Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3190486 7440

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3190486

Odpowiedzi 7440

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba nie ma lepszej zresztą ja chodziłem z wrzaskiem berserkera 66 obrażeń i tak było łatwo. Nawet nie wiedziałem że Quentin ma lepszą broń ;p W 5 rozdziale przy spotkaniu z przyjaciółmi dostaniesz od Gorna topór 90 obrażeń

blackero

blackero

Użytkownicy
posty229
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ciekaw jestem czemu autor usunął moda i facebooka? Co z dalszym wpieraniem moda?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wkurzył się na "polaczków cebulaczków", którym się nie spodobał mod. Z informacji, które były na facebooku autor chyba zamierzał skończyć pracę nad modem.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
którym się nie spodobał mod

To ci dopiero nowość, że mod nie podoba się wszystkim.

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...

Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.
Mogę z ciekawości zapytać co się stało?

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chłopy powiedzcie mi. Jak chce zostać cieniem, to warto/można zgodzić się na chłopka na początku i iść do bandytów a później wrócić? Czy jakoś tak?
A i jedna prośba. Ma ktoś możliwość dania grafy z menu? Na tapete piękna :D

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś?
Gdzie znajdę/kupie ogniocierń?
Biegam szukam i ani widu ani słychu.

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś?

Z tego co pamiętam jeden jest koło krypty, gdzie spotykamy poźniej Miltena, a tak ogólnie to na pewno jest też w tym lesie między fortecą a bagnem

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
A i jedna prośba. Ma ktoś możliwość dania grafy z menu? Na tapete piękna :D

Skopiuj Gomanem na pulpit i ustaw sobie :D

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś?

5 ogniocierni znajdziesz w skrzyni w chacie obok chaty Fiska (na  lewo od chaty Fiska).

Rojek

Rojek

Użytkownicy
posty43
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogniocierń masz na saym początku gry. Jak ze strefy zrzutu idziesz to trzeba sie wydrapac na skały po lewej.
Gdzie znajde ludzi dla lorenzo? ziomek od  oszukańczej rudy i z karczmy jest. A trzeci?

Jamanta

Jamanta

Użytkownicy
posty63
Propsy14
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Ciekaw jestem czemu autor usunął moda i facebooka? Co z dalszym wpieraniem moda?

No właśnie... Gdzie mógłbym teraz znaleźć moda i patche?

theheadliner

theheadliner

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No panowie, jestem zachwycony, 26 godzin gry, zapisałem na każdym z trzech slotów w okolicy obozu Sekty i bagna, i zapisy szlag trafił. Tak poza tym, dziwna rzecz, w niektórych miejscach w świecie odnosiłem wrażenie, że ER wykonała krok wstecz w stosunku do CM, który jakoś bardziej chwycił mnie za serce. Niestety, nie dowiem się, jak gra wygląda dalej, po prostu wspaniale. Może ktoś tak ogólnie opisać, jak atrakcyjna jest gra w rozdziałach drugim i późniejszych ? I są jakieś bonusy za żywność czy nie ma ? Z góry dzięki za odpowiedzi, jak kiedyś wrócę do moda, to może ta wiedza się przyda...

Rojek, jako Mag Wody nie masz zadań gildyjnych, jako Mag Ognia masz, znowu jako członek NO masz wstęp do obozu Bandytów, a jako członek SO już nie, a są tam pewnie jakieś zadania dodatkowe. I pamiętaj, czy zostaniesz Kretem, czy Kopaczem, i tak będziesz miał wybór, czy chcesz dostać się do SO czy NO, zdaje się, że zależy to od decyzji w zadaniu z Flintem, czy jakoś tak. I jako Mag ucz się broni 2ręcznej, później zdobędziesz kostur, który ulepszysz. Wydaje mi się, że lepiej zostać Magiem Ognia, później i tak będziesz mógł zostać Magiem Wody i wejść do Bandytów, a wcześniej wykonasz zadania gildyjne Magów Ognia.

Mam identyczny problem, opisałem go dokładniej na 223 stronie tego wątku.

Reynevan

Reynevan

Użytkownicy
posty45
Propsy5
  • Użytkownicy

Ktoś gdzieś napisał, że trzeba zacząć nową grę i wczytać ten zapis.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
@Rojek kręci się w okolicach Fiska jakoś, chce się założyć o 100 bryłek, że inny kopacz skopie ci tyłek na arenie.

theheadliner

theheadliner

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ktoś gdzieś napisał, że trzeba zacząć nową grę i wczytać ten zapis.

Próbowałem, niestety nadal nie działa :/
Spotkał się ktoś może jeszcze z tym problemem i wie jak się z nim uporać?

UnknownJAY

UnknownJAY

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Ja Panowie mam co jakis czas taki problem z zapisem ze nie mogę go wczytać, wiec wczytuje inny zapis gry który zadziała normalnie a potem po krótkim czasie wczytuje  ten który mnie interesuje i zawsze mi działa.
A z rozpoczęciem nowej gry to dokładnie nie działa ta technologia   o_0

One i tak wrócą, jeśli się nimi nie zajmiesz jak należy !!..!!

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Marvin byl?
To moze byc przyczyna popsutego save

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

theheadliner

theheadliner

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Marvin byl?
To moze byc przyczyna popsutego save

Nie, nie było. Próbuję wszystkiego, kilka razy nadrabiałem nawet stracony progres, zapisywałem, wczytywałem, cały czas każdy save od ostatniego działającego się psuje. :(

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
Gdzie można się nauczyć nowych zdolności łowieckich? Nie w obozie mysliwych, nie u myśliwych szkodników...

Mówię tu o mięsie gadów, wątrobach i sadle kretoszczurów, kłach trolów ziemnych i truciźnie jaszczurów.

0 użytkowników
Do góry