Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2944302 7439

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2944302

Odpowiedzi 7439

Mati9319

Mati9319

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hmm... Gram właśnie w 1.4.9 i pogadałem ze wszystkimi łowcami orków, jednakże żaden z nich nie daje mi zadania polegającego na znalezieniu bodajże trzech nowych członków do ich obozu... Pamiętam że w jednej z wcześniejszych wersji takie zadanie było.

Zatem pytanie: jest to błąd, czy może owo zadanie zostało usunięte?

Pagdzis

Pagdzis

Użytkownicy
posty10
Propsy2
  • Użytkownicy
Hmm... Gram właśnie w 1.4.9 i pogadałem ze wszystkimi łowcami orków, jednakże żaden z nich nie daje mi zadania polegającego na znalezieniu bodajże trzech nowych członków do ich obozu... Pamiętam że w jednej z wcześniejszych wersji takie zadanie było.

Zatem pytanie: jest to błąd, czy może owo zadanie zostało usunięte?

Zadanie pojawia się w trzecim rozdziale, na pewno bo sam obecnie gram na tej wersji.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Szept Burzy został w 1.4.9 całkowicie wyrzucony czy zmienił położenie? Jeśli ta druga opcja, to gdzie go znajdę?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna
#5903 2017-04-02, 11:47(Ostatnia zmiana: 2017-04-02, 12:07)
Czy Szept Burzy został w 1.4.9 całkowicie wyrzucony czy zmienił położenie? Jeśli ta druga opcja, to gdzie go znajdę?

Z tego co wiem to zmienił mu tylko staty na siłę, a nie chce mi się za bardzo sprawdzać czy leży tam gdzie wcześniej.

Na pewno wcześniej leżał w jaskini z kryształem w MT jest tam portal orków, a jaskinia jest koło drogi z golemami do Xardasa.

Nie ma go tam, dlatego właśnie zapytałem. ;)

Okej to tym bardziej nie chce mi się sprawdzać gdzie jest teraz jeśli nie ma go tam XD.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie ma go tam, dlatego właśnie zapytałem. ;)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@gothic1210  dałbyś radę wrzucić do ER jeszcze Reloaded mod?

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ziomki powiedzcie prosze czy po zostaniu kretem lub kopaczem jest opcja dołączyć się do obozu na bagnie?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy

blackero

blackero

Użytkownicy
posty225
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten mod będzie jeszcze patch'owany?

K@T

K@T

Użytkownicy
posty152
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już nie ma co patch'ować :P

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram magiem ognia. Mam ten kostur, który zadaje 60 obrażeń. Mam 47 siły, many nieco ponad 60, w zręczność w ogóle nie inwestuję (nie ukrywam, że troche źle rozdysponowałem trochę punktów i mikstur). Zębaczom nie zabieram nawet 1 hp. Żeby zabić grupę tychże potworów potrzebuję trzech deszczów ognia, a zbieram już kamienie ogniskujące. Czy to trochę nie przesada? :P

blackero

blackero

Użytkownicy
posty225
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Już nie ma co patch'ować :P

A co błedów nie ma? A co z nowymi zmianami?

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jakiej kolejności instalować to wszystko?
System pack/MDK/PlayerKit i na końcu moda 1.4.8 i patch 1.4.9?
Bo mam cały ten pakiet i wywala mi accesy.
KOnkretnie to kiedyś w nocy na drodze z NO do Kopalni zaraz obok grupki ścierw.
A teraz w jaskini z goblinami ze skradizonymi dobrami dla myśliwcyh.
Zgodność xp sp3, uruchamiane jako administrator.
Playerkit 1.08k,Systempack,1.7 i gmdk ten z niemieckiej storny linkgdzieś tutaj.

odpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu:   APPCRASH
  Nazwa aplikacji:   GothicMod.exe
  Wersja aplikacji:   1.0.8.11
  Sygnatura czasowa aplikacji:   3cce9c48
  Nazwa modułu z błędem:   GothicMod.exe
  Wersja modułu z błędem:   1.0.8.11
  Sygnatura czasowa modułu z błędem:   3cce9c48
  Kod wyjątku:   c0000005
  Przesunięcie wyjątku:   0014130c
  Wersja systemu operacyjnego:   6.1.7601.2.1.0.256.1
  Identyfikator ustawień regionalnych:   1045
  Dodatkowe informacje 1:   9b43
  Dodatkowe informacje 2:   9b431b0c90e83ec68d3d9c2ff7e024e8
  Dodatkowe informacje 3:   feb7
  Dodatkowe informacje 4:   feb7fc1b4ccfe33f19ad35c220a990e4

spec666

spec666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc
Orientuje sie ktos gdzie mozna znalezc\kupic rune smierc ozywiencom? Jestem w IV rozdziale, mam teraz isc do tej starej kopalni wypchanej szkieletami i zombie. Googlowalem troche, ale nijak sie maja tamte odpowiedzi do edycji rozszerzonej :(

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czesc
Orientuje sie ktos gdzie mozna znalezc\kupic rune smierc ozywiencom? Jestem w IV rozdziale, mam teraz isc do tej starej kopalni wypchanej szkieletami i zombie. Googlowalem troche, ale nijak sie maja tamte odpowiedzi do edycji rozszerzonej :(
Podpinam się pod pytanie. Niestety zwykłą bronią nic nie zdziałam.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Xardas ją sprzedaje.

spec666

spec666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Xardas ją sprzedaje.

Tak Xardas ja sprzedaje dokladnie po tym jak wybijemy cala kopalnie i nekromante, wczesniej nie ma opcji Handlu. Oblatalem cala kolonie gornicza i chyba nijak inaczej sie nie zdabedzie tej runy.

Druga sprawa, mam kolejnego Buga, krew zalewa czlowieka, ju 2x od nowa zaczynalem, raz w 2 rozdziale, raz pod koniec 4. Teraz jestem w świątyni Śniącego, zabiłem Gor Boba, poszedłem do pomieszczenia z kolcami. Otworzyłem pomieszczenie w ścianie, i strzeliłem w przełącznik. Kolce się schowały, i otworzyła się ściana po drugiej stronie przełącznika. Strzelam w ten przełącznik w dziurze, słychać dźwięk, jakby coś się otwierało, ale nie wyskakuje ten przerywnik i nic sie nie otwiera. Ma ktos patent na tego Buga? Czy juz lepiej odinstalowac gothica, a laptopa przebic drewnianym kolkiem?

Gdyby tworcy modyfikacji zostawili nam "Marvin Mode" czesc bugow mozna bylo by przezyc, a tak to mamy drzwi, ktorych nie da sie otworzyc, przedmioty ktorych nie da sie zdobyc\podniesc oraz postacie, ktore podczas wykonywania Q znikaja w eterze.

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdyby tworcy modyfikacji zostawili nam "Marvin Mode" czesc bugow mozna bylo by przezyc, a tak to mamy drzwi, ktorych nie da sie otworzyc, przedmioty ktorych nie da sie zdobyc\podniesc oraz postacie, ktore podczas wykonywania Q znikaja w eterze.
U mnie marvin normalnie działa.

spec666

spec666

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie marvin normalnie działa.

Nie wiem na jakiej wersji grasz i jakie masz patche, ale bede wdzieczny jak sie zemna tym podzielisz. U mnie na 1.4.8 bez zadnych dodatkowych patchow marvin nie dziala

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod w wersji 1.4.9 + System Pack w wersji 1.7.

0 użytkowników
Do góry