Wspólne rysowanie/malowanie 10783 17

O temacie

Autor Klark Cent

Zaczęty 1.01.2013 roku

Wyświetleń 10783

Odpowiedzi 17

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Wspólne rysowanie/malowanie
2013-01-01, 21:24(Ostatnia zmiana: 2013-01-02, 11:31)
Sprawa do ludzi którzy potrafią 'coś' rysować, malować.

Jako że ostatnio ubyło mi znajomej to szukam chętnej osoby/osób z którą mógł bym coś pomalować w weekendy. Cały myk polega na tym że siadamy rzucamy sobie jakiś temat czas i malujemy np. pustynny landscape wpierw szkice w godzinę a potem wybieramy jeden i go 'kończymy'.

Ogółem przyjmowany jest poziom 'ponad podstawówke' czyli wiecie co to perspektywa człowiek to nie 5 kresek i koło zamiast głowy rozróżniacie interior od exteriora czy tam wiecie co to matte czyli niewielkie wymagania tylko uprzedzam że zanim ktoś stwierdzi że potrafi niech poważnie się nad tym zastanowi bo osobiście mam dobry humor i nie chce mi się nikogo mieszać z błotem już wole żeby się przyznał że gówno umie ale ma 'chęci'.

Tylko nie walcie drzwiami i oknami...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ciekawa inicjatywa, aż mnie dziwi że piszesz to Ty :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W sumie ja chętnie bym coś nabazgrał.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
aż mnie dziwi że piszesz to Ty

Nie wiem co w tym dziwnego : p

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ty :lol2:

Jak Ty zamierzasz to robić? Podejrzewam że nie chodzi Ci o spotkania na żywo, a więc jak, gg? Poza tym, chodzi Ci o normalne rysowanie czy na komputerze?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
No na żywo nie chyba że komuś się chce jeździć do Lublina : p ale to musiał by być jakiś kompletny idiota. Było by to raczej na gg czy tam innych tego typu.

A co do tego czy normalne czy nienormalne rysowanie to raczej kwestia do ustalenia. Można się dogadać i np raz rysować raz digital albo szybkie szkice rysować a potem przenosić i kończyć na kompie. Pole do popisu w tej kwesti jest duże więc spokojnie można by coś sensownego ustalić. Ja np wole szkice rysować a potem robić na kompie bo nie mam skanera a aparat w telefonie mam za słaby na dobrej jakości zdjęcia więc robiły by mi tylko pod baze.
Komp ma ten plus że na bieżąca można wrzucać obrazki i pytać o zdanie.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Minus kompa jest taki że myszką trochę głupio :lol2:

Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

Jedairusz

Jedairusz

Moderator działu
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Moderator działu
  • Grafik 3D w Boombit
Myślę, że można zrobić temat na forum. Jedna osoba zarzuca temat rysunku, reszta (może znajdzie się kilka osób) się dołącza.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W sumie sam z chęcią bym się dołączył, jednakże jedynie jako gość/obserwator, nie chcę żeby od mojej nieobecności i dostępnego czasu było uzależniane robienie czegokolwiek.

Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jak narysuje chuja to też sie liczy? Elvis wypowiedz się.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Musiałbyś szukać referencji na necie

Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Props a nawet trzy.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Ok powiedzmy że zgłoszenia przyjmuje do niedzieli więc pomyślcie sobie co byście chcieli sobie malować. Jak nie będzie chętnych to trudno.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Jako że zerowy odzew (spodziewałem się tego po cichu xD) można uznać temat za zamkniety.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Teraz to mnie kurwa ubodłeś w samo serce.

Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Więc jednak to nic dziwnego, to elvans podjął jakąś inicjatywę. I tak każdy wiedzial,  że nic z tego nie będzie : P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry