O temacie
Autor Gruppenfuehrer Kereth
Zaczęty 21.01.2008 roku
Wyświetleń 93726
Odpowiedzi 135
Sentarion Moderator działu
W obozie piratów jest pełno szkieletów. Który z nich to Greg? Czy to ten powieszony na dużym pniu?
Napisałem swoją opinię już na stronie w komentarzach, jednak napiszę również tutaj.1. Nie podoba mi się tekstura gór. O ile sama w sobie jest dobra, to imo nie pasuje do otoczenia, gryzie się z trawą.2. Domki są zbyt sterylne. Fajnie, że są wykorzystane teksturki z G3(z tego co widzę), jednak wyglądają, jakby ktoś dopiero co je wybudował.3. Klasztor. Jak dla mnie tekstura dachu zbyt wali w oczy, w porównaniu do tej z kamieni. Wygląda, jak żywcem wzięta ze Starego Obozu z G1. Poza tym, co tam robi Jezus?4. Do tego na jednym screenie domek miał każdą ścianę z innego rodzaju drewna. Imo to dziwnie wygląda.5. No i czasem cały dom ma tylko jedno okno, chociaż może sobie pozwolić na więcej, ale to już czepianie się na upartego.Poza tym imo wszystko wygląda dobrze.
Szkodnik
mailjah
CerberV
Robertboanerges
Tomek
Gother
posąg (?) paladyna
Niebieskooki
xDillerx
WoYo DreamVader
yyyy jeszcze cos czy to bedzie platne i nie zrobcie tak samo jak z "Czas Zaplaty"
Valentino
Sawik Moderator działu
Heh fajne że wyjdzie ten mod
kaczka RaveN Studio
Odnośnie modyfikacji, kiedyś coś tam słyszałem że w tym modzie ma się pojawić bariera, prawda to?
inż. Avallach Administrator