Nie wiem, czy powinno się w tym dziale zadawać takie pytania, czy nie czasem powinno mieć to miejsce w osobnym dziale, ale co tam, raz się bana dostaje

.
Poratuje ktoś recepturami na mikstury władzy i potęgi, ale na te stałe ??? Konkretnie chodzi mi o to, ile jakich roślin te wywary wymagają.
Jestem puki co pod koniec 1r, uwarzyłem już 10 wywarów siły, mam jeszcze zapas i Ogniocierni, i Kocianek, ale nie wiem, co będzie do tych wyżej wspomnianych mikstur potrzebne, i czy mogę warzyć mikstury zręczności.
Przy okazji może ktoś poradzić w takiej kwestii ? Otóż, przed wstąpieniem do jakiegoś obozu zrobiłem wszystkie zadania, nie licząc tych w S.K oczywiście, wybiłem większość bestii (prócz tych od Kamieni z 3r) i td. wyuczyłem się siły do 54, i z bonusów, kryształów, mikstur i dwóch bossów (orkowie z miasta) dobiłem tą statystykę do poziomu równego 100. Wiem, że później w grze trafią się jeszcze jakieś mikstury na siłę (zamek choćby) czy inne bonusy, choćby z bossów, w nauce walki poszedłem w broń 1r, i tak się zastanawiam - czy opłaca mi się warzyć później te wspomniane wywary potęgi, skoro siły mam już od cholery, a nie będę potrzebował raczej już dużo więcej, bo bronią 2r nie walczę, czy też bardziej opłaca mi się uwarzyć trochę wywarów zręczności, żeby móc założyć jakiś lepszy łuk ??? Sam nie wiem, ale z góry dzięki za odpowiedzi i podanie receptur.
Przy okazji - jednak, mimo początkowych obaw, dołączyłem do Bandytów

.