Problemy techniczne 617550 1643

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 617550

Odpowiedzi 1643

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Psuje ci się tylko ten save czy cała gra ? Możesz zacząć nowa grę i nie ma błędu czy mimo reinstalacji i nowej gry dalej ten komunikat wywala ?

Fade

Fade

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałem bawić się ustawieniami widoczności, niestety nic nie pomogło. Problem zachodzi tylko w siódmym rozdziale i tylko podczas przejścia do Jarkendaru. Myślałem, że to problem z savem i wczytywałems wcześniejsze, tuż przed wejściem w ten rozdział, ale zaraz po wejściu problem występuje znowu.

A, i jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie, to gram na wersji S'n'C 1.1

Fade

Fade

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy naprawdę NIKT nie potrafi mi pomóc?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ściągnij innego save z odpowiedniego tematu może jest jakiś z 7 rozdziału i do graj grę do końca już na nim albo obejrzyj jakiegoś let's playa. Nie ma co się szarpać. 

Fade

Fade

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby mnie to kontentowało, już dawno bym to zrobił. Niestety, mam zbyt duży sentyment do swojej gry, by ją porzucać w ten sposób. Tak czy inaczej, wolałbym rozwiązać problem, niż go obejść.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spróbuj znaleźć dobra duszę z zainstalowanym Returningiem i wyślij jej swojego save. Może u niej zaskoczy i nie będzie crasha przy zmianie świata. Potem odeślę ci twojego save już w Jarkhendarze.  Nie ja nie mam zainstalowanego returninga i jestem leniwy więc Ci nie pomogę ;p

Fade

Fade

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Fade

Problemy techniczne
#1326 2016-12-24, 14:28(Ostatnia zmiana: 2016-12-24, 23:26)
Chyba nie skorzystam, ale dałeś mi dobry pomysł. Spróbuję przerzucić save na drugiego kompa, zobaczę, czy odpali i dam znać.

Post połączony: 2016-12-24, 23:26
Spróbowałem zainstalować całość na drugim, nowszym komputerze, ale niestety - dokładnie ten sam błąd, dokładnie w tym samym miejscu, dokładnie w tych samych okolicznościach. Albo coś jest z savem, albo sam już nie wiem...

rafalek20

rafalek20

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem przy instalacji, wg nie rozumiem o co chodzi.
Moze ktoś mial podobny problem.
http://imageshack.com/a/img921/6504/amc2UG.png

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A masz po instalowane te wymagane dodatki bo mi coś podobnego wyskakiwało przy sadze, a potem poinstalowałem wymagane dodatki i było ok.

rafalek20

rafalek20

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

rafalek20

Problemy techniczne
#1329 2016-12-29, 21:54(Ostatnia zmiana: 2016-12-29, 22:29)
A to jest dodatek do czego? Ktrórego gothica? do 1,2 czy 2nk?

Post połączony: 2016-12-29, 22:29
Przepraszam za spam, ale napotkałem kolejna przeszkodze, prosze spojrzec.. Włączam gre i klikam nową gre ładuje sie troche i bah. ten komunikat mi wyskakuje?
http://imagizer.imageshack.us/a/img923/4196/QV9oi0.png

Xterio

Xterio

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam taki malutki problem, gdy chce uruchomić instalator Returninga to wyskakuje mi Error Odmowa Dostępu.
Ktoś wie jak to naprawić ?

Lester z Lago

Lester z Lago

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd mam wziąć dubbing rosyjski? link poproszę, tak wujek google mi nie pomaga ;v

Szulik

Szulik

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Szulik

Problemy techniczne
#1332 2017-01-03, 00:59(Ostatnia zmiana: 2017-01-03, 01:07)
Chciałem zagrać po raz xxx w gothica 2nk, tylko tym razem inaczej. Tym razem na steam controller, problem w tym ze gra wgl nie reaguje na pada. Mam gothica zainstalowanego z płyty dodane do biblioteki steam(jako gra z poza steam), odpaliłem tryb big picture, ustawiłem sobie kontroler(przypisanie klawiszy), odpalam grę i nic. Gra wgl nie wykrywa pada. Szukając rozwiązania  w Google znalazłem niepełne tutaj na themodders. Ktoś napisał że trzeba zmienić jedną cyferkę w pliku .ini
Zaraz mi ktoś napisze że było już x razy, wystarczy zainstalować jakiś magiczny program który działa na wszystkich grach. Tyle że ja mam steam controller z panelami dotykowymi. I jak odpalę juz returninga przez tryb big picture to na SHIFT+TAB to nie wyświetla mi się nakładka steam.
Potrzebne mi jakieś pliki które ma tylko steamowa wersja gothica?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Gothic2nk na padzie? :O

Takich dziwów jeszcze nie widziałem/słyszałem, może lepiej zagraj normalnie.

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany
Cześć, mam problem z ustawieniem rozdzielczośći 1366x768 w Returningu.. gdy nie instaluję system packa dla returna wersja 1.6 najnowsza mam max 1024x680... z zainstalowanym system packiem mam już 1366x768 i nawet więcej, lecz przy odpalaniu Returninga mam error "AST.dll not found" w cmd.exe

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, też mam problem z rozdzielczością. W grze pojawiają się paski i nie widać paska życia przeciwników.
http://imageshack.com/a/img923/3444/kalF6d.png

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany

reytro

Problemy techniczne
#1336 2017-01-06, 10:36(Ostatnia zmiana: 2017-01-06, 11:56)
Witam, też mam problem z rozdzielczością. W grze pojawiają się paski i nie widać paska życia przeciwników.

Zainstaluj system packa dla returninga, i powiedz czy masz ten sam error  :F

Post połączony: 2017-01-06, 11:06
Mam pytanie instalować ini for win 7 jeśli mam win 10?

Post połączony: 2017-01-06, 11:56
Udało się uporać z errorem AST.dll not found, zainstalowałem g2notrsystempack1.6 nie g2returningsystempack1.6 lecz przy odpalaniu returninga mam okienko noc kruka nie te co trzeba, menu jest ok i zmiany w grze także... jak zrobić żebym widział okienko Polskie returninga?

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

potezny2

Problemy techniczne
#1337 2017-01-06, 12:39(Ostatnia zmiana: 2017-01-06, 14:06)
Mam gothic returning i returning 2.0.Pomyślałem że sobie zagram w jedynke,bo nigdy nie przeszłem tego moda do końca. A więc uruchomiłem gothic starterem rebalance,i mi pokazuje zwykły returning 2.0. Wie ktoś czemu? Pomocy

Post połączony: 2017-01-06, 14:06

Udało się uporać z errorem AST.dll not found, zainstalowałem g2notrsystempack1.6 nie g2returningsystempack1.6 lecz przy odpalaniu returninga mam okienko noc kruka nie te co trzeba, menu jest ok i zmiany w grze także... jak zrobić żebym widział okienko Polskie returninga?
Też miałem ten problem,przeinstalowałem systempacka i działa :) Dzieki. Props dla ciebie.Nie instaluj ini na windows 7,wystarczy ten normalny,no chyba że będą jakieś kłopoty.

Arkero

Arkero

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem ponieważ zainstalowałem returninga jak należy i w zgodnej kolejności z wszystkimi patchami. Niestety, odpalam Gothica i nie ma nic nowego. Jest stary gothic bez żadnego moda, tak jakby się w ogóle nie zainstalował. Zna ktoś może powód?

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany
Mam gothic returning i returning 2.0.Pomyślałem że sobie zagram w jedynke,bo nigdy nie przeszłem tego moda do końca. A więc uruchomiłem gothic starterem rebalance,i mi pokazuje zwykły returning 2.0. Wie ktoś czemu? Pomocy

Post połączony: 2017-01-06, 14:06

Też miałem ten problem,przeinstalowałem systempacka i działa :) Dzieki. Props dla ciebie.Nie instaluj ini na windows 7,wystarczy ten normalny,no chyba że będą jakieś kłopoty.

A okienko masz prawidłowe? czy noc kruka jak Ja?  :F

0 użytkowników
Do góry