Kiedy wykonamy zadanie "Zastępstwo dla Fletchera", a dopiero później pogadamy z Draxem o możliwość dołączenia do Obozu Bandytów oraz dowiemy się od Gravo, że chodzi o Tripa (Snaf nie może sprzedać nam tej informacji, chociaż powinna być taka opcja), nie pojawia się u Tripa żaden dialog, przez co nie można kontynuować zadania i niemożliwym staje się dołączenie do Bandytów.

U mnie było wszystko okej. Więc nwm skąd taki bug u ciebie.
Post połączony: 2015-01-27, 23:27
1.Jako członek Starego Obozu(Strażnik) u Thorusa wciąż można zapłacić 1000 bryłek za wejście + możliwość mówienia mu o tym że jest się kurierem Magów Wody.
2.Bug z podstawki - Nawet gdy się należy do SO Bloodwyn wciąż chce opłatę za ochronę.
3.Mały błąd z misją "Eskorta Kopaczy" otóż Strażnik Konwoju mówi nam że trzeba jeszcze zabrać 2 kopaczy sprzed obozu. Domyślam się, że chodzi o tych dwóch co siedzą przy ognisku na prawo od głównej bramy. Jednakże nie można do nich zagadać.
4.Jeden ze elitarnych strażników w siedzibie magnatów ma opcję - ENDE
5.Błąd w " Kupcy w Starej Kopalni" Alberto - Znajduję go ---> Znajdę go
6.Literówka w "Bunt Zbieraczy" Lewsua ---> Lewusa.
7.Literówka w zadaniu od Okyla dotyczące Flinta. - Fnta --->Flinta
8.Chyba Bug z podstawki - Najemnicy strzegący wejścia do siedziby magów wody mają opcję ENDE.
9.W Obozie Bandytów myślę, że Doyle powinien mieć inną unikatową twarz bo widziałem kilku bezimiennych bandziorów o takiej samej ;).
10.Brak wpisu u Gestatha dotyczące skupu skór, nawet nie mogę mu również sprzedać skóry trolla.
11. Nie ma wpisu do dziennika po pogadance z Outlamem - nauczycielem.
12. U Willa ciągle dostępna jest prowokacja i pytanie czy można się dowiedzieć czegoś więcej nawet po wzięciu questa z kopalnią złota.
13.Błąd dotyczący zadania 'Bunt Zbieraczy" gdy wykonamy je od strony Torlofa a następnie weźmiemy questa na znalezienie Josep'a to gdy u Horacego wybierzę się "Przysyła mnie Josep" zadanie automatycznie przechodzi z zakończonych do trwających.
14.Drewniana łyżka znika z ekwipunku nawet gdy nic nie zostanie ugotowane.
15.Taka sama sytuacja z Kolbami - zużywają się bez uwarzenia czegoś.
16. Niewiem czy tylko u mnie ale Tom nie skupuję skór węża.
17.Literówka w zadaniu związanym z poszukiwaniem alchemika
18.Ciało Greavera i Thompson'a nie znika , Tego drugiego gdy zabijałem z zlecenia Will'a w jaskini nie uaktywnił się też żaden dialog z nim , a jego obstawa nie reagowała.
19.Jako Strażnik w SO nie mam się u kogo uczyć walki bronią dwureczną

Thorus uczy tylko siły i zręczności.
20.Mimo wykonania zadań związanych z Nekiem ten wciąż stoi w tym samym miejscu , przecież powinien być już dawno w NO (na 3 rozdziale on wciąż tam stoi)