Kiedy można zakupić zbroję strażnika świątynnego i ciężką zbroję strażnika świątynnego? Bo, albo coś mi się zbugowało, albo cos nie gra. Jak nie mam kasy do tej 1 zbroi mówił, że nie masz złota. Do 2 zbroi mówił, że jesteś zbyt mało doświadczony, wróc później itd.
Gdy juz zdobylem kasę, do 1 i 2 zbroi mówił, że jestem zbyt malo doświadczony, wróć później itd. Zaznaczam mam 4 rozdział. Czy 1 zbroję można dopiero otrzymać w 5 rozdziale, a 2 zbroje 7 rozdziale? (fakt 6 rozdzialu pomijam, chyba, że mam kolejne pytanie: 6 rozdział Dwór Irdorath rozpoczyna się wraz z przybyciem na wyspę? Czy jest podobnie jak np. z 4 rozdzialem. w Zwykłym i NK rozpoczynaliśmy dopiero, po zdobyciu oka od Pyrokara, nauczeniu się jego ładowania i przybyciu do Górniczej Doliny, w Returningu po rozmowie z Pyrokarem, oddaniu przez niego Oka Innosa i nauczeniu się ponownego ładowania owego amuletu, rozpoczyna się 4 rozdział, no a wcześniej Vatras mówi nam, że nie ma wiadomości o ekspedycji w Jarkenarze itd)
Bo nawet przekłuta 5x lekka zbroja straznika jest slabsza od pancerza orków (a on mnie rowniez zbytnio nie zadowala)
Są jakieś pozytywy z powrotu Angara do Obozu Bractwa?