Dlaczego, gdzieś czytałem ze w jakimś patchu jest to możliwe. Jednym słowem szkoda.
Nigdzie nie było to pisane wejdź na pierwszą stronę tego tematu i masz to napisane. Co najwyżej pisały to jacyś ludzie co nie wiedzieli w co grali. W LzGD można z tego co wiem, i Świecie skazańców na 100%. Gdzieś Out pisał, że nie lubi dodawania urozmaiceń w typu magnat bo to by durnie wyglądało czy coś w tym stylu.
Ja nie widzę powodu, żeby można było zostać magnatem bo żeby można było to, albo trzeba przebudować cały wątek Starego Obozu w 4 rozdziale i po i gdzieś tak z 50 nowych zadań by wyszło z tego wszystkiego no może trochę mniej, albo tak jak w Świecie Skazańców zrobić więcej zdań, i trzeba być elitą aby im zostać. Co i tak nie zmienia faktu, że trzeba by było do zadań ze Świata Skazańców dowalić z 5 porządnych zadań, aby wyglądało to jakoś a nie jak w tamtym niemieckim modzie, gdzie po prostu o tak jeb zostajemy magnatem. Prawda, że trudno było w luj zostać nim, ale jak się zostawało to po prostu Kruk dawał ci Zbroję i tyle czy coś takiego. Moim zdaniem po prostu mogło by to być, ale musiało by to zostać bardzo dobrze zrobione, a w LzGD chyba tak jest chociaż nie grałem.