Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2824590 7424

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2824590

Odpowiedzi 7424

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
czy można zostać magnatem w ER?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
czy można zostać magnatem w ER?

Nie można i nie będzie to nigdy możliwe.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego, gdzieś czytałem ze w jakimś patchu jest to możliwe. Jednym słowem szkoda.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna
#5603 2017-01-05, 20:12(Ostatnia zmiana: 2017-01-05, 20:18)
Dlaczego, gdzieś czytałem ze w jakimś patchu jest to możliwe. Jednym słowem szkoda.

Nigdzie nie było to pisane wejdź na pierwszą stronę tego tematu i masz to napisane. Co najwyżej pisały to jacyś ludzie co nie wiedzieli w co grali. W LzGD można z tego co wiem, i Świecie skazańców na 100%. Gdzieś Out pisał, że nie lubi dodawania urozmaiceń w typu magnat bo to by durnie wyglądało czy coś w tym stylu.

Ja nie widzę powodu, żeby można było zostać magnatem bo żeby można było to, albo trzeba przebudować cały wątek Starego Obozu w 4 rozdziale i po i gdzieś tak z 50 nowych zadań by wyszło z tego wszystkiego no może trochę mniej, albo tak jak w Świecie Skazańców zrobić więcej zdań, i trzeba być elitą aby im zostać. Co i tak nie zmienia faktu, że trzeba by było do zadań ze Świata Skazańców dowalić z 5 porządnych zadań, aby wyglądało to jakoś a nie jak w tamtym niemieckim modzie, gdzie po prostu o tak jeb zostajemy magnatem. Prawda, że trudno było w luj zostać nim, ale jak się zostawało to po prostu Kruk dawał ci Zbroję i tyle czy coś takiego. Moim zdaniem po prostu mogło by to być, ale musiało by to zostać bardzo dobrze zrobione, a w LzGD chyba tak jest chociaż nie grałem.

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcę kupić zbroje u Quentina po wyjściu ze cmentarza orków. Mówi że taki pancerz to nie byle co i kosztuje 1800bryłek, i tyle, nie sprzeda, informuje nas tylko o cenie  i nie powie czy jestem gotowy na ten pancerz czy co, coś się zbugowało?

fangothica12

fangothica12

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chcę kupić zbroje u Quentina po wyjściu ze cmentarza orków. Mówi że taki pancerz to nie byle co i kosztuje 1800bryłek, i tyle, nie sprzeda, informuje nas tylko o cenie  i nie powie czy jestem gotowy na ten pancerz czy co, coś się zbugowało?

Kliknij na swój ekwipunek (tab) i zagadaj jeszcze raz

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
GG sprzedał mi tą samą zbroje bandyty co w II rozdziale XD

fangothica12

fangothica12

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
GG sprzedał mi tą samą zbroje bandyty co w II rozdziale XD

Nową ma dopiero w czwartym

Narvil

Narvil

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej mam jeszcze jedno pytanie. Czy po zostaniu guru uczy ktoś piątego kręgu magii czy jest tak jak było do czwartego i pass?

fangothica12

fangothica12

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trochę zasmucił mnie fakt , iż alchemia została aż tak zmieniona w porównaniu do 1.4.7 ale mówi się trudno :D

Została znerfiona, bo poty władzy czy jakoś tak i inne po prostu robiły grę i nie trzeba było dawać tak naprawdę w siłę czy inne statystyki, bo można było porobić sobie dużo potków.

Fajnie, że to zmieniono bo było przegięciem. A co z możliwością ulepszania mikstur, będzie dostępna od 4 rozdziału czy też z niej zrezygnowano?

Martazz

Martazz

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hello! I found this modification and I want ask you, its same kind of mod like Mroczne tajemnice, its better than that :D? Is it planned to make english translation?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6468
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Is it planned to make english translation?

It is not.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Lokson

Lokson

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam buga w misji szkodnik-magik. Po dojściu do szkodnika z Orikiem ten tylko stoi i coś tam czaruje i nie ma opcji dialogowych ani z magikiem ani z Orikiem. U magika pisze tylko ENDE to nie jest normalne. Próbowałem brać misje dwa razy i to samo zero reakcji jakieś pomysły?
Mam ten sam problem. Gram na wersji 1.4.83

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam buga w misji szkodnik-magik. Po dojściu do szkodnika z Orikiem ten tylko stoi i coś tam czaruje i nie ma opcji dialogowych ani z magikiem ani z Orikiem. U magika pisze tylko ENDE to nie jest normalne. Próbowałem brać misje dwa razy i to samo zero reakcji jakieś pomysły?
Pisałem już o tym jak zaczepiałeś tych dwóch niby magów w obozie myśliwych najemników to tak się dzieje wczytaj wcześniejszy zapis i nie rozmawiaj z żadnym z nich i powinno być ok. u mnie pomogło.

Lokson

Lokson

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pisałem już o tym jak zaczepiałeś tych dwóch niby magów w obozie myśliwych najemników to tak się dzieje wczytaj wcześniejszy zapis i nie rozmawiaj z żadnym z nich i powinno być ok. u mnie pomogło.
Z nimi w ogóle nie rozmawiałem nawet do nich nie podchodziłem.

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z nimi w ogóle nie rozmawiałem nawet do nich nie podchodziłem.
To nie wiem wcześniej jak ktoś o tym pisał to rozmawiał z nimi jak grałem w 1.4.7 to pomogło, aa z tym w chacie też nie rozmawiałeś?

Lokson

Lokson

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To nie wiem wcześniej jak ktoś o tym pisał to rozmawiał z nimi jak grałem w 1.4.7 to pomogło, aa z tym w chacie też nie rozmawiałeś?
Z nim chyba rozmawiałem. Trudno będę musiał ominąć tego questa. Dzięki za rady

Wyso77

Wyso77

Użytkownicy
posty6
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Josep zniknął". Mianowicie znalazłem go w Nowym Obozie, pogadałem i trochę olałem quest. Teraz jestem w II rozdziale. Dokładnie to przed buntem zbieraczy.

W poradniku poczytałem, żeby go uwolnić trzeba wykonać "Bunt zbieraczy". Wykonując questa z buntem nie mam żadnej kwestii dialogowej z Josepem, który dalej sobie tam "dłubie" w ziemi. Próbowałem wszystkich metod (z Ryżowym Księciem (pierścień) jak i z Horacym (nasyłających bandę zbirów)) i nic.

Dodam, że w dzienniku zadań mam wpis w queście "Josep zniknął" coś w rodz. "zabójstwo Lewusa nie wchodzi w grę (...), muszę znaleźć kogoś na wymianę". Pytanie tylko kogo? Bo biegam po kolonii i nie potrafię znaleźć odpowiedniej osoby. Proszę o porady. Byłbym rad.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1622
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
wiadomo, co się dzieje z Outlanderem?  ost. był w Sylwestra na forum.

Pablo135

Pablo135

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

0 użytkowników
Do góry