Xardas ją sprzedaje.
Tak Xardas ja sprzedaje dokladnie po tym jak wybijemy cala kopalnie i nekromante, wczesniej nie ma opcji Handlu. Oblatalem cala kolonie gornicza i chyba nijak inaczej sie nie zdabedzie tej runy.
Druga sprawa, mam kolejnego Buga, krew zalewa czlowieka, ju 2x od nowa zaczynalem, raz w 2 rozdziale, raz pod koniec 4. Teraz jestem w świątyni Śniącego, zabiłem Gor Boba, poszedłem do pomieszczenia z kolcami. Otworzyłem pomieszczenie w ścianie, i strzeliłem w przełącznik. Kolce się schowały, i otworzyła się ściana po drugiej stronie przełącznika. Strzelam w ten przełącznik w dziurze, słychać dźwięk, jakby coś się otwierało, ale nie wyskakuje ten przerywnik i nic sie nie otwiera. Ma ktos patent na tego Buga? Czy juz lepiej odinstalowac gothica, a laptopa przebic drewnianym kolkiem?
Gdyby tworcy modyfikacji zostawili nam "Marvin Mode" czesc bugow mozna bylo by przezyc, a tak to mamy drzwi, ktorych nie da sie otworzyc, przedmioty ktorych nie da sie zdobyc\podniesc oraz postacie, ktore podczas wykonywania Q znikaja w eterze.