1. strasznie zbugowana jest tarcza, ogólnie wywala mi błędy (nie zawsze, ale bardzo często) i nie tylko wtedy kiedy ja jej używam, ale również jak walczą z nią szkielety.
2. podczas zadania "polowanie na trolla", powiedziałem Vincentowi, że Atis kantuje. Gdy już ubiłem trolla, zjawił się vincent i atakował atis'a, ale jeżeli vincent zadał ostatni cios zadanie nie kończyło się jak trzeba, bo nie dostawałem pierścienia.
2.5 gdy jestem juz przy ogromnym trollu, potwory sie bugują, namierzaja tylko atisa i sie nie poruszają w tym momencie można wszystkie potwory wycinac w pień.
3. misja "amulet kowala" nie mogę dokończyć, gdyż wcześniej zrobiłem "szpieg orków" i Sam już nie żył, powinno być obejście jakieś tego.
4. następna misja "pozbyć się konkurencji" chodzi tu chyba o bandytów z wyspy gdzie znajduje sie Phil, ja zabiłęm ich wcześniej i nie mogłem skończyć misji od Rentgarsa

5. atakując moby spamujac na przemian krok naprzód i krok w lewo (u mnie "W" i "E") można "włączyć" tryb turbo w zabijaniu używając 1-ręcznej broni + tarczy lub orkowej broni xD
6. po aktywowaniu teleportów, magiczny kamień nie znika z ekwipunku (czyli 1 kamieniem można aktywować wszystkie)
7. nie jestem w 100% pewny, ale żeby Timon przywódca paladynów nam zaufał musimy mu dostarczyć wiadomość od Draksa. Jeśli natomiast jako sprawce buntu podamy Draksa, a nie Borysa tracimy ową wiadomość (jeśli podamy Draksa jest 3000 dośw., a nie 1000 jak podamy Borysa). Udało mi się to trochę obejść i odebrałem wiadomość siłą, ale ogólnie zadania nie można dokończyć, bo Draks jest martwy.
8. to nie jest bug, ale mnie to denerwuje. po śmierci fracnisa, biorąć z niego tarczę, ork który sprzedaje amulety, rzuca się na nas o kradzież.
Po 40 godz. spędzonych w I i II rozdziale to narazie tyle, jak coś wychaczę dam znać ;)
Na literówki nie zwracam uwagi, bo tekst przewijam, ale podczas rozmowy z gerardem o zamianę zbroji paladyna jest "ekwopunku" xD
gram na wersji 1.0.1.7