Ja mam problem z włączeniem gry. Ponieważ gdy próbuję ją odpalić to włącza mi się jakaś ramka/program? Z oznacznikiem zielonego chrząszcza.
Włącza Ci się raport błędu (ten zielony żuczek). Masz teraz takie opcję:
- poczytać raport i wywnioskować, co dokładnie jest źle;
- dać komuś do poczytania raport (nie mnie), który wywnioskuje, co dokładnie jest nie tak;
- reinstal (najlepiej kompletny: Gothic2, NK, DS, Patch 1.0.0.4, Spolszczenie)
Da się jakoś oblokować Wispa? Gdy chcę zagadać mówi, że nie chce mieć do czynienia z takimi opryszkami?
Było go nie pobijać/okradać. Przecież wiesz, jak to jest w Gothicu, nieprawdaż?
Elo, problem jest następujący: wziąłem klucz z prochów ognika i chcę wejśc do zamku, ale nie mogę nacisnąć szkatułki aby wejść do zamku. Postać mi mówi że nie mam czym, ale nic nie otrzymałem od Gerarda.
Ten problem był już poruszany na forum, spróbuj poszukać (wszakże to nie boli). Możesz się też zastanowić, co mogłeś ostatnio wyrzucić/sprzedać z ekwipunku. Chociaż wydaje mi się, że do tej szkatułki nie potrzeba żadnego przedmiotu - ja ją znalazłem zanim jeszcze poznałem Gerarda i bez problemu przekręcałem. Jedynie tego kufra nie mogłem otworzyć, no bo klucza nie miałem, ale szkatułka - no problem. Możę więc to bug? No ale poszukaj na forum, tak będzie raczej najlepiej.