Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4160751 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4160751

Odpowiedzi 14149

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Dobrze że mam zapis z przed zatrucia, co prawda godzina gry w plecy no ale coś kosztem czegoś...
To moze mi ktoś wytłumaczyć co zrobić żeby Buster kupił je ode mnie? Bo świeżo co jestem po wyjściu z GD i zaskoczył mi III rozdział

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mateusz, a walczyles z Busteremi?

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No oczywiście :) wyzwałem go na pojedynek, w razie czego to tak, nadal mogę uczyć sie u niego akrobatyki :P

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
To ja już wiem czemu taki paiper jestem.
Liandre ofc propsuje.

Mateusz
coś nie zaskoczyło.
Miałem podobną sytuache z Raffem

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
No nic, nie byłem jeszcze u Lee ani wogle nigdzie nie byłem :P od razu poszedłem do Bustera. Pogadam z Lee, odzyskam oko i wtedy może coś zaskoczy, zobaczymy...

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok luukałem w skrypty i tam jest tak:

Spoiler
func int DIA_Buster_SHADOWBEASTS_Condition()
{
    if((Kapitel >= 3) && (BUSTERDUELOK == TRUE))
    {
        return TRUE;
    };
};

Czyli musi być 3 rozdział i buster powinien zostać wyzwany wcześniej na pojedynek, w związku z zadaniem przyjęcia do najemników. I to by się zgadzało bo ja go nie wyzywałem:P Dlatego nie było opcji skupowania rogów. Natomiast Ty powinieneś mieć taką opcję... Jesteś pewien, że wyzywałeś go na ten pojedynek, czy może po prostu walczyłeś z nim jeszcze przed tym zadaniem. Jest taka opcja, że można go sprowokować gdy się pierwszy raz z nim gada ale wtedy to się nie liczy jako ten warunek BUSTERDUELOK tylko inny.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Można go sprowokować gdy nas zatrzyma sam. Potem dostałem zadanie z pobiciem najemników, byłem za słaby to wstałem do straży, przypakowałem trochę i w tedy sklepałem najemników, Pogadałem z Jarvisem i on wymienił wszystkich ktorych pobiłem w raz z Busterem i wyraził swoją zgodę., więc ja nie wiem co jest nie halo...

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przejrzałem jeszcze raz i warunek BUSTERDUELOK ustawia się na true tylko jeśli po wygranej walce porozmawiamy z busterem i wybierzemy:

bezi: Chcę się przyłączyć do najemników.
buster: Każdy, kto potrafi przywalić tak mocno jak ty, nie powinien mieć tutaj większych kłopotów. (po tej kwestii się ustawia)

Dla mnie lipa, że taka mała pierdółka wpływa na to...

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Wydaje mi się ze właśnie to wybrałem, no cóż szkoda exa. Bgb dzieki za chęci, oczywiscie props się należy :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ale z tymi zatruciami zmniejszającymi max HP to jest jakaś parodia... To mi się właśnie nie podoba w Returningu, że zmieniają na siłę naszego dobrego Gothica 2 w trzecią część, która przecież była chujowa. A do tego jeszcze robią to nieudolnie, bo i wytrzymałość i te zatrucia nie działają tak jak powinny. Poważnie uważam, że powinna być opcja wyłączenia tych "ficzerów" przynajmniej na łatwym bądź bardzo łatwym poziomie...

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Bgb z jednej strony masz racje ale z drugiej to ja na twoim miejscu bym się cieszył że jeszcze istnieją takie gry lub mody bo teraz już nie robi się takich gier nie robi. Kiedyś gra była wyzwaniem, wiadomo grafika nie powalała ale za to fabuła potrafiła wciągnąć jak odkurzacz i poziom trudności można było nazwać poziomem bo teraz to sie robi gry dla pieniędzy i pięknej grafy żeby gówniarze z podstawówki miały w co pograć...
Wracając do tematu, otóż muszę obalić teorię Tizgara o tym iż ŁS może braknać siarki na ulepszenie wszystkich pancerzy. Zacząłem III rozdział i znalazłem 43 jednostki i UWAGA!!! Kolejne 20 kupiłem u Isghorata (chyba tak to się nie pisze, chodzi o maga ogna który modli sie przy kapliczce i z nami handluje) i na bank jestem pewien że można zdobyć o wiele więcej u handlarzy lub w lokacjach w ktorych do tej pory nie byłem, ponad to często leci z Poszukiwaczy a jeszcze częściej z Demonów (z nich leciały mi na zmianę smoła i siarka)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Teoria nie równa się może

Z rogi to ty gówno zrobisz zasadniczo od 50+ buster przestaje dawać expa za rogi

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
A ile expa leci za jeden róg?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
150 nie zależnie od poziomu trudnosci a tobie leci zawsze równe zero :P
Kasy dostaje zawsze tyle ile expa na danym poziomie co jest dość dziwna zależnością :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Tizgar tyle to kasy dostaje się bo ja oddałem 21 i dostałem chyba 3150 a expa dostałem prawie 2 razy tyle (nie wiem ile dokładnie, bo to była jakaś dziwna, nie pełna liczba)
@mateuszzxcv Też zacząłem 3 rozdział, gram ŁS i nie wiem czy mam bug czy jak ale ten mag o którym mówisz miał na sprzedaż tylko 3 siarki. To już Gorax w klasztorze miał więcej, bo u niego dostałem 4 sztuki

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Daje głowę że u mnie miał 20 sztuk, szkoda że nie mam zapisu z przed kupna ich to dałbym screena
Co do Rogów, skoro za 1 jest 150 to za 50 jest 7500 expa, no nie wiem czy to jest takie 'gówno' ale spoko luz, mam plan jak sobie to odbić :P
Ja Tizgar nadal czekam na Twoją postać :)

chowder123

chowder123

Użytkownicy
posty56
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wygląda Szpon Beliara mając w nim duszę Senyaka oraz 50 lvl postaci?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ulepszysz szpon dusza to wskakuje jego max wiec twoj lvl nie ma znaczenia. A staty szpona to 200dmg +100 magic w przypadku dwurecznrj broni a jesli chodzi o jednoreczna to chyba 190 +80.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Jak wygląda Szpon Beliara mając w nim duszę Senyaka oraz 50 lvl postaci?
wygląda identycznie jak bez duszy. Może troche bardziej się świeci rękojeść.
Taki miecz zygzakowaty z czaszką na dole. :D

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Przecież to jest w spisie Tizgara, jakie 190/80 - jest podane, że 190/75 - ja rozumiem, że tylko 5dmg różnicy, ale to jest nawet w podklejonym temacie "Poradniki".

0 użytkowników
Do góry