Thief (4) 19192 59

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 5.03.2013 roku

Wyświetleń 19192

Odpowiedzi 59

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Fajnie, ze po screenach i filmikach ta gra jest podobna do Dishonored (o podobienstwach samej gry nie wspomne - Dunwall = Miasto, Zombie = Płaczki, Zaraza, Młotodzierżcy = Rewidenci, i tak dalej). Co prawda nie gralem w zadna z czesci Thiefa, ale mysle, ze to sie niedlugo zmieni, i zagram w 3 cześć oraz w tą - jak wyjdzie.
Młotodzierżcy, Zombiaki  i inne stwory z wymiaru Trickstera (Maw of Chaos), Miasto jak Kazz słusznie zauważył jest starsze od tego co zaserwował nam Dishonored. Dodam, że powinineś olać trójkę, bo jak dla mnie to pomyłka przy pracy a przejdź pierwszą i drugą część. Na pewno Ci pójdzie. :D

Комиссар RBT

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dodam, że powinineś olać trójkę, bo jak dla mnie to pomyłka przy pracy
Sam jesteś "wypadkiem* przy pracy" :I

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Dodam, że powinineś olać trójkę, bo jak dla mnie to pomyłka przy pracy a przejdź pierwszą i drugą część. Na pewno Ci pójdzie,
Primo: Jak już zauważył aztek sam jesteś wypadkiem przy pracy, trójka była świetna.
Secundo: Nie byłbym taki pewien że pójdzie, O ile nie ściągniesz wersji gog.com a masz windowsa xp lub siódemke jesteś w dupie.

tetrio: Kiedy widzę te trailery mam ochotę wziąść wiertarkę ręczną, przystawić ją do skroni, wiercić tak długo aż przebije się przez czaszkę do mózgu, potem wlać tam benzynę i podpalić. Jedna gra na którą czekałem a potem i to zgwałcili. Garret, zabijający strażników w walce, całkowicie pewny siebie, edgy chuj to nie żaden Garret

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Thief (4)
#24 2014-02-16, 03:00(Ostatnia zmiana: 2014-02-16, 04:10)
Gameplay z 1 misji - jedna z dróg do jej ukończenia.
https://www.youtube.com/watch?v=iAQhxHmptS8

Bardzo dobre... niesamowite wręcz. Ten klimat.
Grafika naprawdę powala, nie widziałem nigdy tak szczegółowego ~średniowiecza, te budynki, światła, deszcz... piękne.

...

Zrzucicie mi się na nowy komputer? :wstyd:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Zrzucicie mi się na nowy komputer? :wstyd:

Idź za mnie do roboty. Dostaniesz 40% mojego wynagrodzenia tygodniowego.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Klimat zajebisty, pachnie dobrym Thiefem.

Co do grafiki... moze na minimalnych, z powylaczanymi wiekszoscia opcjami, moze uciagnie :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Fabio
The Modders

Thief (4)
#27 2014-02-16, 10:29(Ostatnia zmiana: 2014-02-16, 10:34)
Gierka miodna pod względem graficznym jak i fabuły. Ponury klimat i powrót Garreta nic tylko czekać na grę:D

To też jest całkiem ciekawe:
https://www.youtube.com/watch?v=Hwf7ue7iYWI

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Szkoda, że autorzy dodali tak zwany instynkt złodzieja, gra trzyma cię za rączkę i pokazuje co jest interaktywne...
Najważniejsze jednak, że nadal jest klimat i ponury świat, to co lubiłem najbardziej w tej serii.

some things are meant to be

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gra jest bardzo konfigurowalna pod tym względem i wszelkie ułatwiacze można wyłączyć w opcjach :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=sX9QkKya3-o

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szkoda, że autorzy dodali tak zwany instynkt złodzieja, gra trzyma cię za rączkę i pokazuje co jest interaktywne...
Najważniejsze jednak, że nadal jest klimat i ponury świat, to co lubiłem najbardziej w tej serii.

Z tego co zapowiadali tworcy, w grze są do wyłączenia setki opcji ulatwiajacych badz utrudniajacych, i chyba rowniez to tez było. Na gry online była zapowiedz thiefa, i ten caly redaktorzyna mowil, ze takie cos moze sie nie podobac, i tez moze zostac wylaczone.

EDIT: aaah, Aztek byl szybszy.

KOMPUTER:
Spoiler

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Gra jest bardzo konfigurowalna pod tym względem i wszelkie ułatwiacze można wyłączyć w opcjach :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=sX9QkKya3-o

Przyznam ten post mnie zaskoczył i lekko zmienił nastawienie do tej gry. Ale jak to będzie wyglądać zobaczymy, pytanie czy gra jest zbudowana tak żeby gra z tymi opcjami wyłączonymi wciąż była... "grywalna"? nie jestem pewien jakiego słowa tu użyć, dla przykładu w skyrimie możesz sobie ten idiotyczny wskaźnik dla casuali pokazujący ci gdzie iść wyłączyć całkowicie, ale zrobienie tego nie ma sensu bo gra nie podaje ci żadnych innych wskazówek co do tego jak wykonać zadania, nie ma żadnego dziennika. Wątpie żeby było tu tak źle jak w grze bethesdy ale twórcy sami mówią że nie chcą by ludzie doświadczali gry w taki sposób co wskazuje że gra nie jest rzeczywiście tak dobrze zbudowana z tymi opcjami wyłączonymi.
Choć nienawidzę tych całych mocy, focusu tutaj i instynktu w nowym hitmanie i tomb raiderze rozumiem czemu devowie się przy nich upierają. W miarę rozwoju gier komputerowych pod względem interaktywności potrzebne jest przekazanie graczowi przyzwyczajonemu do starszych gier informacji co do tego jakich obiektów może użyć a które nie spełniają żadnej funkcji poza dekoracją. I to by było ok, problem w tym że po uaktywnieniu takiej mocy rozwiązanie każdego problemu staje się zbyt oczywiste, nie ma rozwiązywania żadnych puzzli i niweluje to sens postawienia przez devów interaktywnego obiektu na samym początku. Nie jestem oczywiście pewien tego czy focus spełnia tylko rolę pokazywania graczowi interaktywnych obiektów i zagadek jak w TR, tylko spekuluje że taki jest jego cel, poza pokazywaniem wszystkich kosztowności do zrabowania.

Focus zresztą wcale nie jest jedynym ani największym problemem z tym jak casualowa jest ta gra. Wrogowie są całkowicie ślepi i głusi a każdy trudniejszy segment można pokonać wspinając się niczym jak w tych pierdolonych asasynach których już każda gra "stealth" stara się kopiowaź od momentu wyjścia jedynki. Co to za "stealth" skoro każdego przeciwnika omijasz przebiegając mu nad głową? To są dwa główne powody mojego zniesmaczenia tą gra, czemu uważam ze będzie casualowa jak cholera. Focus mnie irytuje ale nie wygląda na aż tak złe rozwiązanie. Problem w tym że ta gra to kopia assasin creeda tylko w pierwszej osobie i zamiast zabijania ludzi okradasz ich.

gothic1210
  • Gość

Pierwszy! :D I to za darmo :)

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Premiera za tydzień, więc pora na zwiastun premierowy :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=83tF5EKdT5c

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Coś czuję, że szykuje się nam jedna z najlepszych gier ostatnich lat :)

some things are meant to be

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Premiera za tydzień, więc pora na zwiastun premierowy :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=83tF5EKdT5c

Niezłe   :ok:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Gral ktos z was w ogole w poprzednie czesci thiefa ? ;d

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja w 2,3 ale to będzie miazga :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Ja gralem w trzecia, cos tam z shadow. Wlascilem probowalem grac, bo po wkurwiajacych bugach, przez ktore 5 minut dochodzilem do drzwi, a skrzyn nie moglem nawet otwierac, wkurwilem sie i odinstalowalem.

Najbardziej podoba mi sie w czwartej czesci, ze tworcy postawili na niesamowite podobienstwo do Dishonored. Jak dla mnie najwiekszy plus, moze przebije tą gre :)

KOMPUTER:
Spoiler

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Ja gralem w trzecia, cos tam z shadow. Wlascilem probowalem grac, bo po wkurwiajacych bugach, przez ktore 5 minut dochodzilem do drzwi, a skrzyn nie moglem nawet otwierac, wkurwilem sie i odinstalowalem.

Najbardziej podoba mi sie w czwartej czesci, ze tworcy postawili na niesamowite podobienstwo do Dishonored. Jak dla mnie najwiekszy plus, moze przebije tą gre :)

Bez wątpienia przebiję :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry