Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2825333 7424

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2825333

Odpowiedzi 7424

gothic1210
  • Gość
Jeśli chodzi o jakieś dmg czarów itd to ten system był w ogóle nie ruszany i został wierny oryginałowi. Jedynym dodatkiem są kostury i regeneracja.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Kostury magów są dwureczne czy jednoreczne?

gothic1210
  • Gość

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
To jeszcze jedno pytanie podczas instalacji:) W modzie można zostać guru, ale czy guru może nauczyc się 6 kręgów magii? W podstawowym gothicu jesli dobrze pamietam tylko droga przez maga wody prowadziła do nekromanty i 6 kregu, a SŚ mógł skonczyc tylko z 4.. albo 5... Nie pamietam

gothic1210
  • Gość
5, ale w er można 6 (oczywiście u xardasa, nie w bractwie)

Rivet

Rivet

Użytkownicy
posty102
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, otóż nie działa u mnie interakcja z nowymi obiektami np. posągiem beliara z zadania "zbezczeszczone ołtarze". Wiem może ktoś jak to naprawić?

gothic1210
  • Gość
Usuń unofficial patch.

Zoe

Zoe

Użytkownicy
posty13
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Według mnie najciekawsze w ER są smaczki typu prace albo wielostronicowe książki. Moim zdaniem są całkiem ciekawe. Kto je pisze i czy jeszcze jakieś się pojawią? :)

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A czytałeś te opowiadania ? Ja szczerze mówiąc tylko na to zerknąłem, nie chciało mi sie tego wszystkiego czytać ale uważam to za całkiem fajny i ciekawy pomysł, dobre urozmaicenie i dodatek do rozgrywki jak ktoś lubi czytać takie poematy, no i wielki plus za język.
Bardzo fajny odświeżony stary gothic, właśnie przeszedłem i grało się świetnie.

gothic1210
  • Gość
@Zoe wszystkie książki napisał Wyzyskk. Ja napisałem tylko listy, dzienniki etc. Reszta to jego dzieło.
@Lobos gratulacje :D

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak wygląda sytuacja z tym modem? ściągam teraz wersje 1.4.6, i jeszcze jest 1.4.7. One są grywalne? Jakieś poważniejsze błędy? Balans w miarę przystępny tzn bez przesadzonych przeciwników mających po 900 obrony?

Zastanawiam się nad zagraniem w Nowym Obozie lub Bractwie. Mają jakieś ciekawe zadania? W Końcu w NO w podstawce był chyba tylko ten topielec z takich pobocznych :P

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ponad rok temu grałem pierwszy raz w ER i wtedy było sporo bugów, wczoraj przeszedłem moda na 1.4.7 i w zasadzie prawie niedostrzegłem żadnych, jeden czy dwa chyba sie trafiły w związku z zadaniem "Szpieg na bagnie" bo niemiałem dialogu i z duchem tego garotnika też coś było. Oprócz tego wszystko fajnie śmiga, balans też jest dobrze zrobiony, polecam

gothic1210
  • Gość
Jak chcesz grać po stronie NO to wygadaj w pierwszym rozdziale wszystkie dialogi z Lee. Przyda ci się to żeby uniknąć błędu.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Decyzja podjęta. Dawno nie grałem w Nowym Obozie. Idę właśnie z Kosą do obozu by zostać z kretem. Nie wpłynie to w żaden sposób na błedy? Chodzi mi o te "Wszystkie dialogi Lee"

gothic1210
  • Gość
Jak wygadasz wszystko to potem ci się nic nie przyblokuje podczas dołączania do najemników.

zuzu18

zuzu18

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie nie pojawia mi się zadanie u Cavalorna a chce zostać Cieniem i nie wiem czy to bug czy może coś popsułem, a i jeszcze jedno pytanko gdzie znajdę fletchera po znalezieniu dla niego zastępstwa?

gothic1210
  • Gość
Zapytaj się Rączki o to gdzie znajdziesz Cavalorna.
Fletcher powinien być gdzieś koło kuźni Stone'a.

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema nie da sie w grze pozyskiwać skór jaszczurów? mam wyuczone wszystkie umiejętności myśłiwskie?

GaroK

GaroK

Użytkownicy
posty68
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

0 użytkowników
Do góry