Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4231911 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4231911

Odpowiedzi 14149

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
to jest dziwne bo normalne jego się dostaje a zasadniczo zabiera z ciała poszukiwaczy kolo słonecznego kręgu :P
a nie bo z poszukiwacza na moście :P

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Tizgar ma rację, bo z tego koło słonecznego kręgu, pamiętam to.. specialnie zabiłem wszystkich tam.. i miał jeden

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Mam pytania. Istnieją dwa zablokowane przejscia w Khorinis. Jedno to jest jaskinia przy piramidzie, gdzie z tego co wyczytalem mozna znalesc Młot Terakota. Jak otworzyc tą jaskinię? widziałem mapę gdzie był oznaczony przycisk do otwarcia tej jaskini ale przeszperałem cały rejon piramid i nie znalazłem tego przycisku.. Gdzie on się znajduje dokłanie? A drugie to przejscie w poblizu nowego obozu bractwa. Jak je otworzyć?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Pierścień się pojawia losowo. Jest 6 miejsc do wylosowania - 3 poszukiwaczy oraz 3 waypointy.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytania. Istnieją dwa zablokowane przejscia w Khorinis. Jedno to jest jaskinia przy piramidzie, gdzie z tego co wyczytalem mozna znalesc Młot Terakota. Jak otworzyc tą jaskinię? widziałem mapę gdzie był oznaczony przycisk do otwarcia tej jaskini ale przeszperałem cały rejon piramid i nie znalazłem tego przycisku.. Gdzie on się znajduje dokłanie?
W takiej małej piramidce w środku w krzakach jest ukryty przełącznik. I uwaga to nie jest przycisk tylko taki blok który bezi musi obrócić. Nie pojawia się napis jak się go namierzy więc trochę trudno to znaleźć samemu...

Post połączony: 2014-02-10, 00:05
Pierścień się pojawia losowo. Jest 6 miejsc do wylosowania - 3 poszukiwaczy oraz 3 waypointy.
i Khorinis jest jednym z waypointów? Czy to jednak bug, że mi się w tym miejscu pojawił? Myślałem, że to coś jak z chromaninami - gdy się je przeczyta w khorinis to next księga spawnuje się własnie w tym miejscu w porcie  :F

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
w khorinis sa 3 waypointy oprócz poszukiwaczy w których się pojawia akurat u ciebie padło na 1 z 3 żaden bug :p

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Rozmawiamy o pierścieniu zmierzchu? Bo zaczynam w to wątpić :P Jakim hujem wy go na ziemi znajdujecie? I jakim hujem wśród poszukiwaczy na kamiennym? Grałem 2x i zawsze był w tym na mości... poza tym logiczne mi się to wadaje.... Używamy tego pierścienia i wtedy possukiwacz do nas zagaduje... i dostajemy exp :P
O nk możecie nie pisać niegdy tam tego pierścienia nie miałem :P

,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
A drugie to przejscie w poblizu nowego obozu bractwa. Jak je otworzyć?
Nijak . To w teorii przejście do lokacji z siedzibą Opiekunów, w praktyce w grze nie wykorzystane.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam pewien problem zrobiłem kilka misji i mam 6 lvl 32 siły 14 PN 9% w 1h kowalstwo 800 golda skradanie w co zainwestować teraz żeby wyexpić szybko do 15?
Mam ten miecz co sie na kowadle robi zadaje 40 obrażeń

kruger007

kruger007

Użytkownicy
posty18
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam taki problem:
Wróciłem od opiekunów, byłem u Netbeka, ale jak zabijam orków to i tak dostaje z błyskawicy.:/ 

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozmawiamy o pierścieniu zmierzchu? Bo zaczynam w to wątpić :P Jakim hujem wy go na ziemi znajdujecie? I jakim hujem wśród poszukiwaczy na kamiennym? Grałem 2x i zawsze był w tym na mości... poza tym logiczne mi się to wadaje.... Używamy tego pierścienia i wtedy possukiwacz do nas zagaduje... i dostajemy exp :P
O nk możecie nie pisać niegdy tam tego pierścienia nie miałem :P
Tak to ten pierścień, tylko w nowym patchu ma nazwę Pierścień Słonecznego Kręgu. I nie na ziemi tylko lewitujący w powietrzu  :D

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy w gildii kupców, złodziei, myśliwych itd. itp. są jakieś zadania które trzeba wykonać w 1 rozdziale ?

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co opłaca się wybrać jako nagrodę u Gallahada grając nekromantą ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
On ma opcję handlu chyba tylko wtedy, jak wybierzesz drogę magii. Więc weź ją, 3 książki sprzedaje do inta.

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Orkowie w dolinie, zabiłem tych 5 szamanów i tego dowódcę Hordy, ale gdzieś mi wcięło Saturasa i nie mogę mu o tym powiedzieć. Czy to bug czy gdzieś sobie idzie w tym momencie i gdzie go znaleźć? Oblazłem całą dolinę budowniczych i nigdzie go nie ma.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiem ze logicznie myśląc trzeba iść do Ashtara pytanie czy ty to wiesz

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Nie ma go przed portalem?
No to u Ashtara kiełbaski smazy...

edit
Tizgar :)
Ashtar... zawsze się ich tam odsyła :D

Winston Churchill
moje staty w reb 2.1

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No do Ashtara nie zaglądałem, w dialogu czy dzienniku nic nie pisało że tam sobie może pójść, a że pierwszy raz gram w Returninga to zapomniałem że tam jeszcze można wejść. Zaraz sprawdzę czy urządzają tam sobie grilla beze mnie :D

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Mam pytanka dwa:

1) Dostałem zadanie od Orika, żeby zabić przywódców hordy. Ale zabiłem ich zanim dostałem zadanie (w zasadzie to wyrżnąłem wszystkich orków wokół zamku w pień). Czy tym sprawiłem, że zadanie jest niemożliwe do ukończenia? (u Orika nie ma opcji typu "zabiłem wszystkich przywódców).

2)Jestem w piątym rozdziale, mam mnóstwo bryłek złota. W czwartym już rozdziale orkowie zajęli cały obóz bandytów. Szukam Crimsona. Gdzie on teraz się znajduje? (Część ludzi z obozu bandytów znalazłem w Khorinis)

0 użytkowników
Do góry