Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3409856 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3409856

Odpowiedzi 7445

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
 o_0 Co wy żeście, bagienne zielsko zjarali czy jak? Ja normalnie mam folder z zapisami z moda, osobny, normalnie w katalogu, najnowsza wersja etc.

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
o_0 Co wy żeście, bagienne zielsko zjarali czy jak? Ja normalnie mam folder z zapisami z moda, osobny, normalnie w katalogu, najnowsza wersja etc.

Ja ich habe das auch.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ja nie miałem żadnego folderu nie wiem dlaczego, dopiero w tym programie był widoczny i sobie go wrzuciłem tam gdzie powinien być :D

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna
#5423 2016-12-03, 01:16(Ostatnia zmiana: 2016-12-03, 01:21)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoze ktos z tymi miksturami czasowymi? Nie moge ich uwarzyc, nie ma opcji w stole alchemicznym a ksiazke mam przeczytana i w ekwipunku

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajde paczki z bronia do buntu zbieraczy? 1.4.8

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Szukaj w chatach w kotle :)

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
właśnie przeszukałem juz chyba wszystko :P

Post połączony: 2016-12-04, 11:28
Kolejny bug w quescie Bunt zbieraczy gdy rozdałem cały alkohol i rufus każe mi attakować to lewus do mnie zagaduje ja go klepie i nic sie nie dzieje tyle ze to bandziory są na zielono oznaczeni 1.4.8

JanuszS

JanuszS

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej bo mam zadanie szpieg na bagnie i pisze mi "Kalom prowadzi podejrzane badania nad wydzieliną pełzaczy. Jednak w dalszym ciągu nie nie wiem o współpracy Bractwa ze Starym Obozem" co mam teraz robić ????

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz pogadać ze strażnikami świątynnymi w starej kopalni.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

McKimono

McKimono

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam otóż taki problem.
Mam zwerbować 3 kopaczy aby dostać się do kopalni. Mam już 2 ale Erens nie chce ze mną współpracować pokonałem tego jego typa na arenie i nie mam żadnej opcji rozmowy z nim  jedyne co to mogę się zapytać "jak leci?". Jest jakiś sposób na naprawienie tego czy lipa i cza grać od nowa? Ogólnie miał ktoś taki problem czy jestem 1 osobą?

fangothica12

fangothica12

Użytkownicy
posty27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwszy rozdział za mną. Wykonałem wszystkie zadania jakie mogłem będąc Skazańcem. Wyczyściłem większość terenu oprócz terenów wokół kamieni ogniskujących, bagna, wieży mgieł,  i Cieniostworów (na tym etapie uśmiercenie ich jest niemal niewykonalne, nawet przywołany demon poległ po dwóch ciosach) :( Wybrałem Bandytów, mam 10 poziom i doświadczenie zbiera się mozolnie. NIE STWIERDZIŁEM ŻADNYCH BŁĘDÓW na tym etapie gry - zajebiście. Props.
PS. Odpuściłem eksplorację ziem orków głębszą niż kryjówka Hugo i miejsce pobytu ducha. Zostawiam je na drugi rozdział. Wszystkie zadania rozwiązuje się bezproblemowo.

Post połączony: 2016-12-04, 22:23
Witam mam otóż taki problem.
Mam zwerbować 3 kopaczy aby dostać się do kopalni. Mam już 2 ale Erens nie chce ze mną współpracować pokonałem tego jego typa na arenie i nie mam żadnej opcji rozmowy z nim  jedyne co to mogę się zapytać "jak leci?". Jest jakiś sposób na naprawienie tego czy lipa i cza grać od nowa? Ogólnie miał ktoś taki problem czy jestem 1 osobą?

gadaj z pokonanym na arenie i ze Scattym potem z Erensem

Badass

Badass

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, podczas wczytywania gry często  się zawiesza i nie da się wczytać aktualnego save'a. Pasek ładowania się zatrzymuje, pokazuje się pasek zdrowia i sprzęt na jakim gram i nic więcej się nie dzieje. Ktoś coś?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem, podczas wczytywania gry często  się zawiesza i nie da się wczytać aktualnego save'a. Pasek ładowania się zatrzymuje, pokazuje się pasek zdrowia i sprzęt na jakim gram i nic więcej się nie dzieje. Ktoś coś?

To już raczej po zapisie miałem ten problem na starszych wersjach  ;( Spróbuj zacząć nową grę a potem wczytać ten zapis ewentualnie wejdź w ten dział :

http://themodders.org/index.php?topic=26043.0

:D

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

Widzę DX11 :) Zapis zostaw działa wejdź w folder Gothica\system wytnij na chwilkę do jakiegoś nowego folderu na pulpicie folderGD3D11 i pliki D3DCompiler_43.dll,d3dcompiler_47.dll, ddraw.dll Jest to spowodowane tym że zapisałeś w godzinach deszczowych. Deszcz pada zawsze od godziny 16:30-17:30 więc w tych godzinach po prostu unikaj robienia zapisów co do zapisów to zapisz po tej 17:30 i wklej z powrotem DX11 :)

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoze ktos z tymi miksturami czasowymi? Nie moge ich uwarzyc, nie ma opcji w stole alchemicznym a ksiazke mam przeczytana i w ekwipunku

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Alchemia wyuczona rzecz jasna?

xaszyx

xaszyx

Użytkownicy
posty12
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam to samo, myślę że trzeba 2 poziom alchemi albo to jest po prostu bug.

Pytanie: ile zadań ma się po dołączeniu do kopaczy i gdzie mogę je zacząć?
Ukończyłem żywność dla starej kopalni i test zaufania. Jest więcej zadań czy to już czas na zaoferowanie się Gomezowi?

Trzeba 2 poziom alchemi do trwałych jak i do tymczasowych. 
:)

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co robić dalej w zadaniu- Bunt Zbieraczy, gdy Rufus mówi żebym zaatakował Lewusa, po zaatakowaniu go nikt mi nie pomaga, ani nic się nie dzieje więcej z tymi Zbieraczami. Wybiłem wszystkich sam ale Rufus nie zagaduje.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Co robić dalej w zadaniu- Bunt Zbieraczy, gdy Rufus mówi żebym zaatakował Lewusa, po zaatakowaniu go nikt mi nie pomaga, ani nic się nie dzieje więcej z tymi Zbieraczami. Wybiłem wszystkich sam ale Rufus nie zagaduje.

Jak piszesz to pisz w jednym temacie a nie w dwóch  :ok:. Wczytaj wcześniejszego sejva a jak nie masz no to będziesz musiał grać od nowa raczej no chyba,że coś sam wymyślisz.

0 użytkowników
Do góry