Dark Saga PL 986697 2103

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 26.11.2012 roku

Wyświetleń 986697

Odpowiedzi 2103

KsFPL

KsFPL

Użytkownicy
posty40
  • Użytkownicy
z tego co widze, to opcje sa albo do glosu ogolem, albo do poglosu otoczenia, a nie do dubbingu

pawunio

pawunio

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Apropo tego magazynu palladynów zna ktoś szyfr do tych  drzwi żeby były otwarte i się nie nie przymknęły

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Ja próbowałem je otworzyć, ale mi się nie udawało przez cały czas. A jak się zezłościłem, to na łapu capu wciskałem te przyciski i zadziałało. :lol2:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Jak nie możesz otworzyć to sobie odpuść. Nie ma tam nic ciekawego, zwykła strata czasu.

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

Dark Saga PL
#984 2013-03-21, 15:16(Ostatnia zmiana: 2013-03-21, 15:18)
Witam

Jak wylaczyc rosyjski dubbing? program podany tu jakis czas temu przez Pawcio wylecial z serwera, moze jakis mirror albo instrukcja #msg1075966reczna#msg1075966 co gdzie kliknac? ;)

proszeo pomoc
W folderach gry poszukaj plików o nazwie DarkSagaSpeech.vdf czy jakoś tak. Wystarczy je wyrzucić (powinny być dwa takie pliki i oba wyrzucasz) i wtedy będziesz miał bez dubbingu. Dokładnej ich lokalizacji ani nazwy nie podam, bo już mam dawno odinstalowaną Sagę.

Apropo tego magazynu palladynów zna ktoś szyfr do tych  drzwi żeby były otwarte i się nie nie przymknęły
Ja tak samo jak Hagrid, za każdym razem "na pałę" przekręcałem je, aż do skutku :)  Fakt, że zajmuje to trochę czasu, ale prędzej czy później musi się znaleźć dobra kombinacja.

P.S. Jakby ktoś to rozszyfrował, mógłby podać w poradniku. Ale warunek jest jeden: to musi 100% działać wg opisu, inaczej taki wpis zostanie usunięty ze względu na swoją nieużyteczność.

@UP
Ten człowiek (Vierzba) ma rację.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
A gdzie znaleźć tę górę, na której jest to górskie ziele? Raz tam przypadkiem tylko trafiłem. I jak pokonać znajdującego się tam gigantycznego trolla?

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Gigantyczny troll?
Spoiler
Robiłeś zadania u myśliwych? Z jednym z nich (siedzi w karczmie) masz zadanie, że musisz zrobić (a raczej kupić) strzały dla tego NPC i zdobyć jakiś starożytny miecz.
Jak wszystko masz, to idziecie polować na jakiegoś tam trolla.

Nie mam pewności, czy to do tego zadania, ale prawdopodobnie tak.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
U mnie te trolle stały zbugowane gdy tam poszedlem z Atisem (jedyny troll jaki sie ruszyl to byl ten wielki, czarny, ale on zaczal uciekac w bok po czym przebiegl do sciany gorskiej i biegł w miejscu...) wiec latwiutko mi poszlo. A to gorskie ziele jest w takiej rozpadlinie po prawo wlasnie przy scianie jesli dobrze pamietam (ta solucja troszke mnie zmylila, bo zle jest napisane).

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam pytanie bo jak oddałem Ferokijczykom list od Timona to on czeka na tego gostka (nie pamietam jakiego) wie ktoś co zrobić żeby Paladyni zaatakowali orków?

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
A ja mam taki problem. Wykonałem dla paladynów wszystkie zadania poza oczyszczeniem kapliczek Innosa. A to dlatego, że mam duży problem. Mam ze sobą wodę święconą i idę do kapliczek Innosa. I w żadnej niema możliwości oczyszczenia jej. Sprawdzałem wszystkie na mapie. O co chodzi? I jeszcze jedno: mam w posągach Innosa i Beliara opcję pobłogosławienia run. Jak ją wybieram to jest tylko opcja koniec. O co tu chodzi? Do czego to? I ostatnie pytanie. Podobno można znaleźć w grze 5 tajnych dźwigni i jak się je wszystkie naciśnie to przeniesie nas do jakieś lokacji która jest ester-eggiem. Znalazłem jedną na wyspie bandytów obok posągu Innosa. Gdzie są pozostałe cztery?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Co do kapliczek Innosa: może masz bug? Powinna być opcja, jeśli masz zadanie i wodę święconą w ekwipunku.

Co do błogosławienia run, to jak się nauczysz kręgów magii i zrobisz runy, to zanim będziesz mógł je używać będziesz musiał je najpierw pobłogosławić u jednego z bóstw.

A te 5 dźwigni jest rozsianych naprawdę po całym świecie. Nie mam zamiaru zdradzać ich położenia, chyba że wykonasz już wszystko co się da oprócz świątyni czaski i nie znajdziesz ich. Wtedy na priv mogę Ci podać ich lokalizacje.

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

ko19m

ko19m

Użytkownicy
posty87
Propsy9
  • Użytkownicy
Mam pytanie nie wiem gdzie są czarne trolle bo chce zrobić ochrone trola ale czarną wie ktoś gdzie są czarne trolle ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Mam pytanie nie wiem gdzie są czarne trolle bo chce zrobić ochrone trola ale czarną wie ktoś gdzie są czarne trolle ?
czarne trole sa w poblizu obozu ferokijczykow jak masz wejscie to przed nim jest sciezka to skrecasz w prawo do gory i bedzie taka jakby dolinka a w nie trolle czarne

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prosciej CI wytluamacze - wychodzisz z obozu ferokijczykow, idziesz w lewo maxymalnie (aż bedziesz ze sciezki widzial namiot piratów co pilnują przełeczy), po czym bedzie droga szla pod góre - gdy juz dojdziesz na góre sciezka skreca w prawo, a po lewo wlasnie będą trole, jaszczury i ognisty demon jesli dobrze pamietam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
A ja mam problem. Gdzie znaleźć wszystkie z tych teleporterów smoków i jak się do nich dostać oraz piedestały gdzie się wlewa krew? I który do którego pasuje?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Który do ktorego pasuje martwic sie nie musisz. Tam po prostu Ty wybierasz gdzie chcesz, aby dany piedestal Cie teleportował. Ja np. utworzylem sobie takie połączenie: Orkowie-Ferokijczycy-Paladyni-Orkowie i naprawde duuuużo zaoszczędziłem na bieganiu w te i we w te. Z tego co wiem jest jeszcze przy piratach (tego za chuja nie moglem uruchomic, spawnuje sie tam pięciu sług nekromanty, nie moglem dac rady za cholere) oraz przy tej plaży bandytów niedaleko obozu paladynów. Ogolnie gdzie są masz napisane podczas aktywacji. Po środku tych trzech smoków, a niedaleko tych trzech smoków wkładasz kamień ogniskujący który jest przy zwłokach jednego z wrogów pojawiających się, a niedaleko tych trzech smoków powinien być cokół gdzie przelewasz krew z bańki oraz wybierasz gdzie chcesz aby dany teleporter Cie przenosił.

KOMPUTER:
Spoiler

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Tyle to ja wiem. Chodziło mi bardziej o to który teleport pasuje do którego cokoła na krew i gdzie konkretnie są teleporty? Bo teleporty teleportują do cokoła krwi. Znalazłem ze 4 ale nie mogę znaleźć reszty.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No przecież mówie Ci, że sam sobie dopasowywujesz. W ogole nie rozumiem o co Ci chodzi z pasowaniem... co tu ma pasowac? Idziesz do smoków, przyzywasz, pokonujesz, umieszczasz kamien po czym cokól który jest niedaleko wybierasz gdzie chcesz aby był teleport... I jak mówiłem podpowiedzią gdzie one są masz własnie w tych cokołach, plus te co Ci podalem.

KOMPUTER:
Spoiler

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Chodzi o to, że np. Widzę teleport obok piratów, przyzywam tych nekromantów i ich zabijam (na 2 poziomie dwóch ostrzy i z dobrymi mieczami to normalnie wymiatam), biorę kamień, wsadzam go w teleporter i zaczyna się problem: nie mogę znaleźć cokołu krwi, który aktywował by ten teleport. Albo na odwrót. Jestem przy jakimś cokole, ale nie mogę znaleźć w jego pobliżu teleporteru. Najlepiej niech ktoś zrobi mapę na której jest zaznaczone położenie teleportów i cokołów.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
On jest z tego co pamietam w obozie piratów, niedaleko tej jaskini topielców, jesli dobrze kojarze. Jesli nie to wybacz.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry