Gothic: Banda Quentina - dyskusja ogólna 2824551 7424

O temacie

Autor

Zaczęty 16.09.2012 roku

Wyświetleń 2824551

Odpowiedzi 7424

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie, już do niego lece :-)

Post połączony: 2017-11-25, 20:12
U xardasa nie ma kwestii dialogowej.  Z questów mam tylko trzy.
1. spotkanie
2. droga do świątyni
3. złoty medalion
co dalej robić?

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
Szkoda że ten mod nie dodaje nowych potworów  -_-

gothic1210
  • Gość
Briam w obozie bandytów.

Ty kurwa rzeczywiście
Jestem strażnikiem starego obozu a mnie bandyta uczy XDDDD

razem z hadarem spróbujcie użyć tej szarej papki pomiędzy uszami (XDDDD) i zastanówcie się dlaczego tak jest. razem może coś wykombinujecie.  :|

jeśli to za trudne, to spieszę z wyjaśnieniem
Spoiler
w starym obozie magii uczą magowie, co jest logiczne. ty z kolei wybrałeś drogę strażnika, więc siłą rzeczy zadeklarowałeś, że magia cię nie interesuje i wolisz trzymać z thorusem. niby dlaczego mieliby cię uczyć magowie? prędzej zrobi to bandyta-samouk, którego nie obchodzą twoje relacje z magami itp. wystarczy że mu zapłacisz. innego nauczyciela w starym obozie nie spotkasz bo gdyby magowie dowiedzieli się, że ktoś szkoli pod ich nosem, natychmiast by takiego delikwenta wyeliminowali. 

michu7

michu7

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W mojej wersji ER w queście bunt zbieraczy na sam koniec nie ma opcji dialogowej z Rufusem abym poczekał do północy, zaatakował wieprza itd. Tylko mam zaatakować Lewusa. Podchodzę do niego on sam mnie zagaduje ja go ubijam, R. Księcia i jego bandziorów i nic sie nie dziele, nie ma żadnych dialogów z Rufusem... ktoś coś wie co robić ?

TriHard

TriHard

Użytkownicy
posty42
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zajebisty ten modzik, przegrane narazie z 5 godzinek, i wrażenia zajebiscie pozytywne. Fajnie że cały czas jakis update wyjdzie, po takim czasie od premiery, no ogólnie jest zajebiscie, nie nawalone contentu w absurdalnych ilosciach, tak ze wszystko sie buguje, tylko fajnie, przyziemnie, fajna odskocznia od Vanilli.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Briam w obozie bandytów.

Ty kurwa rzeczywiście
Jestem strażnikiem starego obozu a mnie bandyta uczy XDDDD

razem z hadarem spróbujcie użyć tej szarej papki pomiędzy uszami (XDDDD) i zastanówcie się dlaczego tak jest. razem może coś wykombinujecie.  :|

jeśli to za trudne, to spieszę z wyjaśnieniem
Spoiler
w starym obozie magii uczą magowie, co jest logiczne. ty z kolei wybrałeś drogę strażnika, więc siłą rzeczy zadeklarowałeś, że magia cię nie interesuje i wolisz trzymać z thorusem. niby dlaczego mieliby cię uczyć magowie? prędzej zrobi to bandyta-samouk, którego nie obchodzą twoje relacje z magami itp. wystarczy że mu zapłacisz. innego nauczyciela w starym obozie nie spotkasz bo gdyby magowie dowiedzieli się, że ktoś szkoli pod ich nosem, natychmiast by takiego delikwenta wyeliminowali. 

Mi kolego bardziej chodziło by alchemii uczył riordian, bo jak chyba wiemy najemnicy mają dobre kontakty z magami wody. Plus co to ma do rzeczy że jesteśmy strażnikiem jeśli jest otwarta wojna między obozami a wrogi obóz nas uczy?

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam zamiar zagrać w tego moda i mam kilka pytań : czy można przejść grę 1ręcznymi brońmi i czy jest to opłacalne czy grać 2h ? 2 czy opłaca się nauczyć oprawiana zwierząt jak tak to na jakim etapie ? 3.czy żeby zostać cieniem muszę zostać najpierw kopaczem ? 4. Czy są progi punktowe jak tak to od ilu punktów siły dawać bonusy ? Oczywiście mam zamiar zagrać na najnowszym patchu

blightborne

blightborne

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod jest zajebisty,
no poza kilkoma bledami, dostalem zadanie zeby odnalezc Neka w NO, a potem bandyta mi SO mi mowi ze na wlasne oczy widzial jak Zly morduje Neka!

gothic1210
  • Gość

blightborne

blightborne

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skonczylem zadanie atak na plac wymian, nie mam zadnych opcji dialogowych z Quentinem, co robic/?

Verox Ultimate

Verox Ultimate

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skonczylem zadanie atak na plac wymian, nie mam zadnych opcji dialogowych z Quentinem, co robic/?

Przeszukałeś wszystkich strażników i wszystkie szkrzynie ?

blightborne

blightborne

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, wczesniej mialem sytuacje ze gdy wrocilem do quentina brakowalo mi jednego dokumentu, potem gdy dokument znalazlem juz nic nie moglem zrobic, pratycznie nie moge do przodu fabuly ruszyc. podobno wystarczy przywolac quentina kodem zeby wszystko dzialalo, jest na niego kod?

Vincent93

Vincent93

Użytkownicy
posty103
Propsy82
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Byłby ktoś zainteresowany skryptowaniem zadań do sub-moda do ER (Quest Packa)?. Bo brakuje nam kogoś takiego i bez tego nie damy rady niczego dodać ( a mamy sporo scenariuszy na wiele zadań dla poszczególnych gildii).

gothic1210
  • Gość
to nie jest temat do tego

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Outlander, nie bądź taki surowy. Temat nazywa się dyskusja ogólna - można przecież pod to podpiąć dyskusje na temat takiego sub-moda do Twojego :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
To wciąz jest jego dział i to on decyduje o tym, co tu pasuje a co nie.

Vincent93

Vincent93

Użytkownicy
posty103
Propsy82
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Boże co za podlizuch......... Jeszcze wyliż stopy swojemu panu.

Uznałem , że ogólna liczba zainteresowanych modem w ten czy innych sposób , tutaj będzie największa.  Czyli szansa na taką pomoc również. Ot, i tyle. W takim razie założę temat o sub-modzie gdzie indziej i napiszę co dokładnie by się tam znalazło.

Agiel

Agiel

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam wszystkich.

Chciałbym się spytać (ponieważ wcześniejsze odpowiedzi na te pytanie nie rozwiązywały mojego problemu)
: czy istnieje jakieś wyjście z sytuacji, gdzie nie mogę zakończyć jako mag wody, misji szkodnik - magik ?
Orik nic nie robi, a szkodnik sobie stoi, ponadto Cronos ze skradzionymi rzeczami również jej mi nie daje.
// btw wiele tak zadań już miałem - np chrzest wody, stal dla quentina, zadanie z velayą, jestem w 3 akcie.
Gram na wersji 1.4.8 i czy jest jakaś mała łatka do tego ?
Nie jestem pewien czy po 30 h gry pomocą będzie wgranie najnowszej, czy to nie popsuje niczego ?

Pozdrawiam :-)

tomsut5991

tomsut5991

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Wczytaj wcześniejszego sejva a jak nie masz no to będziesz musiał grać od nowa raczej no chyba,że coś sam wymyślisz.

Wczesniejszego czyli zanim rozpoczalem questa?

northyyy121

northyyy121

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie. Mam kilka pytań.
Gram na wersji 1.4.8 z patchem 1.4.91.

1. Chce zostać bandytą, czy po zrobieniu questa ,, Nowa zmiana do Kopalni " automatycznie zostaje kopaczem?
2. Czy dalej jest zbugowany quest w którym ginie Chris a jak wiadomo jest on nam potrzebny do kolejnego questa, więc zatrzymujemy się w fabule.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry