Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4090670 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4090670

Odpowiedzi 14149

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Można to zrobić np. w starej kopalni przy miechu. Gra ktoś nekro ? Jeśli tak to niech napisze jakie runy są dobre dla niego na początek , bo obecnie przy 2 kręgu magii i 75 int z kostura idą dosyć dobę hity , ale do wyboru nie mam za dużo run (zrobiłem tylko strzale ciemności , z której nie zbyt dobre hity lecą).

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Jest jakiś oficjalny sposób przekroczenia palisady? Przejścia żadnego nie znalazłem, a miejsca w którym da się ją przeskoczyć jakoś nigdy w zwykłym NK nie chciało mi się szukać.

Oczywiście, że jest.  Przejście jest koło wejścia do cmentarza orków, jak idziesz do kamiennej fortecy wzdłuż palisady. Co prawda jest trochę ukryte ale da radę znaleźć :)
Co prawda dużo orków po drodze ale.... xd

Zamien sie w Topielca, Jaszczura. Ja tez nie dalem rady zabic tam wszystkich ale jako zwierze mozesz spokojnie przejsc obok.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Można to zrobić np. w starej kopalni przy miechu. Gra ktoś nekro ? Jeśli tak to niech napisze jakie runy są dobre dla niego na początek , bo obecnie przy 2 kręgu magii i 75 int z kostura idą dosyć dobę hity , ale do wyboru nie mam za dużo run (zrobiłem tylko strzale ciemności , z której nie zbyt dobre hity lecą).
Cóż, na nekromancie na drugim kręgu dobrych czarów nie znajdziesz. Tylko strzała ciemności W OGÓLE coś zadaje na początek. Następne dobre czary będą niestety dopiero na 4 kręgu magii.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dopiero na 4-tym? Cholera mogłem wziąć maga wody/ognia.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na jakim poziomie należy opanować znajomość starożytnego języka, by móc porozmawiać z Quahodronem?

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Na jakim poziomie należy opanować znajomość starożytnego języka, by móc porozmawiać z Quahodronem?
To przecież oczywiste , że wszystkie trzy

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A jak z kosztami ich nauki? 5-10-15?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
zależy w jakiej wersji, bo jak slash'n'craf to 10 20 30

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na Rebalance 2.1

Delth

Delth

Użytkownicy
posty193
Propsy48
  • Użytkownicy
To przecież oczywiste , że wszystkie trzy
W oryginale wystarczał pierwszy poziom, Quarhodron był wojownikiem czyli teoretycznie drugi powinien wystarczać. Co prawda nie zdziwiłbym się, gdyby w Rebalance trzeci był niezbędny, ale nie nazwałbym tego oczywistością.

Cytat:  Lukeee
Oczywiście, że jest.  Przejście jest koło wejścia do cmentarza orków, jak idziesz do kamiennej fortecy wzdłuż palisady. Co prawda jest trochę ukryte ale da radę znaleźć :)
O proszę, byłem już w tamtych okolicach i nie zauważyłem... Trzeba się będzie pod samą palisadą przejść jednak.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wystarczy wyuczenie się do języka wojownika by rozmawiać z Quahodronem ;).

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić by nabić ostrzenie powyżej 77? Bo jakoś przy 25 ostrzenie mieczy jednoręcznych przestało skilla podbijać, przy 50 dwuręcznych a teraz nawet topory już nic nie dają. Czy istnieje jakiś sposób nie wymagający wydawania cennych pn by dobić do setki?

Ponawiam pytanie, znalazł ktoś jakiś sposób?

Rój owadów ma jedno dobre zastosowanie, jest idealny do bicia poszukiwaczy. Ci wtedy nie mogą atakować, więc rzucamy rój, podbiegamy i wykańczamy kosturem.

No i gra Nekromantą ma jedną gigantyczną zaletę, czary najwyższych kręgów wymiatają. Zarówno przyzwania jak i te ofensywne. Z innych czarów, w 3 kręgu jest przyzwanie szkieletu. na orki beznadziejne, ale na smoki przyzwanie kilku skutecznie odwraca uwagę gada i pozwala go powalić dość łatwo.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wystarczy wyuczenie się do języka wojownika by rozmawiać z Quahodronem ;).

ja rozmawiałem z językiem wieśniaków, a dopiero nie dawno (4 rozdzial) wyuczyłem się wojowników i kapłanów;)
i ten tylko ten jezyk wystarczy ;) (w oryginalnej grze, tez ten blad byl..)

Macian

Macian

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Ile trzeba karmy u beliara aby można było używać szpon?

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Gdzie znajde Tarroka (orka ktory robi ULU=MULU) i czy pojawia sie on w II rozdziale czy dopiero później ??

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jak wcześniej byłeś tam, gdzie trzeba i rozmawiałeś z tymi co trzeba... to Tarrok czeka przy wieżyczce strażniczej niedaleko chatki Cavalorna

Ile trzeba karmy u beliara aby można było używać szpon?
100 powinno wystarczyć

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobić by nabić ostrzenie powyżej 77? Bo jakoś przy 25 ostrzenie mieczy jednoręcznych przestało skilla podbijać, przy 50 dwuręcznych a teraz nawet topory już nic nie dają. Czy istnieje jakiś sposób nie wymagający wydawania cennych pn by dobić do setki?

I mam odpowiedź, trzeba mieć wytopionych zatrzęsienie ostrz. Tak więc od teraz zamiast na wytapianie prętów przerzucam się na ostrza. Zresztą to trochę bzdurne, że z drogocennej rudy robi się zwykłą stal. Ale no cóż, tak pewnie było najprościej zrobić.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Klan Wielka Skała czy coś takiego? Wiem, że jest nad Świątynią Śniącego, tylko jak wysoko od owej Świątyni? doszedlem chyba na sam szczyt, a tam nic nie ma i powoli mapka się konczy..

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz się wspiąć nad górę aż trafisz na połać terenu i tam trafisz na Wrzoda i dalej idź na skraj ,uważaj aby nie spaść. skręcasz w lewo i idziesz aż z daleka zobaczysz w kotlinie sporo orków . To właśnie Klan Wielkiej Skały.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musisz się wspiąć nad górę aż trafisz na połać terenu i tam trafisz na Wrzoda i dalej idź na skraj ,uważaj aby nie spaść. skręcasz w lewo i idziesz aż z daleka zobaczysz w kotlinie sporo orków . To właśnie Klan Wielkiej Skały.

dziękuję. skręcałem przed Wrzodem i to sporo, skakałem obok takiego "szarego głaza" i stamtąd bieglem w górę, aż się mapka "skończyła". dzieki jeszcze raz

0 użytkowników
Do góry