No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...
Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.