Wiedźmin 3: Dziki Gorn 717692 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 717692

Odpowiedzi 1986

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
W3? Najwyższy lub przed ostatni. Biały Sad jest lajtowy, dalej masz szansę spotkać potwory na bardzo wysokim poziomie które cie zabiją, ale przy odpowiedniej dawce cierpliwości i zdolności załatwisz je. "Serca z kamienia" i niektórzy poboczni przeciwnicy "Krwi i Wina" mogą ci sprawiać kłopot a na najwyższym z tymi z Serc będziesz się męczyć długo.....ale na podstawkę jak chcesz mieć jakieś wyzwanie to bierz jeden z najwyższych.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2156
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Wszędzie najwyższy.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
W3?
O wiedźmina 2 mi chodziło :P  Podobno ostatni najwyższy poziom, że jak zginiesz to koniec gry. Mnie to nie kreci jakos xd

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nagła Śmierć, spoko ale bardziej polecam poziom Mroczny o wiele trudniejszy, jednak daję na końcu dużą satysfakcje, gdy można zajebać smoka na parę ciosów :p

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Polecam mroczny poziom trudności i moda FCR 2 (full combat rebalance)

Czarnoksiężnik z Angmaru

Czarnoksiężnik z Angmaru

Użytkownicy
Nowy Aryabhata
posty48
Propsy47
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nowy Aryabhata
W wiedźminie 2 jeśli wybierzesz poziom mroczny lub szalony za pierwszą rozgrywką, to masz szanse na epicką walkę, której nie zapomnisz.
Spoiler
Walkę z Letho
Polecam grać alchemikiem, czuć ten klimat, zwłaszcza, że na szalonym przed każdą walką musisz się przygotować, bo jedna śmierć i koniec gry. Alchemikiem przed każdą walką pijesz eliksiry, nakładasz oleje itp., co pasuje do szalonego poziomu trudności.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ma ktoś wiedźmina3 na gog albo gdzieś do udostępnienia? z góry dziękuję za pomoc.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Polecam grać alchemikiem, czuć ten klimat, zwłaszcza, że na szalonym przed każdą walką musisz się przygotować, bo jedna śmierć i koniec gry. Alchemikiem przed każdą walką pijesz eliksiry, nakładasz oleje itp., co pasuje do szalonego poziomu trudności.
Proszę cię, jechałem od początku na ścieżce miecza i nie miałem problemu ani razu z eliksirami

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2156
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Alchemia w tej grze jest całkowicie zbędna, nawet w jedynce.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Na najwyższym poziomie trudności śmiem wątpić

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2156
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

W takim razie jesteś amatorem.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Albo zwyczajnie kłamiesz i udajesz kozaka :ok:

Albo po prostu zagrałeś w niego w chuj razy i się nauczyłeś, phi

Nawet dla samego leczenia pije się eliksiry

Fabio

Fabio

The Modders
posty3475
Propsy2156
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Albo zwyczajnie kłamiesz i udajesz kozaka :ok:

Albo po prostu zagrałeś w niego w chuj razy i się nauczyłeś, phi

Nawet dla samego leczenia pije się eliksiry

Nie zaprzeczyłem używania eliksirów, ale pakowanie punktów w alchemię jest bezsensowne. Ulepszać coś, a korzystać z podstawy to różnica.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ale trafiłem na czas bijatyki alchemika z resztą świata xD

ma ktoś wiedźmina3 na gog albo gdzieś do udostępnienia? z góry dziękuję za pomoc.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ale trafiłem na czas bijatyki alchemika z resztą świata xD

Sprawdź PW

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

W takim razie jesteś amatorem.

@Fartuess interweniuj plz

Czarnoksiężnik z Angmaru

Czarnoksiężnik z Angmaru

Użytkownicy
Nowy Aryabhata
posty48
Propsy47
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nowy Aryabhata
Ja za pierwszym razem i drugim razem wygrałem wiedźmina bez eliksirów. Chodziło mi o to, że na eliksirach nasza postać wymiata. Bez alchemii nie masz zdolności kataliza, która znacznie polepsza eliksiry. Widać to najlepiej na Gawronie i Gromie. Te eliksiry bez katalizy, a po niej to spora różnica. Do tego bez umiejętności alchemii(kiper) możesz wypić naraz mniej eliksirów. Owszem bez alchemii nadal możesz używać eliksirów, ale nie są tak potężne.

Zresztą nigdzie nie  pisałem, że ścieżką miecza nie można używać eliksirów. Ja połączyłem oba drzewka i w obu doszedłem do ostatniej umiejętności.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chodziło mi, że pakując wszystko w ścieżkę miecza można z powodzeniem używać eliksirów i olejów. Ścieżka alchemi też jest przydatna bardzo (ofc nie wszystkie skille) więc tego nie neguje. Wiedźmin ma właśnie fajnie zrobione drzewko rozwoju, że można grać jak się chce :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mój wiesiek wygląda tak i jestem z niego bardzo zadowolony. http://imgur.com/a/Tv6QT
Będę nosił jeszcze pomieszany set gryfa i wilka.

Czarnoksiężnik z Angmaru

Czarnoksiężnik z Angmaru

Użytkownicy
Nowy Aryabhata
posty48
Propsy47
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nowy Aryabhata

Ja stworzyłem w trójce postać 100 % alchemii. Miała szalenie wysoki próg maksymalnego zatrucia, do tego jeden eliksir regenerował 25 % życia, 4 poty i max hp. Mutacja, która zwiększa obrażenia pod wpływem zatrucia(tym większe, tym większy dmg) i byłem prawie god-mode na najwyższym poziomie. Zatrucie praktycznie nie zabierało mi hp, do tego efekty eliksirów nie znikały przy zatruciu na poziomie jakimś tam. Właściwie eliksiry piłem tylko po to by  regenerować hp, jakiekolwiek eliksiry. Do tego dochodził dodatkowy losowy efekt eliksiru za wypicie pierwszej mikstury , wszystkie receptury i grało się banalnie łatwo.

Zakładałem pancerz Zmii bądź Mantikory, po skorzystaniu z stołu alchemicznego w posiadłości miałem po 6 eliksirów każdego rodzaju. Właściwie jak bym miał z 12 żyć, bo jeden pot to 1/4 życia.

0 użytkowników
Do góry