Witam, otóż po tym jak Draks w kopalni powiedział mi, że jest tym szpiegiem od paladynów to zlecił mi misję, abym wydostał się z kopalni tym tajnym wyjściem i przekazał wiadomość paladynom, przebieg tego zadania miał zapewne miał wyglądać tak, że po owym dialogu idę do tej ukrytej części pokonując pełzacze, lecz nagle przejście zawala się i pewnie trzeba będzie wrócić do Draksa mu o tym powiedzieć, lecz niestety ja odkryłem już wcześniej to tajemnicze przejście (gdy jeszcze nie rozpocząłem tego zadania, a po prostu wykonywałem zadanie z odnalezieniem nowego alchemika/medyka) i wówczas gdy nie miałem rozpoczętego zadania z przekazaniem informacji paladynom, przejście zawaliło się, było powiadomienie o wpisie w dzienniku (lecz wpisu jako takiego nie było) i teraz gdy znowu tam jestem nic sie nie dzieje i nie mam żadnego dialogu z Draksem, myślę że to jest błąd i chce się zapytać czy mocno to wpłynie na grę? Czy po tym jest jakiś ważny dialog z Draksem?
Dodam, że podobnie mam z zadaniem z kowalem, gdy trzeba przekonać Wispa, żebym mógł pójść na górę zamiast niego, a mianowicie przeczytałem gdzieś, że trzeba w odpowiedniej kolejności zagadać z odpowiednimi osobami o tym zadaniu inaczej nie będzie można go ukończyć.