GTA V 118547 381

O temacie

Autor Baggio

Zaczęty 14.11.2012 roku

Wyświetleń 118547

Odpowiedzi 381

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Tizgar

GTA V
#60 2014-07-17, 20:25(Ostatnia zmiana: 2014-07-18, 17:40)
Na takich już rockstar paragraf w dlc high-life wprowadził chyba wiesz o czym mowie.

Raczej po setnym lvl niema już jakoś korzyści poza liczbami, postacie i tak są wymaxowane i maja unlocked all zadania/wyzwania itp
Raczej osoby na tm którzy odpala gta będę mieli styczność pierwszy raz, w 3/4 przypadkach, wiec nawet w mniejszej ekipę można pograć.
Ja akurat postaci z x360 przenosić nie będę

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Najbardziej prawdopodobna data ukazania się GTA V na PC i Next Geny jest 14 listopada, jednak od wczoraj zagraniczny sklep GS twierdzi ze towar będzie już dostępny u nich od 7 listopada niby dalej najprawdopodobniej premiera będzie w listopadzie, jednak to wciąż tylko info które nie zostały potwierdzone przez kogokolwiek z R

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiadomo na Gamescomie najwięcej furory zrobiłoby info o GTA 5 i w sumie dostaliśmy, ale nie do końca takie jak się spodziewaliśmy.

Strauss Zelnick, prezes T2 udzieli krótkiego wywiadu w którym potwierdził ze Premiera będzie jesienią 2014 ale tez pozwiedzał ze Rockstar ma zamiar wydać gta 5 w nowej formie właśnie na next genach dostaniemy GTA 5 które przerośnie i wyprzedzi oczekiwania graczy, krótka mówiąc mamy dostać grę który całkowicie zmiażdży konkurencje we wszystkich możliwych aspektach ukazując ze królem gier jest tylko GTA 5

Info jak info gta 5 już ten tytuł ma niema się czym ekscytować, ale fakt faktem można gta 5 zrobić jeszcze lepsza gra, niż już jest, i nie widzę w sumie powodu aby w to nie wieżyc rockstar może to zrobić. 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
"wieżyc"

:lol2:

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Kurwa Fabiosek jakbyś nie popełnił z 10 razy błędu z przynajmniej, a bynajmniej to byś się miał z czego śmiać.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Kurwa Fabiosek jakbyś nie popełnił z 10 razy błędu z przynajmniej, a bynajmniej to byś się miał z czego śmiać.

Aha.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mozilla nie podkreśliła, zresztą co w tym jest śmiesznego ze ja robię błędy, kurwa ja, jeśli ja bym nie zrobił błędu to by było śmieszne.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"wieżyc"

:lol2:
Odezwał się forumowy Miodek :lol2:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jutro do Gta wychodzi next update dlc  z okazji ze jest w USA tam święto lotnictwa to sam Update nosi nazwę Flight School.
Dla nas w sprawie Pc to tyle ze i my go tez będziemy mieć od razu z dniem premiery gry, co ważniejsze Rockstar słucha graczy i razem z tym up-em powraca do San Andreas, Hydra

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czas na info, takie bardziej konkretne, nie od Rockstara znaczy nie bezpośrednio.
Nowe DLC i nowy stream już za nami, padały pytania przedstawiciele Rockstara odpowiada na nie iż jest to pewne ze tej jesieni ujrzymy GTA w wersji na next gen i Pc to już nam Rockstar potwierdza

Wydawca Czyli T2 nigdy poza jedna sytuacja nie wydaje gier w miesiącach świątecznych wiec grudzień odpada z automatu
Zostaje Wrzesien ktory jest mało prawdopodobny, ze wzgledu na kampanie reklamowa ktorej tak naprawdę nie bedzie i być nie musi, to jest GTA 5 ta gra osiągneła więcej niż jakakolwiek inna gra wiec nie musi się reklamować.
Październik jest prawdopodobny wskazuje na to nagła zmiana premiery evolva został on przesunięty, czyzby aby zrobić miejsce ważniejszemu tytułowi jakim jest GTA 5 ? Listopad jest ostatnim miesiącem w tym roku z perspektywy zasady jaka się kieruje T2, wiec w najgorszym razie musi być i będzie w listopadzie.

Chrom, bardzo znana osoba w świecie gta a dokładniej, newsy które wyciąga prosto z kodu gry opublikował filmik w którym już są wpisy na temat przeniesień postać z LG czyli last genow to oznacza dużo gdyż Rockstar cały czas działa tak samo, wszystko co znajduje się w kodzie gry ale nie jest jeszcze używane w następnych updatach się już znajduje, w patchu 1.15 w którym było hipsterkie dlc i potem update święta niepodległości pojawiły się w kodzie info, na temat nowości z patacha 1.16 i ofc wszystko się potwierdziło jak zawsze, wiec znaki jakie mamy w kodzie od rockstara potwierdzają już w 100% ze w tym roku czeka nas ta najważniejsza premiera.

Filmik chroma
https://www.youtube.com/watch?v=J8N_bEkYjM8

Wiele wskazuje ze w przeciągu max 2 tygodni możemy dostać oficjalne info od rockstara z wymaganiami i data premiery.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Chodzi tutaj o to, że chcą sobie zarobić trochę. Ale taki dysk jest już bardzo tani, także o ile większość nie ma bynajmniej o wielkości 100GB to kwestia kupienia go to grosze.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ BYNAJMNIEJ

makin' bacon

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Fabiosek jest chyba po prostu kretynem, że tyle razy mu o tym wszyscy pisali, a on nic. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Właściwie jak to mówią do 3 razy sztuka.. nie wiem czemu nie używam słowa przynajmniej, albo akurat dlaczego zawsze używam nie poprawnie :P

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
nie poprawnie
niepoprawnie* :I

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Macie swojego Miodka.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Oj tam :D

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry