Mam nietypowy problem.. Zagrałem raz w returninga, ale postać wyszła średnia i miałem małe problemy (byłem już na wejściu do górniczej doliny), więc spróbowałem zagrać znów, całkiem fajna postać mi wyszła, wszystko cacy, otwieram portal do Jankendaru i wita mnie brak kamiennych strażników i "czynny" portal. Wchodzę i pojawiam się tam gdzie wszyscy magowie wody, a wokół wszystkie 5 portalów "uruchomione". Czyli caaały Jankendar mam "zrobiony" O.o Gra coś świruje.. Pomimo tego ze jest zrobiony, to Saturas wita mnie jakby wszystko było normalnie.. Zleca zabicie kruka itd. Chyba wszystkie skrzynki w całym Jankendarze są puste, potwory pozabijane, a zadania biorę i od razu je wykonuje w tej samej rozmowie.. Jakbym już to raz zrobił. Szkoda tylko ze tyle expa mi przeleci koło nosa.. Wiecie moze co na to poradzić by przede wszystkim nie zaczynać znów od nowa?
Gram na Rebalance 2.1 i pachu 1.3.1 poziom łatwy
Ps: Przez niestabilność i ogólne psucie sie tego moda większosc osób nie moze jej ukończyć.. Poziom trudnosci jest moooze drugim powodem.. śmiech na sali