Witam.
Po przejrzeniu wątków na forum i upewniwszy się, że nie ma takiego, zwracam się z następującym problemem.
Problem ten, w prawdzie był chyba tu jednorazowo poruszany, jednak również w dyskusji ogólniej i nikt wówczas nie przedstawł skutecznego rozwiązania.
Otóż Gram w Edycję Rozszerzoną do "jedynki" i jestem już bliski ukończenia gry.
Niestety, kiedy wchodzę do świątyni śniącego, to nieważne z którega save'a, nieważne, co wcześniej bym robił, to zawsze rezultat jest taki, że po "wczytaniu" lokacji, gra crashuje.
Ktoś już miał tu taki problem i jedyną sugestią było uszczuplenie ekwipunku. W prawdzie nie wiem, jak to miało pomóc, niemniej, zastosowałem się do tego i niestety nie pomogło.
Zawsze radziłem sobie z grą samodzielnie, czasem pomagałem komuś w razie problemów poza forum, niemniej sam teraz jestem w martwym punkcie.
Czy istnieje jakaś łatka naprawiająca ten błąd? Czy też może brakuje mi jakiegoś pliku, czegokolwiek.
Zaznaczam, że wersję edycji mam najbardziej aktualną.
W Ostateczności: Generalnie nie popieram takiego sposobu działania, więc z góry przeproszę za samą sugestię, ale czy istnieje kod, który przenosi do wnętrza świątyni? Normalnie bym nie pisał o kodzie, bo nie gram na kodach od wielu lat, jednak jestem tu bezradny. Z góry dziękuję za ewentualną pomoc i pozdrawiam