O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3418388
Odpowiedzi 7445
Scross
domix
xardas33
Hej mam pytanie kiedyś przeszedłem edycje rozszerzoną ale to było na 1.4 żeby zainstalować wersje 1.4.7 musze usunąć starą wersje ? i mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie są opisane wszystkie zmiany ?
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
Zainstalować player kita.
Do ukończenia nowej wersji zostały mi następujące rzeczy:- przenieść na piąty rozdział i napisać od nowa bunt zbieraczy (dojdzie możliwość wyboru strony konfliktu, wątek będzie dłuższy)- napisać od nowa test Cavalorna- dodać nieudane zakończenie do zadania "Test Guru"- przetestować wszystkie przerobione zadaniaPowinno to zająć jeszcze trochę czasu, ale aktualizacja wyjdzie w tym roku.
gothic1210 Gość
Maciej
Ale nie ograniczaj pewnych zadań np "Trzej Lordowie" tylko do jednej frakcji. Lepiej dodaj kilka nowych, jeżeli jesteś w stanie to będzie dużo lepsze rozwiązanie
akurat to pasuje do każdej
HaXbOx
Cytat: xardas33 w 2016-10-29, 14:50Ale nie ograniczaj pewnych zadań np "Trzej Lordowie" tylko do jednej frakcji. Lepiej dodaj kilka nowych, jeżeli jesteś w stanie to będzie dużo lepsze rozwiązanie Racz pan sobie żartować. Niektore zadanie nie pasuja do kazdej frakcji, lol -.-
Pomoże ktoś ? Czemu po uruchomieni włoncza mi się zwykły gothic ?
Cytat: Mac Dun w 2016-10-29, 15:34Cytat: xardas33 w 2016-10-29, 14:50Ale nie ograniczaj pewnych zadań np "Trzej Lordowie" tylko do jednej frakcji. Lepiej dodaj kilka nowych, jeżeli jesteś w stanie to będzie dużo lepsze rozwiązanie Racz pan sobie żartować. Niektore zadanie nie pasuja do kazdej frakcji, lol -.-akurat to pasuje do każdejCytat: domix w 2016-10-29, 17:37Pomoże ktoś ? Czemu po uruchomieni włoncza mi się zwykły gothic ?uruchom jako admin
@domix Jeżeli poprawnie zainstalowałeś to uruchamiasz przez GothicStarter i jako drugą pozycję masz edycję rozszerzoną. Jeżeli nie działa to znaczy, że coś popsułeś przy instalacji.
radex115544 The Modders
Fayors
Aha jeszcze coś przydałoby się osłabić co nie co potrawkę z chrząszka, bo daje aż 35 PŻ. Jak na darmowe żarcie to lekka przesada, podobnie jest z szeptem burzy, wymaga ona ze 22 siły a zadaje ponad 2x większe obrażenia. Dodam, że zdobycie tej broni nie jest absolutnie żadnym problemem, a na początek to BARDZO dobra broń
konny12
Cytat: Fayors w 2016-10-30, 19:53Aha jeszcze coś przydałoby się osłabić co nie co potrawkę z chrząszka, bo daje aż 35 PŻ. Jak na darmowe żarcie to lekka przesada, podobnie jest z szeptem burzy, wymaga ona ze 22 siły a zadaje ponad 2x większe obrażenia. Dodam, że zdobycie tej broni nie jest absolutnie żadnym problemem, a na początek to BARDZO dobra brońTa broń i ta potrawka dawały chociaż trochę swobody na początek trzeba zostawić tak jak jest