Dobra więc daje kilka propozycji na rzeczy które możesz dodać w przyszłych wersjach :
-kilka nowych modeli broni
-jakieś zbroję ale całkiem nowe a nie przekolorowane
-fajnie by było jakbyś dodał regeneracje hp i regeneracje many chociaż wiem że to dość trudne
-nowe potwory na pewno by urozmaiciły rozgrywkę np. takie co są pokazane na filmiku z wersji bety chociaż wiem że dużo z tym roboty . no i mógłbyś kilka potworków z g2 wrzucić : )
-nowy świat mógłby być z klonowany tylko by się zwał światem przeszłości przyszłości coś tego rodzaju oczywiście być tam trochę pozmieniał a jakby był światem przeszłości to pomysł na niego był by że trwa pierwsza wojna z orkami a my się wkraczamy w wydarzenia jakiś mag by nas tam przeteleportował lub coś
-jakąś arenę a na niej np 1 walka na 3 dni i jakieś specjalne nagrody
-nowe czary : )
A teraz dalsze pomysły z tym że mógłbyś je wykonać jakbyś zebrał odpowiednią ekipę
-tarcze tak wiem to jest hardkorowa sprawa ale wprowadziło by to nowy system walki a więc było by to dość dobre
-asasyni którzy by mogli nauczać specjalnej walki dwoma mieczami to też by było strasznie trudne ale jak byś zebrał do tego odpowiednią ekipę ...
-ładniejszy wygląd niektórych tekstur np wody
można by też :
-dodać misję że jakiś kopacz chce uciec z kopalni a my mu w tym pomagamy dajemy mu jakąś zbroję i mieczyk
-Nieufny mag np spotykamy jakiegoś maga w ruinach który nie ufa przywódcy np saturasowi i poszedł przeszukać tajemnicze ruiny w których jak się okazuję coś się znajduję
-dowiadujemy się o tajemniczym mistrzu miecza którego próbujemy odnaleźć a jak nam się uda to uczy nas czegoś nowego