GTA V 118517 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 118517

Odpowiedzi 381

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
No to mnie kurwa zgłoś, masz problem ( chyba ze sobą ) przy okazji siebie tez za trollowanie i nagminne pisanie postów które w większości tematów nie wnoszą totalnie nic.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
What? Pisze na temat GTA V w temacie o GTA V, więc nie łamie zasad regulaminu. W dodatku każdy post zawiera inną informację, dlatego nie można uznać tego za spam.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
7 kwietnia Pre-load GTA V na Pc dla osób które zakupił digital na R* WereHouse i Steam - info potwierdzone przez pracowników R*

Na jeżyk piracki to oznacza tyle ze od 7 kwietnia będą się pojawiać wersje pirackie ofc to demo gry bo niema online czyli 50% gry, a ze to GTA V, bitcoiny i inne gówna będą w każdej wersji wiec bawić się tym ktoś chce to na własne ryzyko.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Singleplayer jest o wiele lepsze od multi, które mimo tego ogromu jest po prostu nudne.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
7 kwietnia Pre-load GTA V na Pc dla osób które zakupił digital na R* WereHouse i Steam - info potwierdzone przez pracowników R*

Na jeżyk piracki to oznacza tyle ze od 7 kwietnia będą się pojawiać wersje pirackie ofc to demo gry bo niema online czyli 50% gry, a ze to GTA V, bitcoiny i inne gówna będą w każdej wersji wiec bawić się tym ktoś chce to na własne ryzyko.
to demo gry bo niema online

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Tylko singiel mnie ciekawi. Coś tam pojeździć furą po przejściu gry i tyle. Co za dużo to nie zdrowo. :) Tizgar te twoje 50% to przesada. Wiadomo ten multi będzie ogromny, ale singiel GTA zachęca najbardziej.:P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Zależy dla kogo, multi ma ogromny potencjał zwłaszcza teraz po premierze najbardziej oczekiwanego dodatku czyli trybu Heist miałem przyjemne na x360 pograć i ukończyć wszystkie 5 misji heistów bo chciałem odblokować Hydre itp i naprawdę ze zgrana ekipa robienie misji przygotowywaczach a następnie główny skok to kwintesencja gry i współpracy

W kampania hiesty sa z góry wyreżyserowane jako misja, tutaj gdzie wszystkie postacią mogą zrobić dosłownie wszystko jest rożnie ale daje to mega fun i przyjmenosc jak się wszystko uda no i kasa
Jeśli interesuje cie tylko singiel to nie widzę snesu w kupowaniu gry w sciaganiu jej tez troche nie widzę, ale ze to free to jak kto woli :P
Istotne w takim wypadku według mnie jest to ze jak wydajesz opinie to piszesz ze wydajesz ja o singlu nie o całej grze bo całości to singiel i multi

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja też grałem w multi na x'360 jeszcze, ale szału na dłuższą metę nie robi. Banda gimbusów, które drą japę, w jeden dzień mają max level, super bronie i auta, rozwalają od razu. Irytujące wręcz. Krótko mówiąc: Podział na równych i równiejszych (czytaj tych co ojcowie etc mieli kasę na kupno tych rzeczy).

Multi to nie jest 50% gry, to dodatek do niej. Jeśli nie ma zamiaru grać w multi to dlaczego nie widzisz sensu w ściąganiu jej? Nie samym multi człowiek żyje...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

GTA V
#229 2015-04-05, 20:22(Ostatnia zmiana: 2015-04-05, 20:43)
Jeśli interesuje cie tylko singiel to nie widzę snesu w kupowaniu gry w sciaganiu jej tez troche nie widzę, ale ze to free to jak kto woli

Czyli jak Cie interesuje singiel to nie graj w ogole, bo kupować nie ma sensu i sciagac tez nie ma sensu :F No kurwa, logika Tizgara.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
mi się tam podoba - rozumowanie genialne w swojej prostocie:

jedna z najlepszych "amerykańskofilmowych" fabuł w grach z ostatnich lat? świetne postaci? tony dobrego, rockstarowatego humoru? średnia recek na metacriticu - 97? dobre dwadzieścia godzin genialnej głównej linii fabularnej - nie licząc (również ciekawie napisanych) zadanek pobocznych? trzej główni bohaterowie żeby wszyscy (nawet fani san andreas, god why :F ) mieli coś dla siebie? interesująca mechanika przełączania się w walce pomiędzy postaciami? gówno tam

multik i chuj! bo multik i singiel to tak jakby dwie oddzielne gry ale jeśli nie masz multika to tak jakbyś miał demo :F

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
:lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jest różnica widać nie załapałeś
interesuje cie sam singiel (fabuła)  to kurwa odpalasz YT i oglądasz
Interesuje cie przejście gry na 100% lub coś koło tego ok to jest sens w ściąganiu gry, ( w kupowaniu nie ) bo na YT mało kto ogrywa totalnie całość gry lecą tylko fabułę i coś tam lizną misji pobocznych.
Interesuej cie singiel a potem łupanie w multi kupujesz.

Tak trudno to werewolf ogarnac to jest az nader logiczne

Fabiosek widać dawno nie grałeś na multi dużo się zmieniło, ogólnie widać ze R* poszedł w stronę zrobienia z tego takiego wow-a w innych klimatach, wiadomo nie każdemu to może odpowiadać chociaz to lepsze niż multi coda czy bf chociaz jak kto woli, nie zmienia to faktu ze jeśli nie interesuje kogoś multi to wyjebanie na grę 160zł to totalny idiotyzm.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli według Ciebie, jesli kogos interesuje singiel i fabula, to granie i ogladanie na yt to to samo?

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Błagam, powiedz mi, że po prostu przedluzyl ci sie prima aprilis :lol2::lol2::lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ty w ogóle przeczytałeś posta czy sobie nabijasz emotki bo teraz to nie wiem ?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Tizgar powiem krótko i na temat, bo pewnie @Werewolf ciągnąłby to przez następne dwa tematy. Jaja sobie robisz chyba. Jak ktoś lubi grać w grę to sobie w nią pogra a nie obejrzy na YT. Spytaj kogokolwiek czy woli obejrzeć czy zagrać (nie pytaj @MacDun'a bo on grał we wszystko, a mówiąc grał ma na myśli wyrywkowe gejpleje). Ja wolę grać 20 godzin w singla, niż 20 godzin jeździć po mapie i nic nie robić (multiplayer). Jakby każdy szedł logiką Tizgara, to jeden by nagrywał a reszta by oglądała. I wychodziłoby na to, że twórcy gier byliby stratni i to bardzo. Na youtube można oglądać sobie simsy, ale nie takie gry.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

GTA V
#236 2015-04-05, 22:49(Ostatnia zmiana: 2015-04-05, 23:02)
Spytaj kogokolwiek czy woli obejrzeć czy zagrać (nie pytaj @MacDun'a bo on grał we wszystko, a mówiąc grał ma na myśli wyrywkowe gejpleje).
Jakoś sobie nie przypominam, abym kiedykolwiek oglądał jakiekolwiek gameplaye z gry :lol2:

@Fabiosek 

EDIT:

A no tak, i oczywiście dla Tizgara jedyne słuszne przechodzenie gry to na 100%  :lol:
Jakiś czas temu pisałeś na SB o gameplayach z Dragon Age'a :)
No fakt, jedyny jeden raz obejrzałem z DA:I  :cool:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jakiś czas temu pisałeś na SB o gameplayach z Dragon Age'a :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Fabiosek moja logika polega na tym ze jak grasz w grę to w cała wiec jakby każdy szedł moja logika to by każda grę przechodził na 100% sry ale ja nie uznaje czegoś takiego jak gra dla samej fabuły tak to można sobie na YT oglądnąć, gra jest całością i jest w niej coś więcej niż fabuła.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
A jak multiplayer jest chujowy, to co? Też w niego grasz?

@MacDun nie pierdol gościu, że poza DA:I to samo było w przypadku Mass Effecta, wymieniać mógłbym tak jeszcze wiele.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry