@Robertinho Średnią zbroję można dostać od samego początku trzeciego rozdziału. Przynajmniej mi przed chwilą się udało. Coś zepsułeś.
@Tizgar gram na łatwym (albo może bardzo łatwym, nie jestem pewien teraz, ale raczej łatwy), pułapki wyłączyłem, sarkofagi otwierają się jak się patrzy. Przynajmniej gdy się już człowiek zorientuje że się da i nie są tylko elementem otoczenia.
Gdzie/kiedy mogę zdobyć Ulu-mulu? Poradnik mówi, że przy wieży w drodze na bagna (założyłem, że to ta przy chatce cavalorna) Tarrok będzie walczył z nieumarłymi, tych zaś wytłukłem już wcześniej a orka ani śladu. Rozmawiałem z Ur-shakiem, zwiedziłem kolonię wzdłuż i wszerz a tego nie utrafiłem. Może dopiero od 3 rozdziału można?
Moge sie domyslac co to wywołało, na pewno nie texxturepack ktorego dopiero zainstalowalem, procz kilku fajnych poprawek (dodanie "roslinnosci" na bagnach) wiekszosc i tak jest chujowych (jakas trawa w khorinis:D), bd trzeba usunac pliki pozniej. No nic trudno, przejde gre od nowa, jak dokończe tym kontem grac jakos, moze i znowu straznikiem, sie zobaczy. dzieki
Kto sprzedaje recepture na mikstury z serc orkow?? Szukam i szukam i nie moge tej receptury znaleźć.
tą recepturę sprzedaje bodajże Tandor(jest w GD, przy tym "magazynie" gdzie jest misa magnata w 4 rozdziale.
Gdzie jest ork od Ulu-Mulu?
Tarrok znajduje się przy tej wieży obok chaty Cavalorna. Jeśli jesteś w tym "małym obozie" Talbina i Engroma to znajduje się ona na przeciwko.