O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3415801
Odpowiedzi 7445
fangothica12
Podziel się jak zrobiłeś misję z opuszczoną kopalnią, bo u nie zalicza kompletnie nic w tej misji.
wareldin
VergilSparda
Mikel
Czyli nie łapie mi dialogu po wyjściu z kopalni. A po zabiciu nekromanty miałeś jakiś wpis w dzienniku poza "bossy"?
paladyn3212
Raxvier
Koniuu
Ja sie teraz pytam ludzi którzy stworzyli tego moda - czy chociaż raz go przechodziliście? Nosz do jasnej kur*y 50000 expa i 11 level? 3 rozdział 60 siły i 1/10 dwuręcznej a najlepsza dwuręczna broń jaką się udało znaleźć to 40 dmg. To są jakieś żarty? ja sobie z jednym kąsaczem przed cmentarzyskiem orków nie radze co wy sobie wyobrażacie. Jak lubiłem sobie w podstawce w 1 rozdziale zrobić 100 siły, miecz blizny i mistrz to tutaj ta gra jest po prostu nie do przejścia. Co to za przyjemność według was przez pierwsze 20 godzin rozgrywki machać bronią na poziomie zielonym? ??? ? ? a nie sory, pewnie więcej bo nadal mi brakuje pktów do zrobienia nastepnego poziomu.
Uriel
Malxik
Dobra post pełny mojej frustracji można sobie darować, ale naprawdę nauka walki nie powinna być taka kosztowna a bronie łatwiej znaleźć bo miałem lepsze jednoręczne a chciałem grać dwuręcznymi...Ale teraz help ktoś. Xardas kazał mi iść do opuszczonej kopalni, poszedłem tam i co? i nic. Co ja mam zrobić. To tam gdzie ten kretoszczur jest na starcie no nie?
szmotsu
Co mam zrobić kiedy w opuszczonej kopalni Nekromanta Isenthor nie chce ze mną rozmawiać, mam jedynie opcję ENDE (gówno niemieckie).
Draks
Werewolf