Nie można nic pobrać. 3359 5

O temacie

Autor Cragann

Zaczęty 19.07.2013 roku

Wyświetleń 3359

Odpowiedzi 5

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Nie można nic pobrać.
2013-07-19, 19:03(Ostatnia zmiana: 2013-07-19, 19:19)
Win 8, świeżo po formacie. Pobieram jakiś plik przez Google Chroma, 100%, błąd, niepowodzenia i samo się usuwa :mellow:
Avasta chciałem pobrać jego downloaderem i podobnie, dojdzie do połowy i błąd pobierania. Powie mi ktoś co to ma być?
Łącze internetowe sprawne, jeszcze godzine temu pobierałem na Win 7 i wszystko śmigało, resetowałem liveboxa etc. to samo.

Edit: Skanowałem sieciowymi antywirami, nic nie znalazło.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A próbowałeś pobrać przez inne przeglądarki (Mozilla Firefox , Opera lub chociażby Explorer) ?

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Morał tej bajki jest prosty i niektórym znany: Windows 8 do xp się kryje kohany

A tak na prawdę nie znam tych waszych 7,8,vist i innych zjebanych okien, ale z tego co widzialem to win8 jest windowsem siedem tylko ulepszonym "Dodali kilka nędznych bajerów" oraz zjebali pulpit, piszesz że miałes 7 a teraz masz 8, dzięki czemu domyślam się że nie chodzi o laptopa "Kto mądry zrobiłby formata na ósemkę" mogąc zrobić recovera na 7, jednak zapodaj arsenałem swojego sprzętu, znaczy parametrami, miałeś kiedyś już na nim ósemkę? aha! oraz czy masz wszystkie odpowiednie sterowniki, mało sterów wyszło pod ósemkę z tego co pamiętam

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Zmiany między 7 a 8 są duże, inny pulpit (a właściwie menu start, które się totalnie przeobraziło i go zastąpiło) to tylko ta najbardziej widoczna. Powiedziałbym że już prędzej 7 to uleczona Vista.

Ale ten problem nie wygląda tak po prostu na winę systemu. Może coś z siecią, może jakaś "modyfikowana" piracka wersja, może źle działający crack, może jakiś sterownik robiący problemy, może kwestia złych ustawień... możliwości jest mnóstwo. Sam mam Win 8 i tego problemu nie mam.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Kto mądry zrobiłby formata na ósemkę"
Ósemka jest szybsza i wygodniejsza moim zdaniem, nadaje się zarówno do użytku jak i do grania, sterowniki nvidii są u niej automatycznie instalowane, oraz sterowniki wszystkich podłączonych sprzętów, czego nie uraczysz na 7 ani wcześniejszych systemach.
mało sterów wyszło pod ósemkę z tego co pamiętam
z tego co widzialem to win8 jest windowsem siedem tylko ulepszonym
Przeczysz sam sobie.

Problem już naprawiłem, miałem jakiś syf na pendrive, zainstalowałem windowsa od nowa i wszystko pięknie śmiga. Można zamknąć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry