O temacie
Autor
Zaczęty 16.09.2012 roku
Wyświetleń 2824551
Odpowiedzi 7424
Ponior
vilkumen
gothic1210 Gość
Cytat: Jao w 2017-11-24, 17:13Briam w obozie bandytów.Ty kurwa rzeczywiście Jestem strażnikiem starego obozu a mnie bandyta uczy XDDDD
Briam w obozie bandytów.
michu7
TriHard
ZarzaPL
Cytat: ZarzaPL w 2017-11-25, 00:23Cytat: Jao w 2017-11-24, 17:13Briam w obozie bandytów.Ty kurwa rzeczywiście Jestem strażnikiem starego obozu a mnie bandyta uczy XDDDDrazem z hadarem spróbujcie użyć tej szarej papki pomiędzy uszami (XDDDD) i zastanówcie się dlaczego tak jest. razem może coś wykombinujecie. jeśli to za trudne, to spieszę z wyjaśnieniemSpoilerw starym obozie magii uczą magowie, co jest logiczne. ty z kolei wybrałeś drogę strażnika, więc siłą rzeczy zadeklarowałeś, że magia cię nie interesuje i wolisz trzymać z thorusem. niby dlaczego mieliby cię uczyć magowie? prędzej zrobi to bandyta-samouk, którego nie obchodzą twoje relacje z magami itp. wystarczy że mu zapłacisz. innego nauczyciela w starym obozie nie spotkasz bo gdyby magowie dowiedzieli się, że ktoś szkoli pod ich nosem, natychmiast by takiego delikwenta wyeliminowali.
domix
blightborne
Verox Ultimate
Skonczylem zadanie atak na plac wymian, nie mam zadnych opcji dialogowych z Quentinem, co robic/?
Vincent93
Werewolf
WinterKing Kereth Gry (themodders@telegram)
Agiel
tomsut5991
Wczytaj wcześniejszego sejva a jak nie masz no to będziesz musiał grać od nowa raczej no chyba,że coś sam wymyślisz.
northyyy121