O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3190486
Odpowiedzi 7440
Jakub91
blackero
Narkan
którym się nie spodobał mod
Siwriss
No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.
Rojek
Hosni
lukee
Pomoże ktoś?Gdzie znajdę/kupie ogniocierń?Biegam szukam i ani widu ani słychu.
Zohrokey
A i jedna prośba. Ma ktoś możliwość dania grafy z menu? Na tapete piękna
tldr
Jamanta
Ciekaw jestem czemu autor usunął moda i facebooka? Co z dalszym wpieraniem moda?
theheadliner
Cytat: KUBA - 4477 w 2016-02-17, 17:34No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.Mogę z ciekawości zapytać co się stało?
Reynevan
Cytat: Siwriss w 2016-02-17, 18:50Cytat: KUBA - 4477 w 2016-02-17, 17:34No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.Mogę z ciekawości zapytać co się stało?Mam identyczny problem, opisałem go dokładniej na 223 stronie tego wątku.
Delth
Cytat: theheadliner w 2016-02-18, 13:49Cytat: Siwriss w 2016-02-17, 18:50Cytat: KUBA - 4477 w 2016-02-17, 17:34No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.Mogę z ciekawości zapytać co się stało?Mam identyczny problem, opisałem go dokładniej na 223 stronie tego wątku.Ktoś gdzieś napisał, że trzeba zacząć nową grę i wczytać ten zapis.
UnknownJAY
siewka181
https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
Marvin byl?To moze byc przyczyna popsutego save