Dark Saga PL 986203 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 986203

Odpowiedzi 2103

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót
Witam Mam pewien problem i mam nadzieje ze ktoś może mi pomóc problem jest taki że nie wiem u kogo moge zwiększyć siłę bo potrzebuje do misji ten miecz ze srebra a rumar i tiks za +5 siły chcą aż 50 bryłek rudy a ja już nie moge wydobywać rudy i mam również drugi problem jak mam misje "Nowi Niewolnicy" to jak chcę isc z tym orkiem Mugiem czy jakoś tak to jak już idziemy przez taką jaskinie to wejsce jest zawalone a jak biegałem troszke wczesniej tak na pałe na miksturze szybkosci to wejście było normalne i mam też jeszcze 3 problem z areną orków jak walczę z 1 orkiem i go pobiłem to on mi mówi my nie chcemy takich smierdzących morra i wyjscie się nie otwiera i musze wczytywać grę obecnie jestem w 2 rozdziale i tak jak napisałem głownym zadaniem są ci niewolnicy ogólnie by dostać się do obozu piratów , wiem jak tak dojsć ale z tym orkiem muszę iść przez tą jaskinie jak ktoś w temacie i wie jak mi pomóc to z góry dziękuje a i tak btw to mam wersję 1.0.1.5

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy

Beliarssseth

Dark Saga PL
#1041 2013-03-30, 16:04(Ostatnia zmiana: 2013-03-30, 16:29)
Solucja albo przejrzyj ten temat... Nie raz i nie dwa razy ludzie o to pytali, więc myślę, że nikomu nie zechce się ponownie rozpisywać...
Co do nauczycieli siły, to polecam Ci rozejrzeć się w obozie Ferokijczyków.

edit:
1. Zawalone przejście? Przejrzyj plik TDS READ ME PL w folderze ze spolszczeniem (bądź z grą).
2. Ten ork musi do Ciebie zagadać gdy wejdziecie na arenę...

Co do samej modyfikacji-
kto z Was znalazł to miejsce?
SAGA TEAM

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy jest różnica miedzy patchem 1.0.0.4 a 1.0.1.5 bo mi na 1.0.0.4 nie zdarzają się bugi wypisane na oficjalnej stronie dark sagi...

LET'S ROCK!

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Nie zdarzają się, ale mogłyby się zdarzyć :F

KIJUSS69

KIJUSS69

Tester Złotych Wrót
posty59
Propsy3
Profesjabrak
  • Tester Złotych Wrót

KIJUSS69
Tester Złotych Wrót

Dark Saga PL
#1044 2013-03-30, 17:20(Ostatnia zmiana: 2013-03-30, 17:23)
Solucja albo przejrzyj ten temat... Nie raz i nie dwa razy ludzie o to pytali, więc myślę, że nikomu nie zechce się ponownie rozpisywać...

edit:
1. Zawalone przejście? Przejrzyj plik TDS READ ME PL w folderze ze spolszczeniem (bądź z grą).

Co do samej modyfikacji-
SAGA TEAM

Przejrzałem TDS READ ME PL i nie wiem po co bo tam nie ma nic napisane na temat mojego problemu.
Obóz Ferokijczyków jak ja nie wiem gdzie oni nawet są mi chodzi głównie o to zawalone przejście a 50 stron szukania odpowiedzi na to albo jeszcze ze starego 50 narazie poczekam a jak nie bd w stanie pomóc to przeszukam po wszystkich postach : )

1

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W jaki sposób wywabić strażnika Ash-kora aby go później ogłuszyć i ukraść eliksir ?

LET'S ROCK!

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Wiem, że w grze można dostać zadanie Kuchmistrz. Ale nie mogłem znaleźć zleceniodawcy tego zadania. Od kogo go dostanę?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
W jaki sposób wywabić strażnika Ash-kora aby go później ogłuszyć i ukraść eliksir ?
musisz go uspac za pomoca zwoju i ukras eliksir ja tak zrobilem

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Hagrid

Dark Saga PL
#1048 2013-03-30, 23:11(Ostatnia zmiana: 2013-03-30, 23:15)
Możesz oddalić się od niego na odpowiednią odległość i wyciągnąć broń tak by kazał ci ją schować. Gdy cię zaatakuje, musisz z nim uciec w jakieś puste miejsce np. jaskinię z nieznajomą. Możesz go tam zbić. Gdy leży nieprzytomny, biegnij szybko do sali z tym kufrem i go otwórz.

Wiem, że w grze można dostać zadanie Kuchmistrz. Ale nie mogłem znaleźć zleceniodawcy tego zadania. Od kogo go dostanę?
oO

pawunio

pawunio

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

edit:

Co do samej modyfikacji-
SAGA TEAM
Ja obraz jest w dolnym piętrze opuszczonego fortu

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy
Więc pamiętasz może, czy wciśnięcie go dawało jakiś efekt?
Bo można go wcisnąć i nic...

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy

Hagrid

Dark Saga PL
#1051 2013-03-31, 10:40(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 10:40)
A kto z was odkrył ciekawy świat w królestwie śmierci oraz tajną lokację do której można się dostać po naciśnięciu 5 porozrzucanych po całej wyspie dźwigni? :D

DJ7ful

DJ7ful

Użytkownicy
posty21
Propsy7
  • Użytkownicy

DJ7ful

Dark Saga PL
#1052 2013-03-31, 17:10(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 18:24)
Witam!
Razem z Wardem postanowiliśmy zainicjować projekt stworzenia dubbingu do Dark Sagi... I tym samym szukamy ekipy, jeśli jest ktoś chętny do pomocy nam zapraszam na skype gdzie omówimy, co i jak :D  
Skype mój: DJ7ful
Skype Warda: bowleta11
Jednakowoż prosimy wyłącznie osoby po mutacji głosu.
PS: Nie wiedziałem gdzie to napisać, jeśli w złym temacie to przepraszam, ale pomyślałem, że jak dyskutujemy tu o Dark Sadze to czemu by nie tu? :D
PSS: Dubbing czyli podkładanie głosu jeśli jest ktoś kto o tym nie wie.
Aktualna ekipa:
-Ja
-Ward
-Garond
-MrFalwack
-Szatański de Vader (znany też jako Prusak)
-Belar (znany też jako BuryZenek)
-PietrekKozak
-Robin (znany też jako RRobinskateboard)
Aktualnie ekipa jest mała wiem, lecz dziś powstał pomysł na zrobienie dubbingu. Będziemy się starać zrobić to najprofesjonalniej jak się da.. Oczywiście na tyle profesjonalnie na ile można wyciągnąć z amatorów. Serdecznie zapraszam do współpracy.

Grasz w GMP? Koniecznie odwiedź http://u-zarania.y0.pl/forum/index.php

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1053 2013-03-31, 18:11(Ostatnia zmiana: 2013-03-31, 18:45)
Mam pytanie gdzie są paladyni i myśliwi (chodzi mi o ich obozy)? Nie mogę ich znaleźć...

Dobra paladynów znalazłem ale czemu nie mogę wejść? Pokazuje list strażnikowi i co? A przed sobą mam jakąś zamkniętą budowlę...

LET'S ROCK!

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy
up: na wszystkie Twoje pytania odpowie:
http://thedarksaga.cba.pl/solucja.php
jak i na wiele więcej...

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1055 2013-03-31, 21:48(Ostatnia zmiana: 2013-04-01, 18:26)
Przeczytałem że można otworzyć wejście do obozu paladynów poprzez tyldę i wpisać SENDTRIGGER TRIGGER_3 ale mi to nie działa może źle robię. Pomóżcie bo lipa przechodzę grę jestem w połowie a teraz dowiaduję się że nie wejdę do paladynów bo mam pieprzonego buga...

Eee dodam jeszcze że gdy mam uruchomią tyldę piszę Dark Saga Console v1.0 czy wam też tak pisze?

Mam wersję 1.0.0.4 a wersji 1.0.0.1 napisane było że ,,Patch naprawiający błąd z obozem paladynów (nie wymaga rozpoczynania gry od nowa)"

A czy w ogóle 1.0.0.4, 1.0.0.1 czy jakikolwiek patch naprawia ten bug?

A poza tym jak zainstalować poprawnie tą najnowszą wersję? Zainstalowałem gothica 2 noc kruka później moda 1.4gb następnie patcha 1.0.0.4, spolszczenie, patcha 1.0.1.5 i na koniec łatkę polonizującą 1.0.0.5 i lipa nie działa mam 2 ikonki na pulpicie ruską 1.0.1.5 i polską 1.0.0.4 która i tak się nie włącza(a powinna być chyba polska 1.0.0.5)...

LET'S ROCK!

Beliarssseth

Beliarssseth

Użytkownicy
posty59
Propsy14
  • Użytkownicy
Ta łatka i tak wymaga rozpoczęcia nowej gry...

Próbuj z tą konsolą. Stawaj postacią w różnych miejscach pod bramą. Sprawdź dokładnie co wpisujesz. Żaden patch nie naprawia bugów w 100% (a wręcz niektóre patche dodają nowe bugi). Dopiero ma wyjść Dark Saga 1.1 i tam ma już być ok. Ale długo nie ma już zadnych wieści, więc pewnie te bugi są nieśmiertelne...

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

xDominik

Dark Saga PL
#1057 2013-04-01, 12:03(Ostatnia zmiana: 2013-04-01, 13:41)
A co źle robię w instalacji bo nie mogę zainstalować tej najnowszej wersji dark sagi 1.0.1.5?

PS: Gdy wgrywam łatkę spolszczenia 1.0.1.5 to trzeba dać zastąp wszystkie pliki czy zostawić te co były?

Próbowałem z tą konsolą 20 razy i nic brama ani nie drgnie.

LET'S ROCK!

Baggio

Baggio

Moderator działu
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • Moderator działu
Witam!
Razem z Wardem postanowiliśmy zainicjować projekt stworzenia dubbingu do Dark Sagi... I tym samym szukamy ekipy, jeśli jest ktoś chętny do pomocy nam zapraszam na skype gdzie omówimy, co i jak :D  
Skype mój: DJ7ful
Skype Warda: bowleta11
Jednakowoż prosimy wyłącznie osoby po mutacji głosu.
PS: Nie wiedziałem gdzie to napisać, jeśli w złym temacie to przepraszam, ale pomyślałem, że jak dyskutujemy tu o Dark Sadze to czemu by nie tu? :D
PSS: Dubbing czyli podkładanie głosu jeśli jest ktoś kto o tym nie wie.
Aktualna ekipa:
-Ja
-Ward
-Garond
-MrFalwack
-Szatański de Vader (znany też jako Prusak)
-Belar (znany też jako BuryZenek)
-PietrekKozak
-Robin (znany też jako RRobinskateboard)
Aktualnie ekipa jest mała wiem, lecz dziś powstał pomysł na zrobienie dubbingu. Będziemy się starać zrobić to najprofesjonalniej jak się da.. Oczywiście na tyle profesjonalnie na ile można wyciągnąć z amatorów. Serdecznie zapraszam do współpracy.
Zrób temat z naborem do dubbingu w odpowiednim dziale, wtedy zostaniesz zauważony.

DJ7ful

DJ7ful

Użytkownicy
posty21
Propsy7
  • Użytkownicy
Zrób temat z naborem do dubbingu w odpowiednim dziale, wtedy zostaniesz zauważony.
Tak szczerze to o tym myślałem i chyba tak zrobię :D

Grasz w GMP? Koniecznie odwiedź http://u-zarania.y0.pl/forum/index.php

0 użytkowników
Do góry