Mateusz Wr.
Te, sfrustrowany gościu. Poluzuj trochę sznurówki, bo dopieprzasz się do gościa, który się męczy ze skryptami byś Ty, łaskawcze, mógł grać w tego moda bez błędów. Więc ogarnij sie, bo nic nie wnosisz tylko robisz drame z siebie.
Jak nie widzisz czego dotyczy rozmowa to się nie wtrącaj bo do ciebie chłopcze nie pisałem!
A rozmowa tyczyła dla niekumatych:
-Problemu błędów wypisuje tylko błędy by można coś z tym zrobić naprawić itp.
-Nikogo nie obrażam a sam zostałem obrażony bo nie umiem grać tylko latam gdzie nie potrzeba i na kodach gram

aha i się wszystkiego czepiam no cóż taki to los jest graczy którzy grają w tego typu modyfikacje chcieć coś osiągnąć lub wypisać nieścisłości to jeszcze na ciebie nawalają.Wypiszę ostatnie błędy jakie znalazłem i Nie będę grał w tego moda innym Z CHĘCIĄ GO POLECĘ ALE PO WYDANIU JAKIEJŚ OSTATNIE ŁATKI POPRAWIAJĄCEJ WSZYSTKIE BŁĘDY.
Oto lista moich ostatnich znalezionych błędów:
-Zębate ziele czas trwania 30000 (min) !?
-Zdarza się że zwierzęta nie zwracają uwagi na bezimiennego i spokojnie można je zabijać.
-Błąd z włóczęgami koło Cavalorna jak do nich zagadujemy to tak jak byśmy już wiedzieli że to uciekinierzy z N.O itd.
-Gdy otwieramy plan broni chrzęst nie ma na nim napisanych żadnych składników potrzebnych do jego stworzenia.
-Mam truciznę o którą prosił Matt kucharz w obozie przed kopalnią zrobił ją Abel ale Matt nie ma żadnej opcji dialogowej nawet jeżeli sami ją zrobimy.
-W zadaniu "Ruda z kopalni" gdy rozmawiamy z Dreakiem i wybieramy opcje "sam sobie wezmę tę rudę" to po pobiciu Dreaka ma on tylko 10 bryłek rudy?
-Ozdobna klinga zostaje w ekwipunku mimo wykonania zadania u Wilka.
-Ni z tąd ni z owąt Rakus jeden z myśliwych ma opcje dialogową "chcę zbroję taka jak twoja" no trochę to idiotyczne.
-Gdy zostałem Nowicjuszem w bractwie cały czas w dzienniku zadań widnieje zadanie:"Kopacz","Poparcie trzech najemników".
-W gnieździe pełzaczy ziemny troll atakuje pełzacze i nawzajem.
-Problem z wytapianiem sztabek złota mimo że mam 400 bryłek złota to po wytopieniu nie mam ich w ogóle w ekwipunku i nie można wykuć broni.
-Błąd z zaginionym alchemikiem gdy odnajdujemy go na cmentarzysku orków i dowiadujemy się już wszystkiego gdy wciśniemy w opcji dialogowej koniec alchemik ginie ale nie wychodzi z okna dialogowego?
-Klucz Ball Kagana gdy mu go oddajemy i zadanie zostaje wykonane i tak mamy go w ekwipunku.
-W 4 rozdziale gdy wykonujemy zadanie "spotkanie" i chcemy poinformować Lestera w górskiej fortecy o spotkaniu to przed mostem spotykamy jakiegoś Avalacha który mówi nam że czarny mag jest w fortecy i czy możemy się z nim tam udać?Ale o co chodzi!Tak jak byśmy już o wszystkim wiedzieli i za czeli wątek z czarnym magiem.Zabijam maga mówię o tym Saturasowi i to jest świetny wątek z czarnym magiem niestety cały do poprawki.Ludzie przedmioty itp rzeczy powinny się pojawiać wraz z zapisem zadania.
o to błędy z wcześniejszego posta :
-Nie odbiera nam bryłek rudy z ekwipunku gdy uczymy się umiejętności u Diego.
-Lekko zbugowana gra w kości u bandytów (już na początku gry miałem 1000 bryłek rudy może trzeba zmienić tę opcję na czasową że co rozdział można grać np: tylko 2 razy).
-Trujący grzyb ma 15 PŻ a nie -15 PŻ.
-Dziwna opcja u Balla Cadara "Zabiłem Nowicjuszy" nie miałem styczności z żadnymi zbuntowanymi nowicjuszami?Po rozmowie z Cadarem który każe nam iść do Thondara dostajemy od niego czysta runę ale o co chodzi! Trzeba to poprawić.
-Tabliczki dla Stepa cały czas są w ekwipunku chociaż zadanie zostało wykonane.
(...)
AD 2:Gratulujesz mi grania na kodach a na nich nie gram nie wiem czy to ty jesteś idiotą czy ja bo jeżeli zabiłem ognistego jaszczura lub mam taką wyczesaną broń to nie miej do mnie pretensji tylko do gry i naucz się grać bo jeżeli takie oczy stawiasz na moje posty to ty pewnie w 1 rozdziale latasz z pałką (Jak bym miał do czynienia z idiotą).
AD 3:Jeżeli bym musiał płacić to bym go nie kupił

dlatego pisze tak szczegółowo różne rzeczy by to twórca naprawił i by inni się cieszyli z tego darmowego moda.Jeżeli coś wychodzi nowego do kupienia to nie z takimi błędami durniu.
AD 4: Nie znam się więc nie robię ale jeżeli ktoś się za coś takiego bierze to graczom nie musi pisać jak mają grać!
AD 6: Tak zwłaszcza widać po napisanych postach i kolejnych łatkach

.