Dark Saga PL 981099 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 981099

Odpowiedzi 2103

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak odblokować u Harta naukę trofeów bo z tego co pamiętam on uczył ale nie ma u niego tej opcji???
przy misji Alchemik i demon będzie ci potrzebna  żuwaczki pełzacza i wtedy cię nauczy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak odblokować u Harta naukę trofeów bo z tego co pamiętam on uczył ale nie ma u niego tej opcji???
przy misji Alchemik i demon będzie ci potrzebna  żuwaczki pełzacza i wtedy cię nauczy

Ok już do tego doszedłem ale props i tak się należy

Ten trunek na kaca od kowala do zadania z Tiksem można go wypić bo piszę że lepiej nie ryzykować, może innym razem czy jest tylko do zadania???

:D

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ok już do tego doszedłem ale props i tak się należy

Ten trunek na kaca od kowala do zadania z Tiksem można go wypić bo piszę że lepiej nie ryzykować, może innym razem czy jest tylko do zadania???
Jeśli mowisz o tym zadaniu z ruą co mu ork zawinoł to możesz go pobić i zabrać rude (nie jest taki straszny za kturymś razem dałem rade)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Dark Saga PL
#1963 2017-02-17, 16:05(Ostatnia zmiana: 2017-02-18, 18:24)
Chodzi o zadanie polowanie na trolla
Jak pokonać tych dwóch panów cieni w  krypcie bije ich srebrnym mieczem ale zadaje im mało obrażeń a oni mają mnie na 2 hity :/ Próbowałem już wszystkiego i nadal nic :/

Edit: poradziłem sobie

Jak pokonać Vicenta, jest nieśmiertelny??

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Vincenta nie pokonujesz jak mówisz o tym zadaniu co się z nim bijesz na śmierć i życie to wystarczy się dać pobić i zadanie zaliczysz on ci tam powie o odwadze czy coś w tym stylu.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da ktoś jakąś poradę skąd ja mam zdobyć złoto? Te ceny są chore. 2000 za mape, 800 za 5 punktów siły, 600 za 5 punktów broni. Ja biegam ledwo z 1200 monetami a te eliksiry też kosztują, najtańsze po 60...

Jestem w obozie myśliwych, 2 rozdział.

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, otóż po tym jak Draks w kopalni powiedział mi, że jest tym szpiegiem od paladynów to zlecił mi misję, abym wydostał się z kopalni tym tajnym wyjściem i przekazał wiadomość paladynom, przebieg tego zadania miał zapewne miał wyglądać tak, że po owym dialogu idę do tej ukrytej części pokonując pełzacze, lecz nagle przejście zawala się i pewnie trzeba będzie wrócić do Draksa mu o tym powiedzieć, lecz niestety ja odkryłem już wcześniej to tajemnicze przejście (gdy jeszcze nie rozpocząłem tego zadania, a po prostu wykonywałem zadanie z odnalezieniem nowego alchemika/medyka) i wówczas gdy nie miałem rozpoczętego zadania z przekazaniem informacji paladynom, przejście zawaliło się, było powiadomienie o wpisie w dzienniku (lecz wpisu jako takiego nie było) i teraz gdy znowu tam jestem nic sie nie dzieje i nie mam żadnego dialogu z Draksem, myślę że to jest błąd i chce się zapytać czy mocno to wpłynie na grę? Czy po tym jest jakiś ważny dialog z Draksem?

Dodam, że podobnie mam z zadaniem z kowalem, gdy trzeba przekonać Wispa, żebym mógł pójść na górę zamiast niego, a mianowicie przeczytałem gdzieś, że trzeba w odpowiedniej kolejności zagadać z odpowiednimi osobami o tym zadaniu inaczej nie będzie można go ukończyć.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Z tego co pamiętam :F to to zadanie jest jednym z kluczowych bo dzięki niemu zostajesz poinformowany jak możesz zostać najemnikiem orków.

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
To zadanie z Draksem i tylnym wyjsciem z kopalni (jeżeli dobrze pamiętam) nie jest 100% wymagane. Jeżeli będziesz miał wszystko inne a tego nie to też powinieneś tym najemnikiem zostać.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Venuiq

Venuiq

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuję za odpowiedz, bo jednak chciałbym aby moja dalsza rozgrywka miała jakiś sens, a zaczynanie gry od nowa mi się nie uśmiecha

HopeForLove

HopeForLove

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich :)
Mam mały problem  z dostaniem sie do obozu paladynów. Nie posiadam wiadomości od Draksa, ponieważ oddałam ją Pakowi ;/ Jest jakaś możliwość odzyskania jej ? Czy jakiś inny sposób, żeby paladyni wpuścili  mnie do obozu ?
Proszę pomóżcie :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Witam wszystkich :)
Mam mały problem  z dostaniem sie do obozu paladynów. Nie posiadam wiadomości od Draksa, ponieważ oddałam ją Pakowi ;/ Jest jakaś możliwość odzyskania jej ? Czy jakiś inny sposób, żeby paladyni wpuścili  mnie do obozu ?
Proszę pomóżcie :)

Tak, zaczęcie moda od nowa albo wczytać zapis z przed oddania wiadomości Pakowi  -_- Dark saga ma masę takich baboli gdzie jak coś źle wykonasz to utkniesz w fabule i pozostaje zaczynać moda od nowa :/  Jeśli przechodzisz go pierwszy raz polecam to robić z poradnikiem :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie, nie musi zaczynać od nowa ani wczytywać zapis, nie wprowadzaj w błąd @Hearthstone.

@HopeForLove gdy zostaniesz Ferokijczykiem to wtedy przywódca wyśle Cie z listem do paladynów i spokojnie powinieneś wejść.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

HopeForLove

HopeForLove

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Werewolf dzięki tak zrobie :)

SarynPro

SarynPro

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

SarynPro

Dark Saga PL
#1974 2017-03-16, 15:21(Ostatnia zmiana: 2017-03-23, 14:48)
Witam mam problem, otóż chciałem sobie zainstalować polską wersje Dark Sagi, bo spodobał mi się ten mod po tym jak obejrzałem Let's play z niego, niestety podobnie jak Juran i pare innych modów które próbowałem pobrać nie jest w pliku instalacyjnym tylko w postaci takiej białej pustej kartki, pisze że to jest typ pliku: Plik 0[1] (.0[1]) i że można wybrać aplikacje w jakiej się to otwiera, chciałbym wiedzieć jak zrobić żeby to było w postaci instalatora?

Okej problem rozwiązany, trzeba było dopisać .exe

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy

Patrix

Dark Saga PL
#1975 2017-03-16, 19:37(Ostatnia zmiana: 2017-03-16, 19:49)
1.Obok czarnych trolli i jednego ogromnego jest taki portal ze skrzyneczką, który sie obraca i przenosi nas na drugą stronę, idziemy troche dalej na wieżyczke i jest skrzynka z czarną poświatą. Czym to otworzyć/jakiego przedmiotu użyć?

2. Czy da się coś zrobić z rzeczami od Francisa aby można było je nosić oprócz zamiany u Gerarda? Tego miecza nie można założyć

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Zadanie dla Gerarda. Po drugim pytaniu wnioskuję, że już u niego byłeś, więc albo skipujesz dialogi albo nie wiem ;p

KOMPUTER:
Spoiler

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pewnie wielokrotnie pojawiało się to pytanie, ale muszę jak najszybciej otrzymać od Was odpowiedź, a mianowicie chodzi o szczurze mięso. Gdzieś wyczytałem, że to Artus może pomóc je zdobyć, ale stanąłem po stronie Dika i Artus zginął. Nie ma jakiegoś innego sposobu na zdobycie tego mięsa?

SarynPro

SarynPro

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie, otóż wykonałem WSZYSTKIE questy do rodziału 3, zrobiłem zadanie Wiadomość dla paladynów, dołączyłem do myśliwych (o ile jest jakiś wybór) i nie wiem czy to to ale zadania od Viviena mi się zbugowały i nie mogę ich wykonać, przez co nie mam poparcia paladynów, nie wiem czy to ma jakiś związek z dalszą rozrywką ale po zadaniu Wiadomość dla paladynów Dorian nie chce wgl ze mną rozmawiać a minęło koło 20 dni od rozmowy z nim i moje pytanie jest następujące: Co mam robić? czy to że questy Viviena się zbugowały ma jakiś związek z tym? proszę o odpowiedź, a tak btw moje staty to:
108% w broni 1h
94% w łukach
specjalizacja w tarczach
specjalizacja w walce dwoma mieczami
Zbroja "Ochrona Trolla" ze skóry czarnego trolla Wzmocniona
Miecz myśliwego
"Cień"
"Poranna Zorza"
244 siły
127 zręczności
110 many
785 punktów życia
36 poziom
Garbarstwo (tylko "Ochrona Trolla" i Wzmocniona zbroja myśliwych)
Kowalstwo (tylko najlepsze bronie)
Alchemia (tylko Mikstura Siły)
Kradzież Kieszonkowa 3 poziom
Otwieranie zamków
Skradanie się
Wydobywanie złóż około 60% (nie pamiętam dokładnie)
Zdobywanie trofeów max
i to chyba tyle, możliwe że o czymś zapomniałem ale to pewnie nie istotne

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie nauczyłęm się rozbić pancerz ochora trola i mam wszystkie składniki gdzie moge go wytworzyć ?

0 użytkowników
Do góry