Dark Saga PL 984253 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 984253

Odpowiedzi 2103

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy zadania od gerarda trzeba robić ( golem itp?) Ja np nie chce ich robić, nie chcę tracić siły ani stać się jego sługą (chociaż pokonałem marika w próbie)

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Czemu tracić siły? Ja z robienia zadań u gerarda miałem same plusy (exp, i nauczanie kręgów).

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Dwa posty wyżej, sił tracisz jak wybierzesz opcje jestem gotów zrobić wszystko by żyć czy coś takiego, jeśli wybierzesz to z uczniem to nic się nie stanie.

Evantrias

Evantrias

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
A i jeszcze coś. Ukradłem temu mistrzu areny jego pićku i do małego "podrasowania" tego napoju brakuje mi szczawiu królewskiego. Przeszukałem bliskie okolice orkowego obozu (bo im dalej, tym więcej zwierzątek a mnie dedają 2 czarne gobliny  :lol: ) i nigdzie go nie znalazłem. Wie ktoś gdzie go mogę znaleźć?

jeden szczaw masz w klatce z trupem zaraz po wyjściu z kopalni. Gdy wyjdziesz z kopalni wyjdź przez pierwszą bramę potem skręć w lewo w stronę magazynu i na ścianach masz przyciski kliknij biały i zjedzie Ci klatka na dół tam jest szczaw lub skręć w prawa i za ścianą masz dźwignie też do klatki.

Master722

Master722

Użytkownicy
posty49
Propsy1
  • Użytkownicy
lipa i tyle po instalacji krok po kroku z instrukcji i sprawdzeniu obu programów archiwizacyjnych nadal mam wersje ru. 3h straconego czasu na pobieranie i zabawe z instalacja:(

ThePanko

ThePanko

Użytkownicy
posty43
Propsy2
  • Użytkownicy
Jeśli komuś po instalacji mod nie działa to niech nie instaluje najnowszych poprawek ..u mnei pomogło..zainstalowałem moda patch 1.0.4 soplszenie i koniec.. i działa.A jak próbowałem więcej bo są jeszcze np. patch do spolszenia to nie chciał mi sie włączyć

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy będzie część 2 dark sagi? ( nie wiem nie przeszedłem do końca xd)

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy będzie część 2 dark sagi? ( nie wiem nie przeszedłem do końca xd)
Powstanie mod Dark Saga II: Gates of Chaos, który prawdopodobnie będzie kontynuacją wydarzeń z Dark Sagi...
wystarczy śledzić na bieżąco:
Aktualności TDS PL Projekt

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Dark Saga PL
#1368 2013-05-08, 18:37(Ostatnia zmiana: 2013-05-08, 19:45)
Mam pytanie- z opisu tego moda wynika ze jest nawet nawet, teraz pytanie do was czy polecacie zaczynac w to grac ? Wlasnie koncze Returninga i nie wiem czy to instalowac ?
Przepraszam ze pisze, ale musze wiedziec :)

Chcialem pobrac te 5 partów, ale moj f-secure oznaczyl te linki jako szkodliwe i zainfekowane ;(

Pewnie nikt nie wrzuci na inną strone, dlatego juz bardzo zaluje ze nie pogram :(

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Dark Saga PL
#1369 2013-05-08, 20:08(Ostatnia zmiana: 2013-05-08, 20:12)
Mam pytanie- z opisu tego moda wynika ze jest nawet nawet, teraz pytanie do was czy polecacie zaczynac w to grac ? Wlasnie koncze Returninga i nie wiem czy to instalowac ?
Przepraszam ze pisze, ale musze wiedziec :)

Chcialem pobrac te 5 partów, ale moj f-secure oznaczyl te linki jako szkodliwe i zainfekowane ;(

Pewnie nikt nie wrzuci na inną strone, dlatego juz bardzo zaluje ze nie pogram :(
Do pobrania TDS
zjedź niżejna stronie i rozwiń Gra The Dark Saga 1.0 w ROSYJSKIEJ wersji językowej

są linki z rapidshare i zippyshare bodajże, więc nie mów, f-secure słaby antywirus (fałszywe alarmy lub po prostu nadgorliwy; dodaj do wyjątków lub wyłącz jego działanie na czas pobierania i dopiero dodaj) zmień np. na avasta,z którego z kolei ja zadowolony jestem; polecam Dark Sagę, pozycja wg mnie obowiązkowa dla gracza gothica i modów do niego ;d

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Dark Saga PL
#1370 2013-05-08, 20:20(Ostatnia zmiana: 2013-05-08, 20:24)
Wole nie ryzykowac z wirusami, bo komp nowy. Wielkie dzięki za pomoc :) , naprawde :) .
Instalowac tak jak jest na pierwszej stronie, czy juz mozna inne wersje spolszczenia ?
Jestem zielony dlatego pytam :)
Bardzo mi sie spodobal mod z lets play Warda, dlatego będzie obowiązkowy w kolekcji Gothicowych modów :)

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
W tym temacie masz najnowsze odnośniki do modyfikacji, więc śmiało pobieraj.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
*5. Następni instalujemy: Patch 1.0.1.7 RU, a kolejno Patch 1.0.1.7 PL

Czemu tu jest gwiazdka ? Jest to opcjonalne w instalacji czy trzeba instalowac ?

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Nie trzeba instalować, ale lepiej to zrobić. Dodałem gwiazdkę na początku, żeby było widać, że jakiś nowy punkt doszedł, ogólnie, że dopiero później się to pojawiło. Zaraz to poprawię na normalne. Zainstaluj ten patch bo on poprawia wiele błędów i być może jest już ostatnim, który powstał do Dark Sagi.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Osobiście to wątpię, by to był ostatni patch.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Osobiście pytałem twórców Dark Sagi i dostałem odp. że prawdopodobnie to jest ostatni patch.

Co do pytania Wyzysk11 - mod jest jak najbardziej warty uwagi. Jeśli ktoś w ogóle gra w modyfikacje do Gothica, to ta pozycja jest obowiązkowa.

Co do antywirów: fakt, niektóre są nadgorliwe.
zmień np. na avasta,z którego z kolei ja zadowolony jestem
A ja akurat nie jestem z avasta zadowolony, szczególnie ostatnio, kiedy zaczął mi spamić informacjami, że dostępne są "ważne aktualizacje do programu x/programu y" - sam chyba wiem które aktualizację chcę zainstalować i nie potrzebuję tu jego wskazówek. Przegrzebałem wszystkie ustawienia i nie ma opcji na wyłączenie tego.
Ze wszystkich antywirów, których dotychczas używałem, najbardziej byłem zadowolony z Eset NOD32. Tylko że jest to płatny program. Jak będę sobie zmieniał komputer, to mimo wszystko zainwestuję chyba i w niego.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ja mam avire od 3 lat zadnych lagow, spamow i wirusow

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wyzysk11

Dark Saga PL
#1377 2013-05-09, 14:45(Ostatnia zmiana: 2013-05-09, 19:11)
F-Secure mimo, że jest nadgorliwy to cechuje go wykrywalnosc dlatego trzymam. Dzięki za odpowiedź co do punktu 5. :)
Bardzo dziękuję.

- Patch v1.0.1.7 PL
nie chce mi się pobrać, niewiedzieć czemu. Napisze pozniej czy nadal moge czy nie :)
Poszlo, net mi siadl :)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa

przemek273

Dark Saga PL
#1378 2013-05-09, 21:25(Ostatnia zmiana: 2013-05-09, 21:27)
Wyzysk nadgorliwość to nie wykrywalność tylko porażka. Załóżmy, że ktoś ma bardzo wolnego neta 16 kb na sekunde. Ściąga plik cały dzień. Plik jest cały i zdrowy, a tu debilny f-secure go usunie. Bez jaj. Najlepsza ochrona przed wirusami to mózg, nie anti-virus.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgodze się, ale ja go trzymam bo:
- nie sciągam duzych plikow
-wole miec wiecej falszywych alarmow nic praktycznie zadnych w np avascie
-NOWY KOMP= trzeba dbac od samego początku :)
I tak dalej dalej.
Nie zmieniając faktu, wykupiłem z Allegro za 25 zł pakiecik cały na rok z bajerami, wiec z mojego punku widzenia, jest spoczko :)
Tak wiec sąlepsze itd, ale zdecydowalem sie na tego, póki co problemow nie ma.

0 użytkowników
Do góry