Dark Saga PL 327017 2057

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 327017

Odpowiedzi 2057

kmicic0

kmicic0

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Lis bierze udział w dalszej fabule czy mogę go wydać po zleceniu zabicia Bila.
 

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty3209
Propsy640
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Możesz go wydać bez obaw.
 
Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się, Ringo. Naprawdę staram się być pasterzem.

kmicic0

kmicic0

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zablokowało mnie na zadaniu szpieg orków ma ktoś seiva z obozu orków.
 

bgx057

bgx057

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam taki problem z dark saga. Zrobilem wszystko w podanej kolejnosci i gra uruchamia sie normalnie . Tylko jak wciskam nowa gra . to wywala taki bład   .   ][URL=https://iv.pl/][/url] co mozna z tym zrobic .
 

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1546
Propsy127
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
zainstalowałem polonizację (patch PL 1.0.4)na wersji najnowszej DS 1.0.5. Nie wiem czy nie będzie błędów.
 

Splash

Splash

Moderator
posty3919
Propsy3125
ProfesjaNierób
  • Moderator
Po prostu będziesz grać na wersji 1.0.4. Wersja jak najbardziej grywalna.
 
Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty699
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ktos wrzuci tego moda na cos innego niz chomikuj?
 

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty3209
Propsy640
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Przecież linki z MEGA na pierwszej stronie działają.
 
Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się, Ringo. Naprawdę staram się być pasterzem.

mmichal123

mmichal123

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z poczatkiem gry poniewaz kiedy odpalam nowa gre i cutscenka sie konczy to wywala mi error message D: zMorpgMesh(zCMorphMeshProto::LoadmorphScript
:MMS not found: DS_HEAD.MMS
co z tym zrobic

wszystko bylo pobrane z programu spine
 

Fabio

Fabio

White&Red
Arcymistrz feedbacku
posty2998
Propsy1747
ProfesjaScenarzysta
  • White&Red
  • Arcymistrz feedbacku
Odpal to normalnie, bez użycia tego programu - nie polecam go od razu.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty699
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Jak w tej modyfikacji dziala kradziez kieszonkowa? Mam pierwszy poziom nauczony a nie moge nikogo okrasc
 

Igunia1988

Igunia1988

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z myszka albo kamerą w modzie po uruchomieniu w ustawieniach sterowania myszką głupieje mi ona albo kamera czy można to jakoś poustawiać?
 

Kemal

Kemal

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z wodą. Co chwilę zmienia kolor na biały i wraca do normalności ( często powoduje to crash ). Macie pomysły jak rozwiązać ten problem ?
 

Splash

Splash

Moderator
posty3919
Propsy3125
ProfesjaNierób
  • Moderator
Odpowiedź z FAQ:
Cytuj
W pliku Gothic.ini znajdź linijkę zTexCacheSizeMaxBytes=32000000 i zwiększ jej parametr. Zazwyczaj wystarcza dodać 0 na końcu, ale można też poeksperymentować.
 
Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...

dynamit12

dynamit12

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem szacunek orków, a mianowicie Fint powiedział żebym przyszedł do niego jutro i wtedy mam zostać wysłany na drugi poziom. Tylko że następnego dnia Finta nie ma, a ja jestem w kropce. Macie jakieś pomysły?
 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6141
Propsy2439
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Po wejściu na wyższy poziom (tam, gdzie jest Kowal) wszystkiego się dowiesz ;)
 
http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1546
Propsy127
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Lokacja "Opuszczona sztolnia". Czy da się wejść do jaskini za kratami. Nigdzie nie znalazłem przełącznika. Na "lets play" Wiśni i Radexa też nie widziałem, aby ktoś tam się dostał.
 

Splash

Splash

Moderator
posty3919
Propsy3125
ProfesjaNierób
  • Moderator
Dostaniesz się tam w późniejszym etapie.
 
Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry