Mam problem, krótko mówiąc odpalam moda, i odpala sie czyste NK, a dłużej:
Instalowałem w takiej kolejnosci:
G2:NK
System packa do G2:NK a dokładniej Rev Fix > Player Kit > System Pack
Modyfikacje, czyli Czystą ruską wersje > Spolszczenie, Fix 1.3.1 > 1.3.2 (normalnie przeniosłem pliczek)
Normalnie odpalam przez GothicStarter. Odpala sie normalna animacja z tą "krówką", i potem krótka animacja Dream Vader. W menu głównym jest normalny art czystego G2:NK (z tego co pamietam, to powinien tam byc art z ekipą z G1), i jak odpalam normalną grę (nową) to jest arcik z Bezim walczącym z Orkiem z lewej strony. Czyli jak, nie pykło cos w trakcie instalacji modyfikacji, czy ja nie dograłem czegos? Pamietam ze wczesniej jakinstalowałem to nie było problemu, a około miecha temu zrobiłem reinstall windowsa.
EDIT
Dobra, pomogło odpalenie jako Admin, powiem szczerze, że komputera juz te kilkanascie lat używam, i nigdy w życiu na nic to nie pomogło, no nic, ten dzien przejdzie do historii, aczkolwiek teraz dwa inne pytania:
1. Za kazdym razem jak odpalam GothicStarter to wyskakuje taki error, który normalnie znika po kliknieciu OK:

Czy to wpłynie jakos negatywnie na gre?
2. Czy ponowne zainstalowanie patcha 1.3.1 usunie 1.3.2? Poczytałem i z tego co widze gra jest na nim dosłownie niegrywalna, na chłopski rozum instalator 1.3.1 powinien zastapic z powrotem tamten plik, no ale wiadomo jak to czasem jest.