OTO ZIEMIA 300973 989

O temacie

Autor Smolo

Zaczęty 19.03.2013 roku

Wyświetleń 300973

Odpowiedzi 989

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nope, ostatni temat z memami wywaliłem c: Nie ma tu miejsca na śmieci.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Nie ma tu miejsca na śmieci.

Czyli co, wywalamy temat z amine?  :F

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dajesz, weź na klatę te wszystkie bukake forumowych mangozjebów :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Dajesz, weź na klatę te wszystkie bukake forumowych mangozjebów :D
Czyli kogo? :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Pasera xD

Nie ma tu miejsca na śmieci.

Czyli co, wywalamy temat z amine?  :F

Idac tym tokiem to trzeba by wyjebac 3/4 tematow :F

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
mangozjebow odrazu ;D Tak na serio. Nie uwazacie, ze chociaz niektore anime sa zajebiste? Lub inaczej.. zaden z was nie wyszczerzal japy do DB za dzieciaka?

Pozdrawiam mame i tate

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Myślę, że Aztekowi chodzi bardziej o obsesyjne oglądanie anime.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
https://www.youtube.com/watch?v=bIxE5kZXjsY

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
o kurwa :O

Pozdrawiam mame i tate

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

OTO ZIEMIA
#589 2016-07-09, 18:48(Ostatnia zmiana: 2016-07-09, 18:58)
Mialem to wkleic w OTO POLSKA, ale raz, że jest tam na mnie zalozone embargo, druga sprawa, że to dotyczy spotkania NATO a wiec losow calej naszej planety :D

http://wtemaciemaci.salon24.pl/719983,mysleliscie-klamliwe-sukinsyny-ze-nikt-was-nie-sprawdzi

Tak apropo tego co mówią media TVN, Polsat i reszta, że ,,Obama wyrazil zaniepokojenie o Polską demokracje". Nic takiego nie mialo miejsca.

Napisałem do Polsatu dlaczego tak przekłamują wypowiedzi Obamy. Dostałem to:

"Wyraziłem wobec prezydenta Andrzeja Dudy nasze zaniepokojenie związane z pewnymi działaniami i impasem w zakresie polskiego Trybunału Konstytucyjnego. Podkreśliłem, że oczywiście szanujemy polską suwerenność. Zdaję sobie sprawę, że parlament pracuje nad ustawą, która ma regulować tę sprawę, ale jako przyjaciel i sojusznik wzywam wszystkie strony, aby wspierać instytucje demokratyczne w Polsce. To właśnie sprawia, że jesteśmy demokracjami, nie tylko słowa zapisane w konstytucji czy głosowanie w wyborach, ale także instytucje, od których zależymy każdego dnia. Praworządność, niezależna władza sądownicza i wolna prasa - to są wartości na których Stanom Zjednoczonym bardzo zależy. To są wartości, które leżą u sedna naszego sojuszu, leżą u sedna Traktatu Północnoatlantyckiego. Bardziej jednoznacznie nie mógł tego powiedzieć."

Wysłałem im wyżej wymieniony link i wiadomość:

Macie racje - bardziej jednoznacznie poparcia dla Dudy wyrazic nie mógł.

Po czym po 20 minutach (chyba sie naradzali) dostalem to:

Proszę pana, nawet to wykoślawione tłumaczenie, które pan przedstawił (a błędy w nim są oczywiste nawet dla kogoś, kto o angielskim tylko słyszał) wynika potępienie CZYNÓW jako niedemokratyczne. To tal jakbyśmy my powiedzieli na przykład, Pana tłumaczenie nie spełnia żadnej z dwóch wartości, które, jak wierzymy, są dla Pana ważne. Nie jest ani piękne, ani wierne.

To uprzejmy sposób powiedzenia, że pana argumenty są przynajmniej wątpliwe...

Odpisalem:

Po pierwsze, tłumaczenie nie jest moje. Po drugie - skoro Państwo tłumaczą ,,To są wartości na których, jak wiem, zależy Prezydentowi.[Dudzie]." na ,,To są wartości, na których Stanom Zjednoczonym bardzo zależy." to chyba nie mamy o czym rozmawiać w sprawach języka angielskiego i polecam cofnąć się do szkoły i jeszcze raz sie uczyć tego języka.

Odczytali, pomysleli i nic nie odpisali, w koncu wydukali, że nie mamy o czym rozmawiać.

Ahhh te tuby propagandowe :D :D :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Co w związku z tym? Obydwie strony manipulują prawdą, Ameryki nie odkryłeś.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak bardzo chujowe media pisowskie by nie byly, jeszcze nie slyszalem o tym, żeby przekrecili aż tak prawde zamieniajac ja w klamstwo. To chyba jasno mówi, że media pisowskie =/= media powskie.

Ale dobra, nie bede juz na ten temat wiecej pisal, bo znow sie rozgadam o PiSie i dostane takze embargo na ten temat :D

Jak oceniacie szczyt Nato? Ponoć szczytu pilnowalo 8 tysiecy policjantów lub/i żołnierzy i dwa razy tyle sił specjalnych, a do tego niebo nad miastem było chronione przez wyrzutnie NASAMS. Niezła ochrona, ale nic dziwnego - wszak ponoć strona lublinskiego ŚDM została zhakowana i był ponoć napis głoszący ,,ŚDM ORAZ SZCZYT NATO SPŁYNĄ KRWIĄ".

KOMPUTER:
Spoiler

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

OTO ZIEMIA
#592 2016-07-09, 20:03(Ostatnia zmiana: 2016-07-09, 20:47)
Spoiler
Mialem to wkleic w OTO POLSKA, ale raz, że jest tam na mnie zalozone embargo, druga sprawa, że to dotyczy spotkania NATO a wiec losow calej naszej planety :D

http://wtemaciemaci.salon24.pl/719983,mysleliscie-klamliwe-sukinsyny-ze-nikt-was-nie-sprawdzi

Tak apropo tego co mówią media TVN, Polsat i reszta, że ,,Obama wyrazil zaniepokojenie o Polską demokracje". Nic takiego nie mialo miejsca.

Napisałem do Polsatu dlaczego tak przekłamują wypowiedzi Obamy. Dostałem to:

"Wyraziłem wobec prezydenta Andrzeja Dudy nasze zaniepokojenie związane z pewnymi działaniami i impasem w zakresie polskiego Trybunału Konstytucyjnego. Podkreśliłem, że oczywiście szanujemy polską suwerenność. Zdaję sobie sprawę, że parlament pracuje nad ustawą, która ma regulować tę sprawę, ale jako przyjaciel i sojusznik wzywam wszystkie strony, aby wspierać instytucje demokratyczne w Polsce. To właśnie sprawia, że jesteśmy demokracjami, nie tylko słowa zapisane w konstytucji czy głosowanie w wyborach, ale także instytucje, od których zależymy każdego dnia. Praworządność, niezależna władza sądownicza i wolna prasa - to są wartości na których Stanom Zjednoczonym bardzo zależy. To są wartości, które leżą u sedna naszego sojuszu, leżą u sedna Traktatu Północnoatlantyckiego. Bardziej jednoznacznie nie mógł tego powiedzieć."

Wysłałem im wyżej wymieniony link i wiadomość:

Macie racje - bardziej jednoznacznie poparcia dla Dudy wyrazic nie mógł.

Po czym po 20 minutach (chyba sie naradzali) dostalem to:

Proszę pana, nawet to wykoślawione tłumaczenie, które pan przedstawił (a błędy w nim są oczywiste nawet dla kogoś, kto o angielskim tylko słyszał) wynika potępienie CZYNÓW jako niedemokratyczne. To tal jakbyśmy my powiedzieli na przykład, Pana tłumaczenie nie spełnia żadnej z dwóch wartości, które, jak wierzymy, są dla Pana ważne. Nie jest ani piękne, ani wierne.

To uprzejmy sposób powiedzenia, że pana argumenty są przynajmniej wątpliwe...

Odpisalem:

Po pierwsze, tłumaczenie nie jest moje. Po drugie - skoro Państwo tłumaczą ,,To są wartości na których, jak wiem, zależy Prezydentowi.[Dudzie]." na ,,To są wartości, na których Stanom Zjednoczonym bardzo zależy." to chyba nie mamy o czym rozmawiać w sprawach języka angielskiego i polecam cofnąć się do szkoły i jeszcze raz sie uczyć tego języka.

Odczytali, pomysleli i nic nie odpisali, w koncu wydukali, że nie mamy o czym rozmawiać.

Ahhh te tuby propagandowe :D :D :D

Przecież nawet według tego tłumaczenia jest powiedziane dyplomatycznym językiem, że mają przestać robić szopkę i ogarnąć burdel który narobili.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO ZIEMIA
#593 2016-07-09, 22:18(Ostatnia zmiana: 2016-07-09, 22:42)
oczywiście skandaliczne że ktoś świadomie zmienił tłumaczenie żeby wychujać polaków którzy angielskiego nie znają, ale czy to coś zmienia?

tvp też leci w kulki
https://www.youtube.com/watch?v=3tP4msWUbJI

hura
Spoiler
Wystawa zorganizowana przez MON  miała z założenia prezentować 17 lat Polski w NATO. Jest to odświeżony projekt sprzed dwóch lat, gdy świętowano 15-lecie tego wydarzenia. Wystawa miała "przybliżyć zwiedzającym historię sojuszu jak i polską drogę do NATO".
Z prezentowanej przed dwoma laty wystawy usunięte zostały plansze z wizerunkami m.in. Bronisława Geremka, Aleksandra Kwaśniewskiego, Jana Nowaka-Jeziorańskiego, Bronisława Komorowskiego i Tomasza Siemoniaka. Na wystawie można znaleźć wizerunki tylko trzech polityków: Lecha Kaczyńskiego, Jana Olszewskiego i Andrzeja Dudy.
Rzecznik rządu Rafał Bochenek, pytany, dlaczego z wystawy zostały usunięte plansze z wizerunkami ludzi, którzy wprowadzili Polskę do NATO, odparł, że "wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że była to zasługa wielu osób i wielu lat pracy".
Pytany przez Katarzynę Kolendę-Zaleską o to, kto konkretnie i kiedy wprowadził Polskę do NATO oraz o to, dlaczego na wystawie poświęconej historii wejścia Polski do Sojuszu nie ma zdjęć np. Jana Nowaka-Jeziorańskiego czy Zbigniewa Brzezińskiego, Bochenek stwierdził, że dziennikarka chce sprowokować "jatkę i awanturę polityczną".
- Polacy o tym wiedzą, doskonale o tym wiedzą, dlatego ja nie czepiałbym się akurat jakichś niuansów - stwierdził rzecznik i dodał, że zdjęcia Andrzeja Dudy i Jana Olszewskiego znalazły się na wystawie "całkiem zasłużenie". - Ja tej wystawy nie ustawiałem - zapewnił Bochenek.
Rzecznik uznał, że Polacy nie są zainteresowani historią wejścia Polski do NATO, a jedynie tym, że na odbywającym się w Warszawie szczycie doszło wreszcie do umocnienia wschodniej flanki NATO, co będzie gwarancją bezpieczeństwa nie tylko dla Polski.
- A jest to olbrzymia zasługa rządu premier Beaty Szydło i prezydenta Andrzeja Dudy, który jest na tej wystawie,  o której pani wspomniała - stwierdził Bochenek.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rybcia, nie rozsmieszaj mnie xDDDD

Tymczasem, specjalnie dla Was, po prostu spisałem co tak naprawdę powiedział Obama:

"Przedstawiłem panu prezydentowi Dudzie nasze pewne zaniepokojenie dotyczące działań związanych z Trybunałem Konstytucyjnym. Mówiłem mu o znaczeniu suwerenności kraju, mówiłem mu też, że niewątpliwie parlament podjął bardzo ważne działania, ale należy wykonać kolejne ważne działania. (…)
Bardzo ważnej jest, byśmy dbali o te instytucje, jakie uosabiamy i o te wartości, o jakie walczymy, czyli wartości demokracji i swobody słowa. Ja wiem, że panu prezydentowi zależy na tym. (…)
Jestem pewny przyszłości demorkacji w Polsce. Niewątpliwie Polska będzie dalej przykładem praktyk demokratycznych dla całego świata."

Czyli Obama stwierdził co następuje:

1- jest draka o Trybunał. To niedobrze.
2- podjęto już słuszne działania związane z tą draką, należy podjąć kolejne.
3- jestem pewny, że prezydent Duda ma w sercu wartości demokratyczne i działa oraz będzie działał w zgodzie z nimi.
4- demokracji w Polsce nic nie zagraża, a Polska jest i będzie przykładem działania demokracji.

Tak więc drodzy KOD-owcy.
Ja się zgadzam w 100% z diagnozą Obamy.
Jest awantura, są podjęte sensowne działania, demokracji w Polsce nic nie zagraża, prezydentowi Dudzie zależy na demokracji.

Problem w tym, że wy się z tym nie zgadzacie. Więc czemu się tak Obamą zachwycacie?

KOMPUTER:
Spoiler

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Werewolf, ty na serio po Polsku też czytać nie potrafisz?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fareus - jedno słowo -  Anna Applebaum xD I tu nawet juz nie ma co dyskutowac bo przecież Biały Dom podał juz calą tresc wypowiedzi Dudy i chyba nawet najgorszy google translator przetlumaczy to lepiej niż TVN/Polsat xD

KOMPUTER:
Spoiler

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO ZIEMIA
#599 2016-07-11, 18:51(Ostatnia zmiana: 2016-07-11, 20:47)
Fareus - jedno słowo -  Anna Applebaum xD I tu nawet juz nie ma co dyskutowac bo przecież Biały Dom podał juz calą tresc wypowiedzi Dudy i chyba nawet najgorszy google translator przetlumaczy to lepiej niż TVN/Polsat xD

pytam jeszcze raz

czy to coś zmienia?

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/nagrody-w-ministerstwach-tak-nagradza-sie-nowa-wladza/p2n0sp5?utm_source=Interakcja&utm_medium=Share&utm_campaign=BigShare

skurwysyny dużo czasu poświęcali kobietom i dzieciom

135 tortur i okrucieństw stosowanych przez OUN-UPA
na ludności polskiej i innych narodach Kresów Wschodnich
Wymienione poniżej metody tortur i okrucieństw stanowią tylko przykłady i nie obejmują pełnego zbioru, stosowanych przez terrorystów OUN-UPA metod pozbawiania życia - polskich dzieci, kobiet i mężczyzn w męczarniach. Pomysłowość tortur była nagradzana.
Zbrodnia przeciw ludzkości popełniona przez ukraińskich terrorystów może być przedmiotem badań nie tylko historyków, prawników, socjologów, ekonomistów, ale także i psychiatrów.
Jeszcze dzisiaj po upływie ponad 50 lat od tych tragicznych wydarzeń niektórym, którzy ocalili życie, przy relacjonowaniu przeżyć występuje drżenie rąk i szczęk, a głos załamuje się w krtani.
001. Wbijanie dużego i grubego gwoździa do czaszki głowy.
002. Zdzieranie z głowy włosów ze skórą (skalpowanie).
003. Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czaszkę głowy.
004. Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czoło.
005. Wyrzynanie na czole "orła".
006. Wbijanie bagnetu w skroń głowy.
007. Wyłupywanie jednego oka.
008. Wybieranie dwoje oczu.
009. Obcinanie nosa.
010. Obcinanie jednego ucha.
011. Obrzynanie obydwu uszu.
012. Przebijanie kołami dzieci na wylot.
013. Przebijanie zaostrzonym grubym drutem ucha na wylot drugiego ucha.
014. Obrzynanie warg.
015. Obcinanie języka.
016. Podrzynanie gardła.
017. Podrzynanie gardła i wyciąganie przez otwór języka na zewnątrz.
018. Podrzynanie gardła i wkładanie do otworu szmaty.
019. Wybijanie zębów.
020. Łamanie szczęki.
021. Rozrywanie ust od ucha do ucha.
022. Kneblowanie ust pakułami przy transporcie jeszcze żywych ofiar.
023. Podcinanie szyi nożem lub sierpem.
024. Zadawanie ciosu siekierą w szyję.
025. Pionowe rozrąbywanie siekierą głowy.
026. Skręcanie głowy do tyłu.
027. Robienie miazgi z głowy przez wkładanie głowy w ściski zaciskane śrubą.
028. Obcinanie głowy sierpem.
029. Obcinanie głowy kosą.
030. Odrąbywanie głowy siekierą.
031. Zadawanie ciosu siekierą w szyję.
032. Zadawanie ran kłutych w głowie.
033. Cięcie i ściąganie wąskich pasów skóry z pleców.
034. Zadawanie innych ran ciętych na plecach.
035. Zadawanie ciosów bagnetem w plecy.
036. Łamanie kości żeber klatki piersiowej.
037. Zadawanie ciosu nożem lub bagnetem w serce lub okolice serca.
038. Zadawanie ran kłutych nożem lub bagnetem w pierś.
039. Obcinanie kobietom piersi sierpem.
040. Obcinanie kobietom piersi i posypywanie ran solą.
041. Obrzynanie sierpem genitalii ofiarom płci męskiej.
042. Przecinanie tułowia na wpół piłą ciesielską.
043. Zadawanie ran kłutych brzucha nożem lub bagnetem.
044. Przebijanie brzucha ciężarnej kobiecie bagnetem.
045. Rozcinanie brzucha i wyciąganie jelit na zewnątrz u dorosłych.
046. Rozcinanie brzucha kobiecie w zaawansowanej ciąży i w miejsce wyjętego płodu, wkładanie np. żywego kota i zaszywanie brzucha.
047. Rozcinanie brzucha i wlewanie do wnętrza wrzątku - kipiącej wody.
048. Rozcinanie brzucha i wkładanie do jego wnętrza kamieni oraz wrzucanie do rzeki.
049. Rozcinanie kobietom ciężarnym brzucha i wrzucanie do wnętrza potłuczonego szkła.
050. Wyrywanie żył od pachwiny, aż do stóp.
051. Wkładanie do pochwy - wagina rozżarzonego żelaza.
052. Wkładanie do waginy szyszek sosny od strony wierzchołka.
053. Wkładanie do waginy zaostrzonego kołka i przepychanie aż do gardła, na wylot.
054. Rozcinanie kobietom przodu tułowia ogrodniczym scyzorykiem, od waginy, aż po szyję i pozostawienie wnętrzności na zewnątrz.
055. Wieszanie ofiar za wnętrzności.
056. Wkładanie do waginy szklanej butelki i jej rozbicie.
057. Wkładanie do otworu analnego szklanej butelki i jej stłuczenie.
058. Rozcinanie brzucha i wsypywanie do wnętrza karmy dla zgłodniałych świń tzw. osypki, który to pokarm wyrywały razem z jelitami i innymi wnętrznościami.
059. Odrąbywanie siekierą jednej ręki.
060. Odrąbywanie siekierą obydwóch rąk.
061. Przebijanie dłoni nożem.
062. Obcinanie palców u ręki nożem.
063. Obcinanie dłoni.
064. Przypalanie wewnętrznej strony dłoni na gorącym blacie kuchni węglowej.
065. Odrąbywanie pięty.
066. Odrąbywanie stopy powyżej kości piętowej.
067. Łamanie kości rąk w kilku miejscach tępym narzędziem.
068. Łamanie kości nóg w kilku miejscach tępym narzędziem.
069. Przecinanie tułowia na wpół piłą ciesielską, obłożonego z dwóch stron deskami.
070. Przecinanie tułowia na wpół specjalną piłą drewnianą.
071. Obcinanie piłą obie nogi.
072. Posypywanie związanych nóg rozżarzonym węglem.
073. Przybijanie gwoździami rąk do stołu, a stóp do podłogi.
074. Przybijanie w kościele na krzyżu rąk i nóg gwoździami.
075. Zadawanie ciosów siekierą w tył głowy, ofiarom ułożonym uprzednio głową do podłogi.
076. Zadawanie ciosów siekierą na całym tułowiu.
077. Rąbanie siekierą całego tułowia na części.
078. Łamanie na żywo kości nóg i rąk w tzw. kieracie.
079. Przybijanie nożem do stołu języczka małego dziecka, które później wisiało na nim.
080. Krajanie dziecka nożem na kawałki i rozrzucanie ich wokół.
081. Rozpruwanie brzuszka dzieciom.
082. Przybijanie bagnetem małego dziecka do stołu.
083. Wieszanie dziecka płci męskiej za genitalia na klamce drzwi.
084. Łamanie stawów nóg dziecka.
085. Łamanie stawów rąk dziecka.
086. Zaduszenie dziecka przez narzucenie na niego różnych szmat.
087. Wrzucanie do głębinowych studni małych dzieci żywcem.
088. Wrzucanie dziecka w płomienie ognia palącego się budynku.
089. Rozbijanie główki niemowlęcia przez wzięcie go za nóżki i uderzenie o ścianę lub piec.
090. Powieszenie za nogi zakonnika pod amboną w kościele.
091. Wbijanie dziecka na pal.
092. Powieszenie na drzewie kobiety do góry nogami i znęcanie się nad nią przez odcięcie piersi i języka, rozcięcie brzucha i wybranie oczu oraz odcinanie nożami kawałków ciała.
093. Przybijanie gwoździami małego dziecka do drzwi.
094. Wieszanie na drzewie głową do góry.
095. Wieszanie na drzewie nogami do góry.
096. Wieszanie na drzewie nogami do góry i osmalanie głowy od dołu ogniem zapalonego pod głową ogniska.
097. Zrzucanie w dół ze skały.
098. Topienie w rzece.
099. Topienie przez wrzucenie do głębinowej studni.
100. Topienie w studni i narzucanie na ofiarę kamieni.
101. Zadźganie widłami, a potem pieczenie kawałków ciała na ognisku.
102. Wrzucenie dorosłego w płomienie ogniska na polanie leśnej, wokół którego ukraińskie dziewczęta śpiewały i tańczyły przy dźwiękach harmonii.
103. Wbijanie koła do brzucha na wylot i utwierdzanie go w ziemi.
104. Przywiązanie do drzewa człowieka i strzelanie do niego jak do tarczy strzelniczej.
105. Prowadzenie nago lub w bieliźnie na mrozie.
106. Duszenie przez skręcanie namydlonym sznurem zawieszonym na szyi, zwanym arkanem.
107. Wleczenie po ulicy tułowia przy pomocy sznura zaciśniętego na szyi.
108. Przywiązanie nóg kobiety do dwóch drzew oraz rąk ponad głową i rozcinanie brzucha od krocza do piersi.
109. Rozrywanie tułowia przy pomocy łańcuchów.
110. Wleczenie po ziemi przywiązanego do pojazdu konnego.
111. Wleczenie po ulicy matki z trojgiem dzieci, przywiązanych do wozu o zaprzęgu konnym w ten sposób, że jedną nogę matki przywiązano łańcuchem do wozu, a do drugiej nogi matki jedną nogę najstarszego dziecka, a do drugiej nogi najstarszego dziecka przywiązano nogę młodszego dziecka, a do drugiej nogi młodszego dziecka, przywiązano nogę dziecka najmłodszego.
112. Przebicie tułowia na wylot lufą karabinu.
113. Ściskanie ofiary drutem kolczastym.
114. Ściskanie razem dwie ofiary drutem kolczastym.
115. Ściskanie więcej ofiar razem drutem kolczastym.
116. Periodyczne zaciskanie tułowia drutem kolczastym i co kilka godzin polewanie ofiary zimną wodą w celu odzyskania przytomności i odczuwania bólu i cierpienia.
117. Zakopywanie ofiary do ziemi na stojąco po szyję i w takim stanie jej pozostawienie.
118. Zakopywanie żywcem do ziemi po szyję i ścinanie później głowy kosą.
119. Rozrywanie tułowia na wpół przez konie.
120. Rozrywanie tułowia na wpół przez przywiązanie ofiary do dwóch przygiętych drzew i następnie ich uwolnienie.
121. Wrzucanie dorosłych w płomienie ognia palącego się budynku.
122. Podpalanie ofiary oblanej uprzednio naftą.
123. Okładanie ofiary dookoła słomą-snopem i jej podpalenie, czyniąc w ten sposób pochodnię Nerona.
124. Wbijanie noża w plecy i pozostawienie go w ciele ofiary.
125. Wbijanie niemowlęcia na widły i wrzucanie go w płomienie ognia.
126. Wyrzynanie żyletkami skóry z twarzy.
127. Wbijanie dębowych kołków pomiędzy żebra.
128. Wieszanie na kolczastym drucie.
129. Zdzieranie z ciała skóry i zalewanie rany atramentem oraz oblewanie jej wrzącą wodą.
130. Przymocowanie tułowia do oparcia i rzucanie w nie nożami.
131. Wiązanie - skuwanie rąk drutem kolczastym.
132. Zadawanie śmiertelnych uderzeń łopatą.
133. Przybijanie rąk do progu mieszkania.
134. Wleczenie ciała po ziemi, za nogi związane sznurem.
135. Przybijanie małych dzieci dookoła grubego rosnącego drzewa przydrożnego, tworząc w ten sposób tzw. "wianuszki"

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

0 użytkowników
Do góry