Dark Saga PL 986303 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 986303

Odpowiedzi 2103

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok. Grałem na Patchu 1.0.0.4 i wszystko działa. Następnie wgrałem 1.0.1.5 a potem spolszczenie i koniec. Wszystko po rusku. Jakieś sugestie?

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok. Grałem na Patchu 1.0.0.4 i wszystko działa. Następnie wgrałem 1.0.1.5 a potem spolszczenie i koniec. Wszystko po rusku. Jakieś sugestie?

Nom mam dokładnie to samo nic nie poradzisz musimy czekać na patcha ostatecznego 1.1 który naprawi i usunie wszyściutkie błędy i bugi w pizdu...

LET'S ROCK!

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Radzę Wam zainstalować patch 1.0.1.4 (o ile wiem z nim nie ma problemów) - przejdziecie grę 2 razy, zanim pojawi się patch 1.1 :)

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tyson90 zrobiłbyś jakiś wysyp linków (do spolszczenia i patchy)w marę nowych czy coś bo np.spolszczenie ze strony dark sagi nie może mi się ściągnąć bo coś przerywa i nie może dojść do końca...

LET'S ROCK!

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.0.1.4 również nie działa.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Dark Saga PL
#1085 2013-04-04, 20:10(Ostatnia zmiana: 2013-04-04, 20:10)
starsza wersja spolszczenia do 1.0.1.5 http://www3.zippyshare.com/v/25450700/file.html przecież część osób gra/grało na 1.0.1.5 PL i było ok przecież?

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pawciow ty chyba przeszedłeś moda co nie? To mógłbyś zobaczyć czy działa u ciebie (ten patch 1.0.1.5) i by się wyjaśniło czy problem ma każdy czy tylko niektórzy?

LET'S ROCK!

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Dark Saga PL
#1087 2013-04-04, 20:51(Ostatnia zmiana: 2013-04-04, 20:53)
Pawciow ty chyba przeszedłeś moda co nie? To mógłbyś zobaczyć czy działa u ciebie (ten patch 1.0.1.5) i by się wyjaśniło czy problem ma każdy czy tylko niektórzy?
tak, przeszedlem ; kurde no, ja robię te minispolszczenia do patchy ruskich,najpierw testuję u siebie zanim wrzucam, u mnie działają ; niech się wypowiedzą ci, co instalowali spolszczenie 1.0.1.5 i grają na tym, i jak u nich przebiegało to ; może w ten sposób się ustali daczego jednym działa, a innym nie

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zainstalowałem w kolejności :

Dark Saga 1.0
Spolsczenie
Patch 1.0.1.5 RUS
Patch 1.0.1.5 PL

Wszystko jako administrator. (Przez Uruchom Jako administrator) Wszystko działa  :wink:

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dark Saga 1.0
Patch 1.0.0.4 RUS
Spolsczenie 1.0.0.4
Patch 1.0.1.5 RUS
Patch 1.0.1.5 PL

Wszystko jako administrator. (Przez Uruchom Jako administrator) Wszystko działa  :wink:
powinieneś te na czerwono instalować też

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
tyson90 zrobiłbyś jakiś wysyp linków (do spolszczenia i patchy)w marę nowych czy coś bo np.spolszczenie ze strony dark sagi nie może mi się ściągnąć bo coś przerywa i nie może dojść do końca...
Wysyp linków? Proszę bardzo:

A tak swoją drogą to teraz jest w dziale Download znowu podlinkowana starsza wersja PL 1.0.1.5 - ta działająca.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1091 2013-04-05, 17:57(Ostatnia zmiana: 2013-04-05, 18:24)

Dark Saga 1.0
Spolsczenie
Patch 1.0.1.5 RUS
Patch 1.0.1.5 PL

Czyli po uruchomieniu wszystkiego jako administrator w grze nie ma już ruskich napisów tylko polskie?
Mi nie działa choć uruchomiłem wszystko przez ,,uruchom jako administrator"

LET'S ROCK!

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Hagrid

Dark Saga PL
#1092 2013-04-05, 18:37(Ostatnia zmiana: 2013-04-05, 18:38)
Mam pytanie. Od kogo dostaje się zadanie Kuchmistrz? To jedyne zadanie, jakiego nie zrobiłem i zależy mi by je wykonać.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Od kogo dostaje się zadanie Kuchmistrz? To jedyne zadanie, jakiego nie zrobiłem i zależy mi by je wykonać.
ja w ogóle nie kojarzę tego zadania, a nie przypadkiem od tego orka w obozie co trzeba mu mięsa? o co chodzi w zadaniu?

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy
Wydaję mi się, że od Phila(?). Chodzi mi o tego pirata, który został bandytą. :p

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Raczej nie dostaje się jej od Phila. To znaczy chyba. Odwiedziłem go i nie miał żadnych nowych kwestii dialogowych. Co ciekawe, znalazłem w jego jaskini jego brata, który najwidoczniej zdołał uciec z ataku Ferokijczyków. Ale nawet nie było z nim żadnej nowej kwestii dialogowej. Tak z ciekawości, to czy gdzieś na wyspie, są poukrywani inni piraci, którzy uciekli z obozu? I co z tym Kuchmistrzem?

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy

Hoshpack

Dark Saga PL
#1096 2013-04-06, 17:33(Ostatnia zmiana: 2013-04-06, 18:01)
Dobra jakoś se poradziłem ale avast usuwa mi te pliki bo niby wykrył virusa

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy
Dobra poradziłem se jakoś ale gdy ściągnołem łatki 1.0.0.4 i spolszczenie do 1.0.0.5 to avast mi wykryw w nich wirus i je usunął

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra poradziłem se jakoś ale gdy ściągnołem łatki 1.0.0.4 i spolszczenie do 1.0.0.5 to avast mi wykryw w nich wirus i je usunął

(na własne ryzyko) Wyłącz na czas ściągania\instalacji avasta i zainstaluj później spolszczenia proste...
Tylko jak ci się coś potem z kompem stanie to nie miej pretensji :\

LET'S ROCK!

Hoshpack

Hoshpack

Użytkownicy
posty58
Propsy2
  • Użytkownicy
ok dzięki to ja też wiem ale chciałem se te pliki zatrzymać na dysku żeby nie ściągać kilka razy to samo.A może poczekam na kolejną wersję awastu to może by nie wykrył wirusa

0 użytkowników
Do góry