Gothic 2 Returning+Rebalance [BETA - na Dzień Niepodległości] 218818 389

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 10.11.2012 roku

Wyświetleń 218818

Odpowiedzi 389

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Co naprawić?

Scianki kuszy nie przylegają do siebie.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dla mnie kusza wygląda prawie normalnie, nie wiem po co tu cos naprawiac : )

greex

greex

Użytkownicy
posty96
Propsy14
  • Użytkownicy

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

TheBigRet

TheBigRet

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktoś pomóc? Jestem taki głupi że nie umiem znaleźć linku do downloadu moda... Jakby ktoś podał link z wersją moda akurat do spolszczenia byłbym wdzięczny na całe życie!

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mógłby mi ktoś pomóc? Jestem taki głupi że nie umiem znaleźć linku do downloadu moda... Jakby ktoś podał link z wersją moda akurat do spolszczenia byłbym wdzięczny na całe życie!
http://u20979.shareflare.net/download/01377.02e8ab22ada0b930c019eada7fdd/Full_Pack_ReBalance_SnC_v2.rar.html

TheBigRet

TheBigRet

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
http://u20979.shareflare.net/download/01377.02e8ab22ada0b930c019eada7fdd/Full_Pack_ReBalance_SnC_v2.rar.html

Dzięki. Mam jeszcze kilka pytań.

1.Czemu to tak mało waży
2. W tym modzie można zostac guru w obozie bractwa?(Nowym)
3. O co chodzi z tymi Opiekunami?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Dzięki. Mam jeszcze kilka pytań.

1.Czemu to tak mało waży
2. W tym modzie można zostac guru w obozie bractwa?(Nowym)
3. O co chodzi z tymi Opiekunami?

1. Bo ma silną kompresję.
2. Można.
3. Dowiesz się jak zagrasz.

klama321

klama321

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
ej jak zrobić żeby były też polskie litery? włączyłem grę i jest chyba wszystko ok, tylko te literki mnie denerwuja, proszę o pomoc. :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie rozumiem. W spolszczeniu jest zawarta polska czcionka, więc polskie litery też muszą być. Powiedz o co ci dokładnie chodzi.

klama321

klama321

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Nie rozumiem. W spolszczeniu jest zawarta polska czcionka, więc polskie litery też muszą być. Powiedz o co ci dokładnie chodzi.
jest spolszczone ale zamiast np ż jest odwrócony znak zapytania, poprostu niema polskich znaków i nie wiem jak to zrobić ;/

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mam nadzieje, że dobra wersję spolszczenia zainstalowałeś... Czy może nie?

klama321

klama321

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Mam nadzieje, że dobra wersję spolszczenia zainstalowałeś... Czy może nie?
tą wersje returning pl beta, jeszcze mam pewien problem, doszedłem do grega na na początku gry koło khorinis i wyskoczył mi błąd i gra się wyłączyła, nie wiem czy dobre wersje zainstalowałem. Proszę o odpowiedź

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Reinstalujesz Gothica, pizgasz na to instalkę Returninga a potem spolszczenie niepodległościowe i działa.

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Ja się już trochę gubię w tym spolszczeniu i nie bardzo kapuję. Pełne(w sensie przetłumaczone przez ludzi a nie translator) spolszczenie już gotowe? Można już bez problemu grać?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Beta pełnego spolszczenia jest dostępna. Na pełną wersję przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Możesz grać bez problemów, ale zadaj sobie pytanie czy to ci się opłaci...

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
Beta pełnego spolszczenia jest dostępna. Na pełną wersję przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Możesz grać bez problemów, ale zadaj sobie pytanie czy to ci się opłaci...

Dzięki za odpowiedź.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam prośby odnośnie spolszczenia i nie tylko.
1.Moglibyście dać inny tekst przy rozmowie z Halworem o sprzedasz srebra. Niby gadamy z nim że sprzedać możemy mu srebro ale złoto też. Więc zmieńcie to może na..."Jeśli będziesz mieć jakieś srebrne lub złote kosztowność to odkupie je od ciebie za dobra cenę" albo coś sami wymyślcie.
2.Kolejna sprawa dotyczy ekwipunku a mianowicie tego okienka dzięki któremu wybieramy broń itd. czy możecie to zmienić na te oryginalne z gothic 2 nk?
3.Następna rzecz to przywrócenie amuletu ognika lub usunięcie "zdolność ognika" w atrybutach.
4.Gdy nauczymy się warzenia eliksiru ducha to pisze że potrzebujemy 1 szczaw królewski i 3 ogniste .Błąd polega na tym że gdy chcemy stworzyć eliksir to pisze 3 ogniste korzenie i 1 rdest polny a gdy się nie ma szczawiu to nie można zrobić mikstury a wiemy że potrzebny jest rdest.Proszę o naprawienie tego.
5.Ostatnia już sprawa dotyczy tego że jeśli ktoś chce grać łucznikiem na początku i chce mieć miecz pod zręczność to musi pakować w zręczność a pancerze wymagają dużo siły.Moglibyście zmniejszyć wymagania siły dla niektórych pancerzy na początku gry?
Mam nadzieję że moje prośby będą pozytywnie rozpatrzone.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Mam prośby odnośnie spolszczenia i nie tylko.
1.Moglibyście dać inny tekst przy rozmowie z Halworem o sprzedasz srebra. Niby gadamy z nim że sprzedać możemy mu srebro ale złoto też. Więc zmieńcie to może na..."Jeśli będziesz mieć jakieś srebrne lub złote kosztowność to odkupie je od ciebie za dobra cenę" albo coś sami wymyślcie.
2.Kolejna sprawa dotyczy ekwipunku a mianowicie tego okienka dzięki któremu wybieramy broń itd. czy możecie to zmienić na te oryginalne z gothic 2 nk?
3.Następna rzecz to przywrócenie amuletu ognika lub usunięcie "zdolność ognika" w atrybutach.
4.Gdy nauczymy się warzenia eliksiru ducha to pisze że potrzebujemy 1 szczaw królewski i 3 ogniste .Błąd polega na tym że gdy chcemy stworzyć eliksir to pisze 3 ogniste korzenie i 1 rdest polny a gdy się nie ma szczawiu to nie można zrobić mikstury a wiemy że potrzebny jest rdest.Proszę o naprawienie tego.
5.Ostatnia już sprawa dotyczy tego że jeśli ktoś chce grać łucznikiem na początku i chce mieć miecz pod zręczność to musi pakować w zręczność a pancerze wymagają dużo siły.Moglibyście zmniejszyć wymagania siły dla niektórych pancerzy na początku gry?
Mam nadzieję że moje prośby będą pozytywnie rozpatrzone.

1. Poprawi się.
2. Jeśli o to chodzi to się zobaczy.
3. Zamiast ognika jest wyrabianie strzał.
4. To też się poprawi.
5. Sam nie wiem, mieliśmy tylko spolszczać a nie ingerować. Gra ma być trudna, więc nie wiem czy się opłaca obniżać poziom.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Poprawi się.
2. Jeśli o to chodzi to się zobaczy.
3. Zamiast ognika jest wyrabianie strzał.
4. To też się poprawi.
5. Sam nie wiem, mieliśmy tylko spolszczać a nie ingerować. Gra ma być trudna, więc nie wiem czy się opłaca obniżać poziom.

Świetnie.

Chyba wiem co powoduje ten błąd z kuszami i łukami. Problemem jest program G2mdk. Jak grałem w returning to miałem ten problem bo miałem zainstalowanego G2mdk bo inaczej returning mi się crashował. A teraz gram w gothic 2 reload mana mod i nie ma zainstalowanego G2mdk i nie ma takich błędów odnośnie tych tekstur od łuków i kusz.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry