Dark Saga PL 984122 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 984122

Odpowiedzi 2103

Gataru

Gataru

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Akurat pobrałem z torrentów.org -> http://torrenty.org/torcache/779963_2.html#k także nie wiem czy twoje ^^

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Gdzie można szybko zdobyc expa ? Jestem po ataku na orków.

Moje staty to :

Siła : 126

Zręczność: 26

Hp: 580

Mana: 170 (około tego)

Broń jednoręczna : 70

Broń dwuręczna : 45

łuk : 20

Kusza : 10

Nauczony używania tarczy.

I nie wiem gdzie teraz zdobyc punkty nauki i jak podszkolic statystyki postaci. Poradzi ktoś coś ?

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Akurat pobrałem z torrentów.org -> http://torrenty.org/torcache/779963_2.html#k także nie wiem czy twoje ^^
dodał:siewka181

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Gataru

Gataru

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
co do ściągnięcia od nowa i zainstalowania to nic nie dało. Problem jest ten sam i nadal wyskakuje error. Zauważyłem, że mam dwa foldery jeżeli chodzi o gothica 2. Jeden to gothic 2 złota edycja no i folder gothic 2, ale gdy instaluję the dark saga 1.0 to wykrywa tak czy siak złotą edycję (może w tym tkwi problem czy coś?) Powiem jak to instaluję żeby nie było wątpliwości. Dark saga 1.0 - patch 1.4/spolszczenie do 1.4/patch 1.7/spolszczenie do patcha 1.7 i koniec (w spolszczeniach wybieram złotą edycję) to w zasadzie tyle...ktoś coś?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
co do ściągnięcia od nowa i zainstalowania to nic nie dało. Problem jest ten sam i nadal wyskakuje error. Zauważyłem, że mam dwa foldery jeżeli chodzi o gothica 2. Jeden to gothic 2 złota edycja no i folder gothic 2, ale gdy instaluję the dark saga 1.0 to wykrywa tak czy siak złotą edycję (może w tym tkwi problem czy coś?) Powiem jak to instaluję żeby nie było wątpliwości. Dark saga 1.0 - patch 1.4/spolszczenie do 1.4/patch 1.7/spolszczenie do patcha 1.7 i koniec (w spolszczeniach wybieram złotą edycję) to w zasadzie tyle...ktoś coś?
zmień nazwę folderu z Gothic2Zlotaedycja na Gothic II i wtedy poinstaluj wszystko

Gataru

Gataru

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy

Gataru

Dark Saga PL
#1325 2013-04-30, 23:59(Ostatnia zmiana: 2013-05-01, 10:07)
Tyle, że Gothic II już istnieje (grę mam z ekstra klasyki) a więc mam usunąć folder gothic II i folder gothic II złota edycja zmienić na gothic II? (w folderze gothic II mam dwa foldery i jeden plik - work/system no i plik 'start') Edit - chyba ogarnąłem. Folder gothic II tworzy się po instalacji tego moda, a nie istnieje sam z się po instalacji gothica II nk. Tak więc zmieniam nazwę folderu i powiem jak mi poszło.

Nope. Teraz problem jest taki, że nie wyszukuje mi folderu gdy próbuję zainstalować dark sagę 1.0 po czym instalator łapie error. Zmieniłem folder, zainstalowałem wszystko jak trzeba, ale error nadal ten sam. (instalowałem już od nowa samego gothica)

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem ja założe tarczę paladyna walczę nią jak by zwykłym mieczem jednoręcznym bez tarczy. Jak to naprawić ? Na innej tarczy działa poprawnie.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Mam problem ja założe tarczę paladyna walczę nią jak by zwykłym mieczem jednoręcznym bez tarczy. Jak to naprawić ? Na innej tarczy działa poprawnie.
Zdejmij i załóż tarcze jeszcze raz.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Gdzie można szybko zdobyc expa ? Jestem po ataku na orków.

Moje staty to :

Siła : 126

Zręczność: 26

Hp: 580

Mana: 170 (około tego)

Broń jednoręczna : 70

Broń dwuręczna : 45

łuk : 20

Kusza : 10

Nauczony używania tarczy.

I nie wiem gdzie teraz zdobyc punkty nauki i jak podszkolic statystyki postaci. Poradzi ktoś coś ?
Szczerze powiedziawszy jestem zaskoczony, że masz tak niskie staty na tym etapie gry.
Jedyna rada: musisz expić co się da - niech żadna bestia nie zostanie żywa na tej wyspie.

(...)grę mam(...)gothic II złota edycja(...)
Z tego co wiem, ze Złotą Edycją są problemy, jeśli chodzi o Dark Sagę. Proponuję Ci ściągnąć normalny G2:NK nie w złotej edycji. To będzie 100% legalne, bo grę pudełkową przecież posiadasz (nie ma potrzeby płacenia 2 razy za to samo).

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Ja mam Golden Edition i dark Saga śmiga bez problemowo ;)!

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Ja też mam złotą edycję i wszystko śmiga jak należy.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Diegomez to nie pomaga.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Dziwne... w każdym razie robienie tarcz, czy miecza na slocie kuszy nie jest dobrym pomysłem i trzeba liczyć się z tym że błędy będą.

Poza tym w DS ja nauczyłem się walczyć tarczą, ale nigdy później z niej nie korzystałem.  :facepalm:

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy

przemek273

Dark Saga PL
#1333 2013-05-01, 13:16(Ostatnia zmiana: 2013-05-01, 13:16)
Chyba będe musiał zacząć grę od nowa albo znaleść buga z miksturką siły. Postać na 3 rozdział jest za słaba. Wszystkie questy zrobione potworów już jest mało.

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Zmieniłem sobię wersje gry na 1.0.1.7, nie pytajcie dlaczego (telekineza :3)
Podczas zadania z dziennikiem harta i bójką z ushakiem pobiłem go (tak, pobiłem go! feel like a boss) po pobiciu go dostałem 350 expa i piorun w niego grzmotnął, ale jego broń zniknęła a  on sam jej nie ma. Tak samo nie ma nowych opcji dialogowych ani itemów ( oprócz klucza i zlecenia zabójstwa). Czy napotkam jakieś bugi za to, że go pobiłem?

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Podczas zadania z dziennikiem harta i bójką z ushakiem pobiłem go (tak, pobiłem go! feel like a boss) po pobiciu go dostałem 350 expa i piorun w niego grzmotnął, ale jego broń zniknęła a  on sam jej nie ma. Tak samo nie ma nowych opcji dialogowych ani itemów ( oprócz klucza i zlecenia zabójstwa). Czy napotkam jakieś bugi za to, że go pobiłem?
nie powinieneś, pokonanie go może być jednym z warunków wejścia na 2gi poziom kopalni

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
nie powinieneś, pokonanie go może być jednym z warunków wejścia na 2gi poziom kopalni
A jak zamierzam wykonać questa szacunek orków od finta to i tak wejdę na 2 poziom, więc chyba mi to niepotrzebne ^^  tylko wyjaśnijcie mi ten piorun i znikającą broń

Gataru

Gataru

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Tak więc ściągnać gothic 2 nk zwykłe i spróbować? Trochę wątpię by to pomogło po kilku waszych komentarzach, że wy nie macie z tym problemu...no, ale warto spróbować.

Sawik

Sawik

Moderator działu
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Rebel
pokonanie go może być jednym z warunków wejścia na 2gi poziom kopalni
Jeśli tak jest to najprawdopodobniej sprawdzają AiVar w którym się to zapisuje, powinien się od razu taki ustawić przy pobiciu, więc przyjmując zadanie będziemy mogli od razu powiedzieć że już je wykonaliśmy.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Skąd dostać zbroję z Outro? (podobna do Doriana)

0 użytkowników
Do góry