Dark Saga PL 984056 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 984056

Odpowiedzi 2103

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja oddalem po i jest git , w sumie jak sie odda przed to tez jest normalnie.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Dark Saga PL
#1741 2014-09-25, 14:26(Ostatnia zmiana: 2014-09-25, 17:09)
Dlaczego mapa skarbów, którą zabrałem z kufra Joe, jak i mapa którą wykradłem z kufra, tego zastępcy kapitana, to tak na prawdę mapy kapliczek Innosa z oryginalnego gothica?

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego mapa skarbów, którą zabrałem z kufra Joe, jak i mapa którą wykradłem z kufra, tego zastępcy kapitana, to tak na prawdę mapy kapliczek Innosa z oryginalnego gothica?

Bo one nie są do oglądania, tylko do oddania Skipowi. pewnie im się już nie chciało robić mapy, której i tak nie użyjesz, tylko oddasz. Albo to kamuflaż. Jak ktoś wie to zobaczy co trzeba, a postronne osoby widzą tylko mapę kapliczek :)

Co do moda to właśnie przeszedłem go i porównując do Złotych Wrót które skończyłem tydzień temu to... e no cóż, szanuje pracę nad ZW ale do Dark Sagi nawet nie ma porównania. Fantastyczny świat, świetna fabuła, bardzo dobry dubbing, dość wysoki poziom trudności, chociaż bez przeginania, wiadomo z czasem im lepszy bohater tym łatwiej. Tylko finałowa walka mogłaby być trudniejsza, a nie bryła lodu i Tarada można zarżnąć jak świnię. Ale ogólnie mod bardzo, bardzo dobry, najlepszy mod do Gothica, w jaki grałem. 30h świetnej zabawy, której nawet Piranie by się nie powstydziły. A do tego piękna, pasująca do klimatu muzyka. Jednak mamy się jeszcze czego uczyć od sąsiadów ze wschodu.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Obie mapy są do oglądania? Liczyłem chociaż, że ta mapa Joe będzie zawierała jakieś ciekawe miejsca ;( Tak czy tak, trochę dziwne.

n3sti55

n3sti55

Użytkownicy
posty41
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś czy da sie użyc pancerza i miecza Francisa ?
O co chodzi z garbarstem , jak sie naucze robić ciężką zbroje myśliwych to jak ją wykonać ?

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kupujesz specjalny młotek czy coś podobnego od kowala i idziesz za chate alchemika tam masz dwa stoły do grabarstwa.
Co do miecza i zbroi to nie pamiętam dawno nie gralem.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Nie możesz tego użyć :P
 Oddaj to dla Gerarda wzamian za pancerz elitarnego nekrusa jego pas cnoty i kostur-drapaczke. Tak ja to nazwę, bo te rzeczy mimo iż są dobre śmiesznie dla mnie wyglądają :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Arthas19

Arthas19

Użytkownicy
posty31
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.
Własinie zaczełem graci w Dark Sage i chciałbym się dowiedzieci czy to że podczas wydobywania rudy w kopalni jak i snu w niej ubywa mi hp z ,,napisem że to powietsze szkoci moim płucum'' czy to jest części gry czy bug, a jeśli części gry to da się jakoś odzyskaci utracone punkty hp.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Polecam słownik, to nie jest bug tylko tak ma być. Utraconych HP nie odzyskasz synku :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To można chyba wziąć na logikę, że skoro Ci wyskakuje taka informacja to oczywiste, że tak mam być.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sentarion

Sentarion

Złote Wrota
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Złote Wrota
  • Szef zespołu
HP można odzyskać modląc się do Innosa, tylko się traci punkty nauki.

Co prawda nie przeszedłem jeszcze moda do końca, ale ogólnie bardzo dobra produkcja, wielkie dzięki za przetłumaczenie :)

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Oj, DAWNO nie grałem w takiego fantastycznego moda.
Global mod, Returning czy nawet Velaya też są super mody, ale w gruncie rzeczy zmieniają mniej lub więcej to, co już powstało. Z kolei taki mod zasłsuguje na szczególne uznanie, bo wszystko powstało praktycznie od zera.
Wszystko mi się podobało. Fabuła, zadania, muzyka nawet dubbing pomimo małych bugów (kiedy np. NPC nie skończył kwestii, a Alaster mu przerywał) lub blokowanie niektórych zadan, ale to szczegóły.
Jeśli chodzi o walkę, najbardziej mi się podoabało kiedy nauczyłem się do mistrzostwa walki dwoma brońmi, po prostu siekałem wrogów megaszybkimi kombinacjami ciosów!
Mod mi zajął 56 h, trochę dużo, ale ja nie lubię się spieszyć w grach, lubie czasami po prostu pochodzić po świecie, pozwiedzać okolice, oczywiście wykonać wszystkie możliwe zadania.

Rosjanie wykonali kawał dobrej roboty. Szkoda, że wolą ją także wykonywać na Ukrainie, no ale cóż, takie już czasy.

Zdecydowanie polecam zagranie w tego moda. Na pewno nie będzie to stracony czas a można go spożytkować naprawdę przyjemnie, a nawet nauczyć się trochę rosyjskiego języka (naprawdę nie jest aż taki trudny, tylko te cyrylice). Moja ocena: 9/10
I mam pytanie: Czy tworzenie przerywników filmowych w grze wymaga dużo pracy? Bo jest to naprawdę ciekawa opcja, a chyba mogłoby być ich więcej, prawda?

Pozdrawiam

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
I mam pytanie: Czy tworzenie przerywników filmowych w grze wymaga dużo pracy? Bo jest to naprawdę ciekawa opcja, a chyba mogłoby być ich więcej, prawda?
Pozdrawiam

Tak, tworzenie przerywników filmowych pochłania trochę czasu, zwłaszcza kiedy są one renderowane. Co innego sprawa ze sklejanką (tak jak w machinimach). Co nie oznacza, że je też robi się szybko.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Nie wiem czym to jest spowodowane ale pobieranie dark sagi kończy mi się gdy postęp dochodzi do 1gb spolszczenie pobrało mi się w całości bez problemu wie ktoś może w czym problem??????

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Boże... ile można o tym pisać. To pobierz spolszczenie w partach 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Boże... ile można o tym pisać. To pobierz spolszczenie w partach

Jakbys czytal ze zrozumieniem to bys wiedzial ze problem mam z oryginalna dark saga a nie spolszczeniem

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam to samo, po 1GB kończy się pobierać.

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Identyczny problem występował u mnie, pomogło ściągnięcie gry przez asystenta pobierania. Wpiszcie sobie w google jakikolwiek program do pobierania plików i na nim powinno się ściągnąć całe 1,5 GB :)

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miałem to samo, pobrało dopiero z tego linku https://yadi.sk/d/3asiFQVuaLXU5 Coś nie działa z tych linków na polskiej stronie Dark Sagi, gdzie po kliknięciu w link od razu pojawia się okienko z pytaniem "czy zapisać ten plik".

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Krzysiek dzięki za wstawienie linku pomogło mi to w pobraniu dark sagi. Ogólnie jakiś moderator mógłby wstawić ten link do pierwszego postu lub zrobić reup linków które tam są gdyż nie da się z nich pobrać podstawki dark sagi

0 użytkowników
Do góry