Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4092181 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4092181

Odpowiedzi 14149

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Kto sprzedaje recepture na mikstury z serc orkow?? Szukam i szukam i nie moge tej receptury znaleźć.

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Gdzie jest ork od Ulu-Mulu?

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Robertinho Średnią zbroję można dostać od samego początku trzeciego rozdziału. Przynajmniej mi przed chwilą się udało. Coś zepsułeś.

@Tizgar gram na łatwym (albo może bardzo łatwym, nie jestem pewien teraz, ale raczej łatwy), pułapki wyłączyłem, sarkofagi otwierają się jak się patrzy. Przynajmniej gdy się już człowiek zorientuje że się da i nie są tylko elementem otoczenia.

Gdzie/kiedy mogę zdobyć Ulu-mulu? Poradnik mówi, że przy wieży w drodze na bagna (założyłem, że to ta przy chatce cavalorna) Tarrok będzie walczył z nieumarłymi, tych zaś wytłukłem już wcześniej a orka ani śladu. Rozmawiałem z Ur-shakiem, zwiedziłem kolonię wzdłuż i wszerz a tego nie utrafiłem. Może dopiero od 3 rozdziału można?

Moge sie domyslac co to wywołało, na pewno nie texxturepack ktorego dopiero zainstalowalem, procz kilku fajnych poprawek (dodanie "roslinnosci" na bagnach) wiekszosc i tak jest chujowych (jakas trawa w khorinis:D), bd trzeba usunac pliki pozniej. No nic trudno, przejde gre od nowa, jak dokończe tym kontem grac jakos, moze i znowu straznikiem, sie zobaczy. dzieki

Kto sprzedaje recepture na mikstury z serc orkow?? Szukam i szukam i nie moge tej receptury znaleźć.

tą recepturę sprzedaje bodajże Tandor(jest w GD, przy tym "magazynie" gdzie jest misa magnata w 4 rozdziale.

Gdzie jest ork od Ulu-Mulu?

Tarrok znajduje się przy tej wieży obok chaty Cavalorna. Jeśli jesteś w tym "małym obozie" Talbina i Engroma to znajduje się ona na przeciwko.

Zardas

Zardas

Użytkownicy
posty31
Propsy1
  • Użytkownicy
Właśnie zwiedziłem całą kolonię i ani śladu tego orka :C zabiłem hosh-paka, rozmawiałem z urshakiem ;C Nie chce mi się przechodzić gry od nowa :C 41 Łowca Smoków, rozdział 3.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Właśnie zwiedziłem całą kolonię i ani śladu tego orka :C zabiłem hosh-paka, rozmawiałem z urshakiem ;C Nie chce mi się przechodzić gry od nowa :C 41 Łowca Smoków, rozdział 3.

Wiesz mogło się zdarzyć, że twój ork zginął. Być może kiedyś koło niego przechodziłeś i nie zwróciłes na niego uwagi. Jego atakują szkielety, sam go ledwo uratowałem.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

a na pewno byłeś przy ognisku?:D

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zobacz w dzienniku w nieudanych lub bieżących czy masz jakiś wpis o śmierci tego orka co miał zrobić Ulu-Mulu.
Wedlug mnie on nie może zginąc:) Bedzie z nim tak samo jak z np. Laresem - zabiją go  ale nie uśmiercą , chociaż moge sie mylić. Jesli rozmawiales z Xardasem, potem z Ur-Shakiem to wedlug mnie powinien byc przy ognisku ( Idąc na Bagno Smoka ognisko jest na prawo przy piewszy wejsciu nad wieżą na prawo :) )

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A koniecznym, pierwszym krokiem jest pokazanie się pod zamkniętą bramą do legowiska "śpiocha"

Feniks_z_popiolow

Feniks_z_popiolow

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie do osób, które przyłączyły się do Bractwa. A mianowicie jak sprawić, żeby Baal Tyon dał mi zadanie?

Już nieważne. Bez tego zadania udało mi się przyłączyć do Strażników i jak zaszedłem do niego jako Strażnik to dał mi zadanie hehe

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem , wyuczylem sie tworzenia duzej burzy ognistej mam wszystkie skladniki i jak podchodze zeby ja zrobic to napisane ze za malo skladnikow :[ Mam 4 akt ale moge sie jej nauczyc dziwne

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Masz zwój?

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem , wyuczylem sie tworzenia duzej burzy ognistej mam wszystkie skladniki i jak podchodze zeby ja zrobic to napisane ze za malo skladnikow :[ Mam 4 akt ale moge sie jej nauczyc dziwne

Rune masz ?

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam pustą rune i wszystkie potrzebne skladniki jakie sa opisane w ksiedze 4 kręgu ale jak podchodze i chce ja zrobic napisane za malo skladników :[

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Może karma od Innosa jest do tego potrzebna.

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam ponad 200 mysle ze powinno starczyc :[

glock_95

glock_95

Użytkownicy
posty15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mogę wiedzieć, czemu są usuwane moje posty? I proszę o odpowiedź na moje pytanie, o jakiej broni mówi Saturas która "skutecznie niszczy kamiennych strażników"?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ło masz... Ja się domyślam, dlaczego. Ta broń to pewien młotek, który znajdziesz w jednej ze starożytnych budowli.

Mimxsar

Mimxsar

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ta broń na strażników to Młot Adanosa lezy w świątynia na bagnach z tego co pamiętam.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile jest PN i EXP za finałowe wyzwanie tego stworka w gilidii myśliwych

0 użytkowników
Do góry