O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 3420237
Odpowiedzi 7445
ZarzaPL
dinozaur7
Witam mam pytanie do osób grających stroną SO, tzn jak wykonać zadania: -Żywność dla Starej Kopalni-Oszust GrimOraz jak zostać magnatem
mati152
Schmidtek
ExedusHQ
Tingoloatta
Necro59
artas166
Cześć, mam pytanie odnośnie testu Draxa. Miałem zdobyć dla niego mapę i notatki. Gdy je mu zaniosłem skierowaliśmy się do obozu bandytów. Kazał mi porozmawiać z Doylem żeby mnie wpuścił do obozu, niestety nie mogę z nim o niczym porozmawiać ale bez problemu mogę przejść obok niego i skierować się do obozu. Wczytując wcześniejszy save przed oddaniem tych rzeczy Draxowi jest tak samo. Spogląda się tylko na mnie bez żadnej reakcji. Quentin nie ma żadnej opcji dialogowej na temat przyjęcia do obozu.. Ktoś ma jakiś pomysł co mogę zrobić ?
Zły_Warg
Nefario
Przy instalacji, chce zainstalować mi jakiegoś system packa. Czym to DOKŁADNIE jest? Bardzo to jest potrzebne? Jakie konkretnie zmiany wprowadza i jak jest stabilne, gdyż czytałem, że na forum ludzie mieli z tym dzikie problemy.
sebinho
Sawik Moderator działu
Nie.
Jasne, ale nie wydaje mi się, żeby komuś chciało się w to bawić.
cotek
Nie mogę wykonać misji od Emmanuela z przesyłką dla Patrosa. Nie mam żadnej opcji u niego odnośnie przesyłki. Może czegoś nie mam? Co konkretnie dostałem od Emmanuela podczas przyjmowania questa?
1. Gdzie jest miecz który zgubił Jim przy placu wymian?2. A mnie klasyczny pakiet sprawia problemy ilekroć go instaluję, nie mogę włączyć gry bo pojawia się błąd "Cośtam cośtam. Kliknij OK aby zamknąć aplikację" Dlatego przestałem go instalować. A gra chodzi płynnie.3. Jak dla mnie lepiej żeby dubbingu nikt nie robił. Jeszcze nie widziałem moda z dobrym dubbingiem. Wiem że dużo wymagam ale ta amatorszczyzna strasznie psuła mi rozgrywkę ;-;