Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 3416304 7445

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 3416304

Odpowiedzi 7445

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dziwny programik :DMam ten plik .INI dla G: ER a mimo to go nie wykrywa i chce robić nowy :D:D  

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Link to torrentu dla chętnych
www22.zippyshare.com/v/WVruAoyH/file.html

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

gothic1210
  • Gość
Kolejny błąd - jak naszym opiekunem zostanie gamal to nie możemy brać zadań od większości cieni oprócz dextera, zadania ,,zaginiony strażnik" nie da się wykonać, a właściwie to nie powinno nam się w dzienniku pokazywać jeśli pogadamy o nim z dexterem lub snafem. U złego nie mozna tego zadania zakonczyc bo nie można go od niego nawet wziąć jeśli naszym opiekunem zostanie gamal.

Edit: Dobrze zrobiłem, że dałem temu nowicjuszowi od zbezczeszczonej kapliczki i cmentarza kopaczy kamień wiedzy?
To jest celowe. Albo ścieżka Kopacza, albo klasyczna Cienia.
Straciłeś kilkaset bryłek rudy nagrody od Miltena.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kolejny błąd - jak naszym opiekunem zostanie gamal to nie możemy brać zadań od większości cieni oprócz dextera, zadania ,,zaginiony strażnik" nie da się wykonać, a właściwie to nie powinno nam się w dzienniku pokazywać jeśli pogadamy o nim z dexterem lub snafem. U złego nie mozna tego zadania zakonczyc bo nie można go od niego nawet wziąć jeśli naszym opiekunem zostanie gamal.

Edit: Dobrze zrobiłem, że dałem temu nowicjuszowi od zbezczeszczonej kapliczki i cmentarza kopaczy kamień wiedzy?
Straciłeś kilkaset bryłek rudy nagrody od Miltena.

Na szczęście miałem save wcześniejszy. Ale nie powinien w ogóle pojawiać się ten quest przy gadaniu z fletcherem i snafem skoro nie można go i tak zakończyć u złego.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajny pomysł, tylko że niezależnie od tego czy zgodzimy się pójść z Gamelem do Starej Kopalni czy też nie, klasyczna ścieżka jest zablokowana. Dwa razy zaczynałem, dwa razy się nie zgodziłem i za każdym razem gość zostawał moim samozwańczym opiekunem. Nie próbowałem go ominąć, może by zadziałało. 
Podobny problem jest z Kosą, bo o ile się nie mylę to jeśli zgodzimy się pójść z nim do Wolnej Kopalni to od blokują się inne ścieżki. Brakuje informacji nt. konsekwencji naszych działań.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W ogole ta opcja jest troche bez sensu. Mogliscie zrobic jak w Gothicu 2 - wykonujemy potrzebne zadania a na koniec i tak pytają sie nas czy "Na pewno chcesz do nas dolaczyc?" i wtedy mamy opcje bez blokowania innych watkow. Bo co, Świstak czy inne cienie mają swietliki w oczach, ze widzieli jak rozmawiam z Draxem o ktorym zreszta nikt nie wie, ze nalezy do obozu bandytów - tym bardziej nie wiedza, gdzie on jest :D

EDIT: I gdzie jest ta słynna "pływająca karczma"?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Właśnie jest jeden błąd z Kosą. Jak prowadzi nas i zabije bestyjke to nie dodaje nam za to expa, mimo że jest z nami w teamie xD
Dlaczego nie mogę kupić żadnych narzędzi u huno?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Mam problem.
Spoiler
Skończyłem już zadanie z zabiciem Cienia w Wolnej Kopalni, i skończyłem zadanie z zielem od Laresa. Lares dalej nie chcę mnie przyjąc i nie ma innych zadań. Jakie inne zadania muszę zrobić? I jeszcze, gdzie są gwożdżie do odbudowy palisady w obozie myśliwych?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Czy w zadaniu z zbeszczeszczoną kaplicą trzeba coś przynieść z cmentarza?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Czy w zadaniu z zbeszczeszczoną kaplicą trzeba coś przynieść z cmentarza?

Nie. Tylko zabij tych kopaczy i git.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W ogole ta opcja jest troche bez sensu. Mogliscie zrobic jak w Gothicu 2 - wykonujemy potrzebne zadania a na koniec i tak pytają sie nas czy "Na pewno chcesz do nas dolaczyc?" i wtedy mamy opcje bez blokowania innych watkow. Bo co, Świstak czy inne cienie mają swietliki w oczach, ze widzieli jak rozmawiam z Draxem o ktorym zreszta nikt nie wie, ze nalezy do obozu bandytów - tym bardziej nie wiedza, gdzie on jest :D

To chyba jest ten cały balans - za duzo expa byśmy zgarnęli :p. Ta pływająca karczma to chyba ten budynek obok jaskini goblinów z almanachem, nie jestem pewien bo jeszcze tam nie byłem - tylko z oddali widziałem czerwony daszek :p

@edit: no cóż - widocznie sie pomyliłem :)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

To chyba jest ten cały balans - za duzo expa byśmy zgarnęli :p. Ta pływająca karczma to chyba ten budynek obok jaskini goblinów z almanachem, nie jestem pewien bo jeszcze tam nie byłem - tylko z oddali widziałem czerwony daszek :p

Pływająca karczma to ten budynek w Nowym obozie, który jest na wodzie...

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Siema! Na wstępie wielki props dla ekipy za skończenie moda! Zagrałbym chętnie, ale chcę najpierw Dark Sagę przejść(w końcu:)) Pierwsze co leci po Dark Sadze to właśnie ER. 
Jak tam poziom trudności? Co powiecie na to grający już?:)

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Baggio poziom trudności masakryczny xD

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Co ty gadasz, na początku jest troche trudno, ale jak się wbije 50 siły i lepszą walke mieczem, to nikt Ci problemu nie stawi :D

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@mrdragothic co racja to racja, ale Outlander może potwierdzić jak moja reakcja wyglądała na to, że podstawowe 1h wymaga 30 siły xD

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Ludzie nie przesadzajcie z tym poziomem trudności, wpakowałem dziesięć punktów w siłę (+1 do all statystyk na początku), mam 3 lvl 10 nierozdanych 16 pkt siły, toporek z jaskini z Nekiem, a muchy i ścierwojady kroję lajtem :P

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A potwory są trudniejsze do pokonania, czy są tak samo silne jak w g1?

Xiress

Xiress

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
LEKKI SPOILER!

Powie mi ktoś gdzie znajduję się ta lista scatty'iego?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
@Mac Dun no trochę dmg cisną

0 użytkowników
Do góry