Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3420923 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3420923

Odpowiedzi 7445

Scross

Scross

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej. Bardzo chcę pograć ale niestety wygląda to tak. Zainstalowałem G1, wgrałem pliki, Starter, system pack i gdy włączam startek klikam "start the game" mieli mieli i po chwili znów wyskakuje na wierzch Starter. Z tego co czytałem wyżej to może być wina Directx11. A może czegoś innego?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej mam pytanie kiedyś przeszedłem edycje rozszerzoną ale to było na 1.4 żeby zainstalować wersje 1.4.7 musze usunąć starą wersje ? i mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie są opisane wszystkie zmiany ?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Hej mam pytanie kiedyś przeszedłem edycje rozszerzoną ale to było na 1.4 żeby zainstalować wersje 1.4.7 musze usunąć starą wersje ? i mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie są opisane wszystkie zmiany ?
Eh... Przecież jest temat odnośnie patchy i łatek i tam na różnych stronach możesz znaleźć informację, co poprawiono i co się zmieniło...

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
MAM PYTANIE ZAISTALOWAŁEM 1.4.6 a włąncza mi się zwykł gothic co mogę zrobić ?

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Zainstalować player kita.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zainstalować player kita.

Mam player Kita i system packa

Post połączony: 2016-10-29, 14:13
A tak wogóle to pod uruchom grę pisze mi że mam 1.4.6 a w opisie żę 1.4.5

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Do ukończenia nowej wersji zostały mi następujące rzeczy:
- przenieść na piąty rozdział i napisać od nowa bunt zbieraczy (dojdzie możliwość wyboru strony konfliktu, wątek będzie dłuższy)
- napisać od nowa test Cavalorna
- dodać nieudane zakończenie do zadania "Test Guru"
- przetestować wszystkie przerobione zadania
Powinno to zająć jeszcze trochę czasu, ale aktualizacja wyjdzie w tym roku. :ok:
Ale nie ograniczaj pewnych zadań np "Trzej Lordowie" tylko do jednej frakcji. Lepiej dodaj kilka nowych, jeżeli jesteś w stanie to będzie dużo lepsze rozwiązanie :)

gothic1210
  • Gość
Nowy Obóz ma najmniej zadań, a nowych raczej nie będzie. Zresztą, co już miałem przerzucić to przerzuciłem.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Ale nie ograniczaj pewnych zadań np "Trzej Lordowie" tylko do jednej frakcji. Lepiej dodaj kilka nowych, jeżeli jesteś w stanie to będzie dużo lepsze rozwiązanie :)
Racz pan sobie żartować. Niektore zadanie nie pasuja do kazdej frakcji, lol -.-

akurat to pasuje do każdej
Nie mówiłem o tym KONKRETNYM zadaniu

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś ? Czemu po uruchomieni włoncza mi się zwykły gothic ?

HaXbOx

HaXbOx

Użytkownicy
posty16
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nei wiuem nei rozómeimy  :trollface:

gothic1210
  • Gość

uruchom jako admin

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

uruchom jako admin

Uruchamiam

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@domix Jeżeli poprawnie zainstalowałeś to uruchamiasz przez GothicStarter i jako drugą pozycję masz edycję rozszerzoną. Jeżeli nie działa to znaczy, że coś popsułeś przy instalacji.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@domix Jeżeli poprawnie zainstalowałeś to uruchamiasz przez GothicStarter i jako drugą pozycję masz edycję rozszerzoną. Jeżeli nie działa to znaczy, że coś popsułeś przy instalacji.

Ech to jeszcze raz będe musiał instalować

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Jak faktycznie dobrze uruchamiasz i dobrze zainstalowałeś a pomimo tego nie działa to wejdź w folder Gothic\Data\ModVDF i z tego folderu wytnij wszystkie pliki po czym wklej do folderu Gothic\Data i powinno działać :)

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha jeszcze coś przydałoby się osłabić co nie co potrawkę z chrząszka, bo daje aż 35 PŻ. Jak na darmowe żarcie to lekka przesada, podobnie jest z szeptem burzy, wymaga ona ze 22 siły a zadaje ponad 2x większe obrażenia. Dodam, że zdobycie tej broni nie jest absolutnie żadnym problemem, a na początek to BARDZO dobra broń

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Aha jeszcze coś przydałoby się osłabić co nie co potrawkę z chrząszka, bo daje aż 35 PŻ. Jak na darmowe żarcie to lekka przesada, podobnie jest z szeptem burzy, wymaga ona ze 22 siły a zadaje ponad 2x większe obrażenia. Dodam, że zdobycie tej broni nie jest absolutnie żadnym problemem, a na początek to BARDZO dobra broń

Ta broń i ta potrawka dawały chociaż trochę swobody na początek trzeba zostawić tak jak jest  :lol:  :ok:

konny12

konny12

Użytkownicy
posty30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fajna modyfikacja, dodaje to czego mi najbardziej brakowało w gothicu czyli więcej zadań od gildii np jako najemnik załatw odział strażników itp.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków

Ta broń i ta potrawka dawały chociaż trochę swobody na początek trzeba zostawić tak jak jest  :lol:  :ok:
Szept Burzy to Szept Burzy - sama nazwa mówi, że broń powinna być ta z lepszych. A co do potrawki z chrząszcza... to jej osłabienie to byłaby obraza dla Snafa - przecież on jest dobrym kucharzem to właśnie dlatego jego żarcie daje porządne pż na początek :)

0 użytkowników
Do góry