Niepłacenie mandatu 1941 4

O temacie

Autor RoMek

Zaczęty 30.03.2013 roku

Wyświetleń 1941

Odpowiedzi 4

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Elo. W zeszłym roku na wakacje dostałem mandat 50zł za jakąś głupotę, poruszanie się pieszo po autostradzie czy coś, nie pamiętam dobrze. Dostałem ten papierek od psów, a w jakoś w październiku (mandat dostałem w sierpniu) dostałem upomnienie o wpłatę czy coś takiego. Moja mama się dowiedziała i trochę mi siała niepotrzebnego fermentu, poza tym też straciłem w jej oczach. Było ok, dopóki nie powiedziała ojcu, bo on jest jakimś fanatykiem, w ogóle dziwnie się zachowuje, ma zakrzywiony światopogląd. Boi się, że komornik mu zabierze telewizor. Co mam zrobić, żeby nie napinali się? Czy mogę mieć wyjebane na te 5 dych? Czy jak kupię samochód w tym roku, to komornik mi go nie zabierze? :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ja pierdole jakie problemy, 4 niezapłacone mandaty i kupujesz pralkę z komisu

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Słabe ;d

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Czy jak kupię samochód w tym roku, to komornik mi go nie zabierze? :D  

Oczywiście, że tak. W końcu masz dług wobec państwa. Jeśli chcesz uniknąć egzekucji podatkowej i ewentualnych odestek, które mimo tak małej sumy będą rosły, uwierz w błyskawicznym tempie to lepiej zapłać ten mandat jak najszybciej. Nie warto robić sobie problemów.

Spoiler
gnije z debila :facepalm:

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Dobra kurwa, zamknijcie temat.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry