Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4401947 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4401947

Odpowiedzi 14149

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Tak tu trochę nieprzyjemnie się w tym temacie zrobiło...
prywatnie bardzo..
kwazi - pójdź w to miejsce gdzie stoi ten Orkowy porucznik czy kim on tam jest (ten co z nim jest gadka o dopuszczeniu do Szefa).
Stań przed nim , odwróc się i zejdź w dół na lewo w korytarz. Potem już trafisz.
też szukałem tego dosyć długo.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

R_a_V

R_a_V

Użytkownicy
posty14
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się jeszcze dalej pociągnąć wątek gildii kupców? Zrobiłem wszystkie misje dla Lutero (ostatnio chyba tą związaną z Sarą). Lutero mówi, że na razie nie ma więcej zadań dla mnie (IV rozdział) i nadal mi nie chce powiedzieć kto należy do gildii kupców.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jezeli twój współczynnik pożyteczności jest mniejszy niż 10 to się nie dowiesz kto jest w gildii kupców mimo zrobienia wszystkich zadań.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Czyli chodzi o kiepski targ. Zły czeladnik. Źle wykonane zadanir z Zurisem. Nie dostarczebie na czas wina od Benchela

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak , coś zostało zrobione poniżej możliwości
czyli jest zapewne 9+0
a to za mało.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zacząłem zwiedzać Doline Cieni, doszedłem do jaskini (tej, w której jest runa do questa na maga ognia) i tam znalazłem przełącznik. Użyłem go i pojawił się jakiś typ z mrocznymi rycerzami. Pytanko: jest on od czegoś ważnego i macie jakiś sposobik na pokonanie jego kumpli? Użyłem Lodowej fali, a potem 2x deszcz ognia i ledwo pół hp im zabrało....

@Edit: dowiedziałem się po co jest ten typ ale jak go ogarnąć -.- gdyby się dało pojedyńczo lub 2 naraz ale nie 5

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dolina cienia = temat tabu ja nie po to kurwa pisałem poradnik aby  ktoś się ważył pytać o cokolwiek związanego z to dolina
To trupy nordmarski miecz jeżu zero filozofi 3 strzałowe gówna :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
bije ich srebrnym tym z wieży Kreola a im hp idzie tak jakbym bił ich lagą (mam 200 siły)
+w  poradniku nei ma jak ich ubić

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
no a co miałem napisać bij ich ? :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no fakt nie wiem co ;d ale jak ich ubić też nie wiem ;d mniejsze dmg mi zadają niż inne trupy ale ja im też dużo mniejsze

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
nie licząc dakata który jako jedyny może być groźny to te jego kumple to trupy niskich lotów ja mając gniew demona i 190 siły  w tym 3 rozdziale składałem ich na 3-4 strzały a z nordmara na 3 :P zasadniczo tylko na dakata w sumie musiałem zmienić miecz :P

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To albo mam jakiś pierdolony bug albo efekt lodowej fali tak działa, bo mam równe 200 siły czyli chyba powinienem szybciej ich kłaść

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pochwaliłeś się siłą... a tu nie tylko bicepsy ważne są... podaj co tam masz w statach, w koszyku...
*w plecaku...

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co to jest koszyk?
zresztą jak się zabije bossa to sami znikną

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
razem z expem ............

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ tituf 63 1h, 64 2h (1h od 37 z bonusów-tabliczek a w 2h inwestuje jeszcze), gniew demona, topór Nordala, srebrny nordmar, 860 hp 29pkt nauki , a reszta w tym przypadku nie ważna
@Tizgar jednak wszystko to była wina lodowej fali. bez niej trochę się namęczyłem ale faktycznie sprawie szło ich ubijanie

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem, czy preferujesz ułatwienia w grze, stosujesz cały arsenał...  Ale strzał z magicznej kuszy(bełty zrobione własnoręcznie) i dobitka mieczem działa i ma się dobrze.

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Przecież obstawa Dakata jest tak żałośnie slaba ze powinieneś ich wszystkich, oczywiście bez Dakata, skosic na raz srebrnym mieczem. Po lodowej fali magiczny efekt srebrnego miecza jest niwelowany tak więc ich sie kasuje samym mieczem a samego Dakata ubić to już nie problem, ladujesz go prawo lewo a w razie problemu szybko wciskasz 'h' i tak aż do skutku, latwizna :P
Wpadłem wybić Poszukiwaczy z zadania od Torlofa :P jeden przyzwał szkielet a reszta rzuciła sie na mnie z pięściami :P nawet nie zdążyłem sie nimi nacieszyć :)
Jednak opłacało sie zwiedzić wszystko co sie dało w II rozdziale, zamiast biegać i szukać to ogarnąłem zadania od Opiekunów w niecałe 30 min :)

zloto111

zloto111

Użytkownicy
posty33
Propsy20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy istnieje bonus z tytułu noszenia zbroi z płytek pancerza pełzaczy uzyskiwany po rozmowie z Gestathem? Gdzieś widziałem wzmiankę o +5 do zreczności, ale nie wiem ile w tym prawdy - proszę o weryfikację :)

Edit :pytanie nieaktualne. Odpowiedź brzmi: po rozmowie trzeba z Gestathem zdjąć zbroję i ubrać ją ponownie -> napis "Czujesz się strasznie dziewnie..." i +5 do zręczności (tylko podczas jej noszenia).

0 użytkowników
Do góry