OTO ZIEMIA 294253 989

O temacie

Autor Smolo

Zaczęty 19.03.2013 roku

Wyświetleń 294253

Odpowiedzi 989

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO ZIEMIA
#780 2017-02-24, 00:44(Ostatnia zmiana: 2017-02-24, 00:57)
kwintesencja tej religi
kwintesencją innej jest ziemia która ma 6000 lat? gdyby nie chujowe traktowanie bliskiego wschodu przez bogate kraje od dobrych 100 lat, można było uniknąć tych wszystkich problemów. problemem nie jest ostatnie 10 lat. w takiej sytuacji hejtownie ich ma mniej więcej taki sam sens jak ich hejtowanie nas, od tego może co najwyżej rozboleć głowa, lub można ją stracić xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Kukiz w temacie imigrantów gra na swój elektorat, nawet jakby chciał mówić ludzkim głosem to musi obawiać się ewentualnej straty poparcia.
Wybacz mi, ale nie poświecam czasu na wywody byłego dziennikarza z schowka na miotły.
Nie odniosłeś się w ogóle w sposób merytoryczny do mojego posta, dalej operujesz na mitycznym lewactwie, isis i islamistach.

c) wiekszosc tych imigrantow to faceci nie z jajami, a z cipkami którzy zamiast walczyć, w ich własnym kraju, zostawiają kobiety i uciekają i mieszkaja sobie za social w takim np Niemczech
Podaj dane ilu z nich pobiera socjal, wtedy podyskutujemy. Na ten moment to twoje puste pierdolenie bez pokrycia.

Edit; Aha, leinnan ogladales filmik który podrzucilem kiedys, w ktorym islamistom obiecuje sie w raju 100 dziewic? Polecam, kwintesencja tej religi
No to sobie wyobraź teraz jak czują się normalni wyznawcy islamu jak takie spierdoliny jak ty wrzucają ich do jednego wora z skrajnymi fundamentalistami. Bo to teraz robisz. Niczym się nie różnisz od tych czarnoskórych pojebów którzy każdego białego traktują jako potencjalnego neonazistę.
To tak samo jakbym nazywał ruch Antybalaka kwintesencją chrześcijaństwa- przez których m.in. muzułmańska populacja Bangui spadła z 138,000 do 900 osób. A przecież to też nieprawda.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

OTO ZIEMIA
#782 2017-02-24, 09:33(Ostatnia zmiana: 2017-02-24, 10:09)
No to sobie wyobraź teraz jak czują się normalni wyznawcy islamu jak takie spierdoliny jak ty wrzucają ich do jednego wora z skrajnymi fundamentalistami.
:pokerface:

To są cytaty z ich księgi według jakiej powinni postępować. Weź sobie kurwa przeczytaj jej treść

I w dupie mam osoby, co się wyrzekają niektórych rzeczy z islamie, jak to nie są pełnoprawni islamczyczy :huh:
syryjscy uchodźcy popełniają mniej przestępstw od Niemców:
Przecież nie tylko syryjczycy przychodzą do niemczech. :P A słyszał pan że izrael zakazał przyjmowania imigrantów? NO CIEKAWE CZEMU :D

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
To są cytaty z ich księgi według jakiej powinni postępować. Weź sobie kurwa przeczytaj jej treść

A ty czytałeś, że się wypowiadasz? Pokaż gdzie jest tak napisane.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Zgadzam się z Mac Dunem, jak taki jesteś pro lewicowi to sobie sami przyjmijcie brudasów pod swój dom, bardzo proszę, a nie uczciwym obywatelom nakazywać przyjmować ten brud, kiedy to polscy obywatele potrzebują pomocy...

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Tym razem Mac Dun ma rację. Też jestem za tym, żeby nie wpuszczać uchodźców, większość z nich to podejrzane typki i stanowią zagrożenie dla danego państwa. Nie dziwię się potem, że są zamachy terrorystyczne.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO ZIEMIA
#786 2017-02-24, 15:24(Ostatnia zmiana: 2017-02-24, 16:04)
Przeczytaj sobie Biblię. Mój ulubiony fragment to ten, gdzie w przypadku natknięcia się na niewierzących zaleca się wymordowanie ich wszystkich, a następnie spalenie ich dobytku i odejście. (Księga Powtórzonego Prawa 13:13-19, http://www.nonpossumus.pl/ps/Pwt/13.php)

Ci katolicy to straszni ludzie, bo w ich świętej księdze są straszne rzeczy. I w dupie mam osoby, co wyrzekają się niektórych rzeczy z Biblii, jak to nie są pełnoprawni katolicy :huh:

Muzułmanie, o których słyszy się od kumpli ze zmywaka (w przeciwieństwie do słuchania historii o muzułmanach z jednarasa.pl) łoją wódę za zasłoniętymi oknami, żeby Allah nie widział.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Ale wszystkie starsze księgi wszystkich religii są okrutne na swój sposób. Sam Koranu nie czytałem, ale czego tam by nie było, na pewno nie będzie rzeczy, które przebiją Stary Testament... Jako ciekawostkę dodam, że wszystkie cytaty dotyczące zabijania niewiernych nie dotyczą chrześcijan (a przynajmniej tak było w zamyśle Mahometa, dzisiaj może to być różnie interpretowane).

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Przeczytaj sobie Biblię. Mój ulubiony fragment to ten, gdzie w przypadku natknięcia się na niewierzących zaleca się wymordowanie ich wszystkich, a następnie spalenie ich dobytku i odejście. (Księga Powtórzonego Prawa 13:13-19, http://www.nonpossumus.pl/ps/Pwt/13.php)

Ci katolicy to straszni ludzie, bo w ich świętej księdze są straszne rzeczy. I w dupie mam osoby, co wyrzekają się niektórych rzeczy z Biblii, jak to nie są pełnoprawni katolicy :huh:

Muzułmanie, o których słyszy się od kumpli ze zmywaka (w przeciwieństwie do słuchania historii o muzułmanach z jednarasa.pl) łoją wódę za zasłoniętymi oknami, żeby Allah nie widział.

Coś Ci się popierdoliło bo to nie Katolicy wysadzają się i robią rozpierdol czy rozjeżdżają tirami obywateli,tak to brudasy muzułmańskie nie kto inny...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W księdze Katolików jest napisane, aby mordować innowierców. Większość (jakieś 99%?) się do tych nakazów NIE STOSUJE.

W księdze muzułmanów jest napisane, aby mordować innowierców. Większość (ponad 65%?) się do tych nakazów BARDZO CHĘTNIE STOSUJE.

PiS joł!

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Skąd wziąłeś takie %? Pierdolisz teraz jak Mac Dun, gdyby tak to wyglądało, to jadąc na wczasy do krajów arabskich nie wróciłbyś stamtąd żywy (a tak nie jest).

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Procenty wziąłem takie a nie inne patrząc na filmiki, gdzie islamiści ucinają głowy (co ciekawe - zaczynają ucinać je nawet swoim :lol2:), zabijaja, strzelają i rozjeżdżają czołgiem. Na to, że co chwila jest jakiś zamach - a to bomba, a to ciężarówka - w większości z udziałem islamistów. Tak się przecież tworzy statystyki, nie? Bierze się reprezentatywną ilość osób - X załóżmy 10 i wyliczamy Y - załóżmy 7.

A o zamachach organizowanych przez katolików niewiele słychać, nawet wśród mediów anty-katolickich :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
wezmę w obronę KT bo gdyby był tak drastyczny i literalny jak islam to nie mielibyśmy tego co mamy jako cywilizacja, chociaż moglibyśmy mieć o wiele więcej gdyby nie on sam. radykalny islam jest niebezpieczniejszy niż KT

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
To tak samo jakbym nazywał ruch Antybalaka kwintesencją chrześcijaństwa- przez których m.in. muzułmańska populacja Bangui spadła z 138,000 do 900 osób. A przecież to też nieprawda.
Potrzebne źródło.
Ale wszystkie starsze księgi wszystkich religii są okrutne na swój sposób. Sam Koranu nie czytałem, ale czego tam by nie było, na pewno nie będzie rzeczy, które przebiją Stary Testament... Jako ciekawostkę dodam, że wszystkie cytaty dotyczące zabijania niewiernych nie dotyczą chrześcijan (a przynajmniej tak było w zamyśle Mahometa, dzisiaj może to być różnie interpretowane).
Naprawdę nie dotyczą chrześcijan?
Koran 9:29-30
29 Zwalczajcie tych, którzy nie wierzą
w Boga i w Dzień Ostatni,
który nie zakazują tego,
co zakazał Bóg i Jego Posłaniec,
i nie poddają się religii prawdy
- spośród tych, którym została dana Księga -
dopóki oni nie zapłacą daniny własną ręką
i nie zostaną upokorzeni.

30 Żydzi powiedzieli:
"Uzajr jest synem Boga."
A chrześcijanie powiedzieli:
"Mesjasz jest synem Boga."
Takie są słowa wypowiedziane ich ustami.
Oni naśladują słowa tych,
którzy przedtem nie wierzyli.
Niech zwalczy ich Bóg!
Jakże oni są przewrotni!
Wersja angielska, arabska: https://quran.com/9/29
Wersja polska: http://www.planetaislam.com/koran_bielawski.html
Wyjaśnienie: https://heroldpanski.blogspot.com/2015/07/koran-w-kontekscie-929.html
https://www.youtube.com/watch?v=sBYX7kk_Sq4

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
W księdze muzułmanów jest napisane, aby mordować innowierców. Większość (ponad 65%?) się do tych nakazów BARDZO CHĘTNIE STOSUJE.

PiS joł!

Ale czy dobrze zrozumiałem? Twierdzisz, że 65% osób, które są muzułmanami, to ekstremiści, którzy chcą zabijać innowierców?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli dążymy do scenariusza z Follouta. Wspólnota Europejska w stanie wojny z koalicją Arabską. Wojna niszczy obie strony a Chińczycy i Amerykanie stoją z boku .... Idę kopać bunkier 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

A ty czytałeś, że się wypowiadasz? Pokaż gdzie jest tak napisane.
Jakbyś ruszyl swoja dupe i przeczytal post wczesniej, to wiedzialbys ze linkowalem film wczesbiej gdzie koleś cytuje Koran. Jak tam gardzili kobietami mi wystarczyl, sorry

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Jakbyś ruszyl swoja dupe i przeczytal post wczesniej, to wiedzialbys ze linkowalem film wczesbiej gdzie koleś cytuje Koran. Jak tam gardzili kobietami mi wystarczyl, sorry
pogarda do kobiet jest udziałem nie tylko ich. polscy hierarchowie KT wielokrotnie dawali tego przykłady, ale także politycy.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
@Adanos miałem napisać jakąś dłuższą wypowiedź, ale chyba nie ma sensu. Szkoda się przekrzykiwać na argumenty, tym bardziej że ani ja (ani jak mi się wydaje i Ty) nie mam wystarczającej wiedzy na ten temat, nawet nie tyle samego Koranu, co kontekstu jego powstawania. Tutaj masz przykładową odpowiedź: http://www.islam-sunna.pl/dlaczego-bog-nakazal-muzulmanom-walczyc/.
Nie mówię czy to co tam jest napisane jest słuszne, czy nie. Chciałem jednak zaznaczyć, że jeśli będziesz się kierował budując swoją opinię tylko na podstawie Maxa Kolonko i jakiś prawicowych "naukowców", którzy zamiast przedstawić fakty, narzucają swoją narrację i chcą dyskredytować islam z różnych względów (po prosty mają w tym swój interes). Islam jest religią takie jak wiele innych. Ludzie różnie ją interpretują, używają w różnych celach, ale generalnie to zdrowy rozsądek powinien regulować to co taki wyznawca robi. Nie zawsze ma to miejsce, ale trudno cokolwiek na to poradzić. Uważam też, że krytyka jakiejś religii na podstawie rzeczy wyczytanych tylko w internecie może być dość krzywdząca dla jej wyznawców. Czy uważasz, że każdy wyznawca islamu, chce zabijać i interpretować wszystkie sury dosłownie? Co z Tatarami? Co z ludźmi, którzy podróżują na Bliski Wschódi wracają stamtąd żywi? To, że w jakiejś księdze jest tak napisane, nie oznacza, że każdy się do tego stosuje w ciemno.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

OTO ZIEMIA
#799 2017-02-24, 22:38(Ostatnia zmiana: 2017-02-24, 22:44)
pogarda do kobiet jest udziałem nie tylko ich. polscy hierarchowie KT wielokrotnie dawali tego przykłady, ale także politycy.
HALO CZY JA JESTEM W UKRYTEJ KAMERZE????  :lol:

Czy w tych przypadkach religia każe im to robić? NO CHYBA KURWA NIE :F

0 użytkowników
Do góry