WWZ, bo ty z Bułą próbowaliście coś rozkręcić? Skończyło się na pomyśle, a potem nie mieliście czasu.
Zresztą nie rozumiecie samej idei, a najśmieszniejsze jest to że wypowiadają się osoby które powinny się zaliczać to tych "bardziej zaawansowanych", nie porównuję was z profesjonalnymi grafikami, lecz mówimy tu o standardach naszego forum.
Nie mówię to też o gothic arcie, mówię tu o normalnych bitwach takich jak te dla zaawansowanych, z jedynym wyjątkiem - brak osób deklasujących pozostałych. Część z was na grafice zarabia, wolę "okryć się wstydem" biorąc udział w bitwie dla amatorów niż udawać że jestem lepszy niż jestem i stawiać swoją pracę obok prac KZW czy Avallacha, taka praca wygląda dwukrotnie gorzej tylko ze względu na kontrast który zazwyczaj przy takich okazjach bije w oczy jak cholera.
No i dotychczasowa organizacja kuleje że ja pierdolę, każda bitwa kończy się z coraz to większym opóźnieniem, nie chce mi się sprawdzać, ale bitwa która oficjalnie się toczy teraz, powinna zostać zakończona pół roku temu.
Rozmawiałem z paroma osobami przed bitwami 3D tu na tM, odpuszczali sobie, a ja razem z nimi, ponieważ taki WWZ zaraz przyleci i zaraz będzie mówił "z czym do ludu". Rozumiem, oczekujesz pewnego poziomu, lecz w grafice nadchodzi etap w którym bez feedbacku się nie rozwiniesz dalej, choćbyś nie wiem jak chciał i próbował, szczególnie jeśli chodzi o Game-Art.
Skoro to wam tak przeszkadza, nazwijmy to inaczej, niech to będzie zwykłą bitwą 3D, każdy jest zaproszony, teraz wystarczy wybrać tematykę której podejmie się też tak zwane górne forum.