Mam prośby odnośnie spolszczenia i nie tylko.
1.Moglibyście dać inny tekst przy rozmowie z Halworem o sprzedasz srebra. Niby gadamy z nim że sprzedać możemy mu srebro ale złoto też. Więc zmieńcie to może na..."Jeśli będziesz mieć jakieś srebrne lub złote kosztowność to odkupie je od ciebie za dobra cenę" albo coś sami wymyślcie.
2.Kolejna sprawa dotyczy ekwipunku a mianowicie tego okienka dzięki któremu wybieramy broń itd. czy możecie to zmienić na te oryginalne z gothic 2 nk?
3.Następna rzecz to przywrócenie amuletu ognika lub usunięcie "zdolność ognika" w atrybutach.
4.Gdy nauczymy się warzenia eliksiru ducha to pisze że potrzebujemy 1 szczaw królewski i 3 ogniste .Błąd polega na tym że gdy chcemy stworzyć eliksir to pisze 3 ogniste korzenie i 1 rdest polny a gdy się nie ma szczawiu to nie można zrobić mikstury a wiemy że potrzebny jest rdest.Proszę o naprawienie tego.
5.Ostatnia już sprawa dotyczy tego że jeśli ktoś chce grać łucznikiem na początku i chce mieć miecz pod zręczność to musi pakować w zręczność a pancerze wymagają dużo siły.Moglibyście zmniejszyć wymagania siły dla niektórych pancerzy na początku gry?
Mam nadzieję że moje prośby będą pozytywnie rozpatrzone.